90-dňová dieta II. Pokračujeme...
tak babulky tu mozte pokracovat..... 🙂
No aj mne asi vďaka všetkým nám, len škoda, že tie ktoré ešte držíte už nemáte takú podporu, ale sme všetky na Po 9é dňovke, tak môžeš hlabne ty LUCIAP kecať s nami tam a mi ťa ja povzbudíme aj poradíme
🙂
Miresta - dakujem 🙂 . Ja som dnes mala skroby, dala som si halusky (ved su zo zemiakov), ale ten detail, co som mala na tom (syr, slaninka) a k tomu acidko, to uz asi do diety velmi nepatrilo 😖 . Rano som mala jablko, ale napriek tomu som nevydrzala a zosrotovala sacok suseneho ovocia. Prisla som vsak, ze ani nemam hlad, ale zase sa mi vratili chute. Prave sa mi dopiekol chlebik, takze sa obavam, ze aspon z neho ochutnam. Vecer vsak idem na tanecnu, tak snad tam nieco spalim.
No držím palce,nech už to máš čím skôr za sebou .A kedy vlastne končíš?Potom napíš koľko šlo dolu 🙂
ahojte,dnes som mala v autoškole kurz prvej pomoci a písali sme hned aj test,trvalo to 8 hodín a ja som bola z toho nervozna,ako to dopadne tak som potom jedla všetko čo mi prišlo pod ruku ,takže prehrešok a poriadny,ale doktor bol super a poradil,ked sme niečo nevedeli ,takže to dopadlo ok
alka ,tak držím palčeky ,aby si ju zvládla.Ešte teraz sa mi vybavuje ten stres ,keď som si robila vodičák ja 🙂
dobré ráno snažilky o chudnutie
tak ja držím ako držím znovu dietu lebo chcem ešte dať dolu 5-6 kíl len nie vždy sa to dá dodržiavať
alka - vodičák je super hlavne aby bolo aj auto potom
zatial pa
Ahojte, tak ja som mala vikend uplne naruby. V sobotu som mala mat UH a kedze sme boli na vylete a skoncili vecer v salasi, tak som mala na ranajky chlieb a na obedoveceru halusky a pirohy a vecer este tekutu horku cokoladu. Vcera som mala mat ovocny den a urobila som si pizzovy. Dnes som sa snazila trochu spacifikovat, jedla som maso na obed aj na veceru, ale dorazila som to kolacom. Este vsak pokracujem v "diete", v piatok budem mat vodu, snad sa na nu odhodlam.
luciap-budem ti držať palce.Aako to pokračuje s novou prácou?Už máš za seba náhradu? 😉
ahojte kočky
luciap - tak to mi je ľúto, že máš také chute, lebo už nezhodíš toľko koľko by si mohla keby si vydržala normálne podľa dietky, no ale telo si niekedy vyžaduje, a netreba ho týrať. Tak držím palce aby sa ti darilo aspoň, tak ako to zvládaš. Mala si asi pekný víkend, tiško ti závidím. 😀
aniel - ty si super, že sa tak snažíš, 🙂
veronkaj - držím palce, nech zhodíš čím viac a nech ti plán zhodiť vyjde. Ja držím teraz len to že sa stravujem oddelenou stravou a pomáha mi to nie len na kilečká ale aj na môj chorý žalúdok
Miresta - uz fakt nezhadzujem, skor sa udrziavam. Cez vikend som mala 65,5 kg, takze mam este o pol kila viac, ale co uz. Nemala som ja vtedy pocuvnut priatela, ze stacilo a mala som este aspon ten druhy mesiac potiahnut tak ako sa malo. Na druhej strane som aj tak rada, predsa mam vahu podstatne nizsiu ako v lete. Je viac ako mozne, ze pri takejto strave ostanem. Raz za cas si "vyhodim z kopytka", ale cez tyzden sa budem snazit dodrziavat oddelenu stravu. Rano asi prejdem na nejake musli s jogurtom. Celkom sa tesim.
Aniel - ako vyzera tvoja mliecna dieta? S pracou este neviem nic nove. Este stale mozes drzat palce 😀 .
luci - super, srdečne blahoželááááám...a kedy nastupuješ...a to budeš chodiť do Blavy, či kam? a ak to nie je tajomstvo, čo budeš robiť...terajší zamestnávateľ ťa pustí bez problémov???,
jesika-áno za prvý týždeň.Tento ju nedržím,ale od budúceho začnem znova 🙂
luciap-super,želám ti to a nech ti je tam lepšie ako v predošlej 😉
Aniel - mne v tejto robote nebolo zle, mala som okolo seba fajn ludi, ale ma nebavila. Dufam, ze nova ma chyti viac. Blahozelam ku schudnutym kilam, aj ja by som brala este o 4 kg menej.
Anaret - dakujem. Do BA budem chodit max. na porady, raz za cas. Uvidime zajtra co povie riaditelka.
luciap-veď v každej práci sú ľudia,určite zapadneš aj v novej práci a nájdeš si veľa nových priatelov 😉
luci, chcela som Ti napísať už 2x IP, ale nikdy mi to neodoslalo...takže držím palce, aby to dopadlo podľa Tvojich želaní...

no baby, tak tu fakt už skoro nik nechodí,
polarka- a ty si kde, veď si stále písala čo v daný deň uvariť a tak
alka - vždy to na druhykrát ide horšie , potom už treba zapojiť telesnú námahu, takže cvičiť, cvičiť
luciap - ako ti to dnes išlo?