icon

90-dňová dieta II. Pokračujeme...

dannynka
5. jún 2008

tak babulky tu mozte pokracovat..... 🙂

lucijja
22. okt 2013

@cessy noo, chcela by som kupovanu, ale musim pozrieť čo v nej všetko je... aby tam nebol bordel veliky... Mexicku mam tentokrat z poharika, ale robim si doma taku, ze zavarene leco prebehnem ponornym mixerom a dodam paradajkovy pretlak ešte... 😀 lebo origoš mexicka by mala byť podľa mňa aj s fazuľou, ale tato v tom pohariku ju našťastie nema... 🙂

cessy
22. okt 2013

@lucijja a potom robis doma tu sojovku??nevedela som ze sa to da aj doma spravit

cessy
22. okt 2013

@lucijja ja si nerobim mexicku, ale nieco podobne, cez leto som narodila doma domace anklbens a teraz ked mam chut davam na cestoviny. ale tiez to ma lecovy zaklad 😉

lucijja
22. okt 2013

@cessy niee, myslim tak, ze si kupim ak v nej nebude nieco co nesmiem... 🙂

cessy
22. okt 2013

@lucijja ahaaaaa, uz chapem.ja ze das neaky fajin receptik 😉
A neake typy na Uh den???????

lucijja
22. okt 2013

fuu, no ja striedam cestoviny s pizzou zeleninovou, takze asi ti moc nepomozem..😀 Ja mam najradsej skroby - rizoto, zemiaky, polievky strukovinove so sojovym mliekom...mnaam... 🙂

lucijja
23. okt 2013

dnes prvé vitamíny.... už mi škvŕka v bruchu... 😀

cessy
23. okt 2013

@lucijja dnes rano som si robila do roboty fliacky s kapustou a kopu salatu, ale zas ked tak rozmyslam pizzu by som si dala 😝 aj hned 😀

cessy
23. okt 2013

@lucijja ja si na vitaminovy robim taku akoze polievku, dam cibulku na kvapku oleja potom poopekam na tom zeleninku, posolim, pokorenim a zalejem vodou. varim, varim a potom papam. a davam tam hrasok, brokolicu, mrkvu a hlavne aby tam bolo toho vela, lebo ja milujem varenu zeleninu, len ziadnu mrazenu zmes 😒

cessy
23. okt 2013

@lucijja idem pridat foto tych mojich placiek bez muky a vaja 😵

cessy
23. okt 2013
lucijja
23. okt 2013

@cessy jeeeej, tie vyzerajú bombovo, hneď by som si dala... 🙂
neuveríš, ale práve jem polievku zo sampionov (vraj su neutralne), cukety, kalerabu, strukov a brokolice... 😀 takze takú ako ty, ale bez cibule, tú nemusím dusenú. No a ja si tam pridávam ešte malý rajčinový pretlak pre farbu a chuť... 🙂

cessy
23. okt 2013

@lucijja mnam aku zaujimavu kombinaciu si dala, ja skor klasika, mrkva kalerab, zeler, petrzlen, hrasok brokolica.
a tiez davam cuketku, je uzasna 😉

lucijja
23. okt 2013

@cessy no mne to v tejto kombinácii neuveriteľne chutí...niekedy tam dusím aj kapustu alebo kel, ale hcela som to mať rýchlo hotové... 😀

cessy
23. okt 2013

@lucijja urcite vyskusam, len tie struky uz asi nezozeniem, mozu byt aj mrazene???

montinka
23. okt 2013

baby mozem mat o kilo viac,za to ze mam tyzden pred kramami?

lucijja
23. okt 2013

@cessy ano ano, aj ja davam mrazene alebo zavarene z obchodu....najskôr som si myslela ze patria do skrobov - ako strukovina, ale vraj tieto zelene su zelenina... 🙂

@montinka ja mávam pred nimi aj dve... 😀 a zase sa to vráti spať až 3-4 dni potom, ako ich dostanem... 🙂

cessy
25. okt 2013

Ahojte, vcera ze ovocny den a uplna katastrofa co som do seba nahadzala 😠 😠 😠
dnes bielkoviny, tak dufam ze uz sa budem kontrolovat 🙂 😕 😅

lucijja
25. okt 2013

mne sa zatial darí, robila som si tie zemiaky so sojovou majonezou a je to super!!! Aj na veceru dam, uz sa tesim...
a okrem toho som bola v utorok na zumbe v stredu na zumbe, vo stvrtok na dvoch zumbach a dnes idem behat... 😀

lucijja
27. okt 2013

tu sa uz nechudne??? 😕

cessy
28. okt 2013

@lucijja ahooj, ale chudne, ale asi neako po menej 😕 😨 😕

lucijja
28. okt 2013

@cessy nedarí sa?

cessy
28. okt 2013

@lucijja no uplne zle.... dnes ze vodovy....ale nemam 😕

rano som dala ovocie, lebo rano som taka hladna stala a teraz k obedu som si dala zeleninovy salat. ani sa nepokusam o ten vodovy, nemam nan naladu 😉

lucijja
28. okt 2013

@cessy a to mal byť prvý? aj si niečo dala dole, lebo ja zatial dva turnusy za sebou ale ani kilo dole... 😕 tak som vyplasena, ale aj dost cvicim, minuly tyzden som kazdy den...

cessy
29. okt 2013

@lucijja druhy vodovy. za prvy mesiac som dala dole necelych 5 a teraz druhy mesiac sa radsej ani nevazim, uz som 2x chora za tuto dietu, asi ma neako moc oslabuje. ale nechapem to, lebo tolko ovo a zeleniny co teraz pojem som inak nejedla. 😖

lucijja
29. okt 2013

@cessy no nie kazdému táto dieta vyhovuje...možno si typ, ktorý musí mať hlavné jedlo raňajky...Mne zase vyslovene dobre robí, keď mám len to ovocie, cítim sa silná a fit...

cessy
29. okt 2013

@lucijja aj ja sa citim dobre, len uz druhy krat som nachladnuta, ale zas nemozem sa cudovat, pocasie je nestale, tk urcite aj tym to bude

cessy
29. okt 2013

@lucijja aky mas dnes den???
ja bielkoviny

lucijja
29. okt 2013

@cessy ja mám škroby, som v práci, tak som si tu len uvarila zemiačky, opaprikovala ich a jem ich so sojovou majolkou, čo mi zostala od minula... 🙂

misena741
29. okt 2013

Ahoj zacala som drzat tuto dietu,ale potrebujem poradit.mam za sebou 4 den.neviem kolko gramov masa,mam zjest na obed?alebo kolko syru?musim pit ten vyvar?mozem na vit.den aj zeleninu?napr.nejake polievky?dik