90-dňová dieta II. Pokračujeme...
tak babulky tu mozte pokracovat..... 🙂
@vandijan Myslela som, že ten mesiac to skúsim s ovocnými dňami, ale nejak ma to prešlo, stačí mi to ovocie čo jem na raňajky aj tak ho už mám plné zuby a nieto ešte ovocné dni, tak idem pekne ďalej bez ovocia 🙂
Na nete som hľadala hocijaké recepty k tej diéte, lebo človek už ani nevie čo si variť a stále to isté dookola nechcem, lebo už mi to nechutí tak skúšam nové a jedna pani tam písala, že ona si robí na tretí den tú kašu a ja ju mám rada, tak skúsim 😉
Ahojte, dievcata piste co papate, pomoze mi to.
Dajte aj neake motivacne cisla, kolko kg ste dali dole 😵
baby,ako si pripravujete špenát? dnes som sa važila a ja som smutna,ved sa to nehýbe,môže to byť aj tým,že dnes alebo zajtra očakávam menštruáciu?ja už sa všelijako utešujem 😠
@mirka1nestresuj, aj mne tak hocikedy stojí váha a hlavne pred menzesom 🙂 a aj mna to serie, ale čo už 😒
@mirka146 aky spenat mrazeny pretlak alebo sviezi, listy???
mrazeny pretlak dam na cibulku, pockam pokedy sa neroztopi, trosku povarim a na koniec posolim a pridam pretlaceny cesnak. Mne to takto najviac chuti s chlebikom, pripadne s volskym ockom
sviezi ked mam tak robim kremovu polievku.
baby,dalšia otázka 😀 zajta mám škroby,ale potrebujem rýchly obed,čiže som myslela,že si uvarím len nove zemiačiky,a na to spražím na masle cibulku,ale môžem maslo?hm dakujem
Ahojte baby, aj ja by som sa rada pripojila k chudnutiu, dnes mám za sebou bielkovinový den a uz rozmýslam co zajtra variť..... 🙂
@mirka146 ŠPENÁT - kupujem /trhám teraz v záhrade 😀 listový čerstvý, ktorý sa nedá porovnať s mrazeným/brrr/. Na oleji/masle "osmahnem" cesnak/3 strúčiky/, pridám umytý v horúcej vode špenát/cca 300gramov/,posolím, sparím ho cca 2 minúty a mňamkaaa neskutočna🙂
PS - váha mi stála.. /ba sa vyšplhala o kilečko hore/ 😒 mala som svoje dni...povinnosti veľké..tak sa nedalo neporušiť..ale teraz idem tretí deň bez porušenia a ide dole!!.-) Bilancia - 51.deň - 5kg, od začiatku roka 8kg🙂
baby ktorá by ste mohli byť moderátorkou skupiny napíšte mi potrebujem ešte dve 😉
ahojte,ja ju drzim 82 den a schudla som zatial 6 kg,ale aj tak som rada,lebo som sa aspon nastartovala a idem dalej,lebo mi to chuti a zatial vyhovuje,kava sa smie,ale bez mlieka,a ovocne dni sa je ovocie kazde 2 hod,aj ovocne dzusy 100 percentne,a oriesky a susene ovocie,tak sa to da, 😵
dievčatá,nejaký tip na škroby?už mi dochádzaju napady,ale dobre je,že váha sa zase pohla 🙂 a len tak ma ešte napadlo,že v piatok mam narodky,okruhliny a budem mať ovocný den,tak si asi pripijem dobrým džúsikom 😎 😖
ahoj, chcem zacat s touto dietou, ale nemam ani paru ako sa drzi ? citam tu ze sa striedaju neake dni atd ☹ ....napiste mi prosim neaky link alebo navod , budem rad....dakujem 🙂

@kvetinka7979 Ja ešte kojím a dala som sa na to,ale moje dieťa už papa všetko ved už aj bude mať v auguste 2 roky 😀 a o mliečko som neprišla,v pohode cicame dalej,snad niekedy aj prestaneme :-P