icon

90-dňová dieta II. Pokračujeme...

dannynka
5. jún 2008

tak babulky tu mozte pokracovat..... 🙂

babylux
3. júl 2012

Ozaj koceny,zajtra mam bielkoviny,mozem spenat s vajickom?ako sa pocita spenat,ako salat?

miskakyska
3. júl 2012

@babylux môžeš v pohode!

babylux
3. júl 2012

@miskakyska ok,dik a pekny vecer 🙂

miskakyska
3. júl 2012

@babylux nemáš zač,rado sa stalo :o) brú nôcku.

mijadave
3. júl 2012

ahojte kocky, tak zvladnute aj uht, no som zvedava, ako zvladnem zajtra vitaminy... nastastie som v praci len do 14.00, dostali sme volno kvoli teplu 😉

zoya1
4. júl 2012

Ahojte, tak my s manželom sme nakoniec ukončili 90 DD po 80-tich dňoch. Manžel schudol už viac ako chcel, a ja bez neho nemám motiváciu, a taktiež teraz behám z práce po rôznych školeniach a prednášať, tak to nedokážem s diétkou zvládnuť - v tomto teple si jedlo nemôžem nosiť so sebou tak som sa rozhodla skončiť trošilinku skôr 😎 😎 Ale ináč som spokojná išla som dole 12 kg. Momentálne stravu neoddeľujem, snažím sa dodržiavať čas jedenia - po 18,00 už iba pijem. Váha stojí, resp. niekedy mám aj o 1 kg menej. Keby to takto zostalo do konca leta tak som nadmieru spokojná. Od septembra si dám dalších 90 dní. Pozdravujem všetky chudnúce kočenky, ja tu aj tak stále nakuknem a posťažujem sa Vám ak to doser..m. 😀 😀 😀

olga0251
4. júl 2012

ahojte chudulky ale nam kuria vsak? 🙂 keby sa aspon to nase sadielko topilo no co uz 🙂 😉 nejak to musime zvladnut 😝 🙂

domyyy
4. júl 2012

@babylux absolutne necvicim len nejem vela, dodrzujem hodiny a pijem 4litre vody denne 🙂

merikac
4. júl 2012

babule, tak od soboty som vasa,,,,,,,,ale netusim na ako dlho,,,,,,,dala som dola 6kg a ked som presla 90 dnovku som 1 kg pribrala,,,,,,,,ako je toto normalny jav? 😕

kacena24
4. júl 2012

@merikac fíha nik tu nepísal o pribratí....ktovie čím to je 😲

mijadave
4. júl 2012

@zoya1 krasne si sla dole, gratulka 😉
@merikac no nepoznam nikoho, kto by pribral, len jedna baba sla dole za mesiac len o 1kg, ale nik nepribral, zvlastne 😲
ja mam za sebou vitaminy, no dnes som zula vela ovocia a mrkvicka a zampioniky... a oriesky... 😀 no musim sa pochvalit, lebo som som na 4. dni a mam pekne 1,5kg dole, takze to je motivacia... sa vytesujem... len som si uvedomila, ze som nesla do obchodu a ja nemam uz ziadne ovocie na zajtra na ranajky 😒 vsetko som ho dnes zozula 😀

merikac
4. júl 2012

@mijadave mozno je to tym, ze som mala iny system stravovania a telo na tento musi jednoducho nabehnut,,,,,

babylux
4. júl 2012

Jaj,dnes som mala velke pokusenie,mali sme navstevu a plny stol vselijakych maskrt.uz uz som skoro neodoala,od piatku idem do prace,zatial len brigadne do potravin.to bude velke lakadlo.

babylux
5. júl 2012

ach ta moja vaha stoji,dnes 10 den a dole len 1,5 kg ☹

mijadave
5. júl 2012

@merikac ano, moze to byt aj tym... 😉
@babylux to bude lakadlo, ale vydrz 😉 a co sa tyka vahy, nemas nejaku nadvahu a vtedy to ide pomalsie... pri tychto nizsich vahach to ide pomalsie 😒 ale vydrz, pojde to 😉
ja mam dnes za sebou bielkoviny, no zajtra to bude tazke, idem na bratovu tridsiatku a ja mam skroby, takze asi zajtra porusim... 🙂 bude grilovacka, torta... budem sa snazit odolat, no tridsiatka je tridsiatka... 😉

domyyy
5. júl 2012

Jaj kocky porusila som dietu a teraz ma strasne boli brucho :( zajtra sa umucim..

sajmonkaf
6. júl 2012

....už sa to blíži,v pondelok posledná voda....sama som zvedava výsledok 😉

mijadave
6. júl 2012

@domyyy a co si spravila? neboj, to sa stava, len treba ist dalej 😉 ja dnes tiez porusim, ideme na oslavu 😉
@sajmonkaf drzim pasticky, potom daj vediet, no uz teraz gratulujem 😉

domyyy
6. júl 2012

@mijadave dala som si na uhlohydraty vecer rybie file vysmazane, asi ma porazi 🙂

domyyy
6. júl 2012

@sajmonkaf som zvedava 🙂

mijadave
6. júl 2012

@domyyy nech Ta neporaza, skoda by bola, nevadi, neries a pokracuj dalej 😉 drzim pasticky 😉

miskakyska
6. júl 2012

@sajmonkaf preleteli 3mesiace ako voda,že? ... posledné dni si nemala hádam ani kedy papať...
@mijadave sa popredu strachuješ..možno ani neporušíš :o) a príjemnu oslavu

mijadave
6. júl 2012

@miskakyska kvoli braskovi, viacmenej to neriesim, som zmierena s tym, ze porusim a potom budem pokracovat co najpoctivejsie dalej 😉 ziadne vycitky, proste neriesim 😉

babylux
6. júl 2012

@mijadave ok,tak este vydrzim a ked to nepojde pohladam nieco ine.ja viem,ze nemam velku nadvahu v zime som mala uz aj 67kg a skoro som dostala infarkt ked som to zbadala,takze teraz sa blizim k 59,tak sa vytesujem ale potrebujem na 55,potom budem spokojna 🙂

sajmonkaf
6. júl 2012

@domyyy ja ja

sajmonkaf
6. júl 2012

@mijadave jasne že sa"pochválim",len to brucho mi stále vytŕča 😝

olga0251
6. júl 2012

@sajmonkaf neboj aj brucho pojde dole 🙂 ono sice ide pomalicky ale pojde 🙂 😕 ja viem ze uz mas poslednu vodu ale chces pokracovat 😉? tak drzim prsty 🙂 😉

olga0251
6. júl 2012

@babylux moja trpezlivost ruze prinasa a kilecka odnasa 🙂 😀 😝

mijadave
6. júl 2012

@babylux moja, vydrz, urcite sa to pohne 😉 ja to poznam, ja som mala v decembri 72kg, tiez ma skoro zlozilo...
@sajmonkaf to aj mne, brusko stale trci ☹

miskakyska
6. júl 2012

@mijadave
@sajmonkaf aj ja sa pridávam k bruchotrčiacim :o))