90-dňová dieta II. Pokračujeme...
tak babulky tu mozte pokracovat..... 🙂
@fialocka84 ja si dávam tak, aby som bola úplne sýta, lebo keď si dáš málo, bujdeš hladná a budeš chcieť zjesť všetko v dome. Takže kľudne si daj takú porciu, akú si doteraz jedávala a uvidíš postupne si budeš dávať menši porcie. V knihe pokračovacej diéty je napísané: môžte jesť akékoľvek množstvo, ale v správnych kombináciách, nejde o aby ste boli hladní.
@mg25 no niekedy nie 5x podla toho ako som hladna ale mozes jest 5x ak chces. Ale aj v iny den ak na mna pride hlad mam v plane si dat nejaku zeleninovu polievku alebo len cisty bujon zeleninovy z kocky alebo kus ovocia. Medzi obedom a vecerou. Ale odstup si isto budem davat 3hodinky medzi jedlom v skroby a UH a 4hodinky v biekovinovy den. Pisem ze budem lebo dnes je este len moj treti den. Prajem pevnu volu. pa
Ahojte baby, tesim sa ze je nas tu tolko a ze je tu aj co citat, pred sviatkami to tu bolo ako vymrete a fakt mi bolo tazko niekedy, teraz sa tesim ze pisete co ste jedli, ako ste to zvladli a ako vam to ide.
Ja mam dnes UH, na ranajky som mala mandarinku a banan, nalievam sa cajom a na obed idem robit slize nasladko - asi ich zapeciem s tymi zavaranymi slivkami a posypem takymi vonavymi orechami, tusim lieskovce su to. Tesim sa na to 🙂
@mg25 za málo
tu je tabuľka, pre všetkých nie len pre tie, čo už držali, ale aj pre začiatočníkov
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Al...
Už som sa hodila, snáď mi to pomôže dosiahnuť nejaký cieľ, aj keď také, ako pred tehu to už nebude. Ale aspoň niečo keď pôjde,budem rada 🙂 vidím, že sa tu aj celkom pekne povzbudzujete, tak si vždy niečo prídem prečítať a potešiť sa. Ale som rada, že tam veľa báb nie je na tom, až tak zle ako ja.
@zuzu1104
@katulka74 aaaaa. uz som si to nasla si sa pytala rozdiel medzi dukanovou a touto. No dukan je o bielkovinach a zelenine. Zial ziadne ovocie ani nic ine az kym si neni na cielovej vahe. A 90dnovka je tiez striedanie dni ale mozes papat vsetko vramci povolenych potravin v ten dany den. 🙂 Urcite ja odporucam tuto. 🙂
@kajsicka ahoj jasne aj ovocie možeš zapiec,napríklad jablká medom a škoricou,alebo len podusíš ako kompotík....
Ahojte kocky , dnes 3 den pomalicky uspesne za mnou ... ak to takto pojde dalej bude to uzasne ... zajtra ma caka ovocny den som zvedava ako to zvladnem . Inak porcie pocas tyhcto dni si vazite alebo kolko si davate na bed ?
ahojte tak ja mám dnes bielkoviny 😎 prvy deň 🙂 no ešte si len teraz dávam raňajky, od tych sviadkov som akási plná ešte stále... nestiham dnes nič,drahy chce perkelt a ja nemám chuť na maso ☹ musím niečo aj upiecť lebo moj drahy od nového roka nefajčí tak ma zožerie aj zo šatami 🙂 😠 furt by jedol....
@kacenka1983007 😉 ja som tiež len doraňajkovala..suchy pomaranč od vianoc 😀 a na obed netuším čo si dám 🙂
@miskakyska už máš 2 deň?ako sa mi máš?pochvál sa mi 🙂 😉 dávno sme nepísali ☹ 😒
Ahojte, jaaaj sa tesim ze sa to tu takto rozrastlo 😀 Aspon sa mozme jedna druhou inspirovat a povzbudzovat. @zuzu1104 Ahoj Zuzi, tak ja mam dnes UH, celkom sa uz do toho opät dostavam 🙂 Od pondelka idem cvicit znova. Zacinala si teraz Jillian od jednotky zase alebo si pokracovala ? Pytala si sa o kolko velkosti som schudla, tak pred tym som nosila tak 48 velkost, niektore aj 50, podla strihu . Minuly tyzden som si kupovala rifle lebo uz mi boli straaaasne velke a kupila som si vo velkosti 44. Ale skusala som jednu koselu a bola mi dobra vo velkosti 46. Zalezi od strihov. Neda sa to tak zovseobecnit. Dnes som sa odvazila tak mam cosi navyse nakoniec este po sviatkoch, silvestri... +1kg, takze celkovy ubytok zatial - 11 kg. Ale idem dalej a dufam ze do leta sa dostanem na 70 kg. Pri mojej vyske je sice aj to dost ale oproti mojej zaciatocnej vahe by to bol obrovitansky uspech.
@cutty jeeej čau moja, akurát dnes som na teba myslela, že už si sem dlho neprispievala a že kde sa asi flákaš :D Tak paráda potom 🙂 ja tiež dve veľkosti mínus. Takže je to super a 11 kg je perfektnééé fakt, ale hlavne tie centimetre sú super. Ja sa tiež do toho dostávam, dnes mám škroby a je mi fajne, už sa teším na večeru a hlavne na zajtrajšiu pizzu 🙂
So Jillian som začala včera a začala som jednotkou, lebo som sa potrebovala rozcvičiť, som asi 2 týždne necvičila, ale vieš ako mi bolo fajne, vôbec ma potom večer neťahalo jesť. A hlavne som bola tak príjemne unavená.
Takže zajtra máš ovocie? Kedy máš vodu? Ja som si dala 11.1 o dva týždne som to posunula, aby som sa trošku spamätala z tých Vianoc.

@lucky14 vo vitamínový deň ješ 5x denne, dobre chápem??? a v ostatné dni iba raňajky ovocie,obed a večera?