90-dňová dieta II. Pokračujeme...
tak babulky tu mozte pokracovat..... 🙂
@mijadave jaj tak to zemiakovy salat na zajtra urobim z sovovym mliekom robim majonezu ,kvoli malej tak ze zajtra mozem varit ,nedavam len zemiacky mrzenu zeleninku uhorku cibulku a majonezu zo sojoveho mliecka(mliecko ,horcica,olej,sol pers,zajtra dam na face foto ako davam .ak ma nemas daj si ma tam katarina jakubčekova
dievcata, pridala som si do albumu moja malickost dnesne fotky, len tie vlasy si nevsimajte, neda sa s nimi dohodnut a na gauci je mi to celkom jedno 😀
@zanulienka no mala som uz som tam dala foto co som teraz fotila v siltovke aj tak tam dam novu ked o 2 tyzdne pojdem na blond ak chces aj na pokec si ma mozes pridat tam mam 123321ketrin
@ketrinn priadaj si ma ty,pretoze mne ukazuje vela tvojich menovkin.-zaneta zacharova
Ahojte babulienky...co papavate cez škroby a UH..v knižke same jedlá bléé..uvarím si asi kg fazule a budem cely deň o fazuli...
@miskakyska ja mam zajtra skroby idem si urobit zemiakovy salat🙂 ale ak chces radu ,mozes uvarit zemiacky na kocky daj zel .bujon a nakoniec ked budu mekke ,zelenu fazulku 🙂 omast az po odstaveni lyzicou oliv oleja ,alebo karfiolovu postup taky isty len pridas karfiol 🙂 na uhlo ,mam v mrazaku fliacky z kapustou a ktomu uhorka kysla
mas tu knizku? k comu patri sojove mlieko do akej skupiny
Fliačky z kapustu? ..aj s oškvarkamiiii?..sa smejem,nemboj..a fliačky múkové?..ja robievam aj zakysankove..tie su mňamm..idem kuknut tu soju..
@miskakyska tak zajtra robim salat zemiakovy z sojovou majonezou🙂 fliacky znacky jednota bezvajecne 🙂kapusticku zo sudka ani mi nechybali tie skvarky nikdy ja pouzivam olivovy olej
@miskakyska ahojkajte,v pohode som vydržala,až teraz cítim hlad ale pojdem hajat takže som na zajtra zvedavá na tú váhu... 😒
@miskakyska tu mas pekne receptiky, len sa prve zaregistruj 😉 http://chudnime.kiga.sk/viewforum.php?f=21
@mijadave ďakujeeem,kukala som tie tvoje fotky..aký prútik z teba už! ..ja mám to brucho tiež dohabané po dvoch cisarskych..

@mijadave ,dufam ze sa umyvas v letnej vode aby sati to nezapalilo moja ! vypila som vcera kavu o 5 poobede a nemohla som spat ,zaspala som az o 4.00 rano a spala som doteraz xi a hned vazit sa ak pocitacu 😀