icon

90-dňová dieta II. Pokračujeme...

dannynka
5. jún 2008

tak babulky tu mozte pokracovat..... 🙂

lydka84
4. mar 2014

@lovacka pozri si recepty tu, v nasej kucharskej knihe, urcite ta nieco inspiruje 😉
https://www.modrykonik.sk/group/5470/?h=uhlohyd...

lovacka
4. mar 2014

@lydka84 ked ma isto nejako nic nenapada...mohla by som asi karfiolovu polievku a cestovinu do nej a basta....alebo zase tie rezance s makom ach keby som vedela na co budem mat zajtra chut 😀

lydka84
4. mar 2014

@lovacka ja som si zamilovala tie cestoviny so zeleninou, cuketa, olivy, paradajky z konzervy a posypane rukolou 😝 😝 😝 😝 😝

matamisi
4. mar 2014

@mirkapramukova az o 3tyzdne ,nech je poriadne vidno😉
Este musim vela makat ,aby som ziskala naspet moju postavu 😝

borotka83
4. mar 2014

@lydka84 áno akurát mám za sebou 45 min na bicykli fuu🙂

lovacka
4. mar 2014

@lydka84 to znie celkom fajne.
moje makove su uz v chladnicke. 😀 rychlovka.zajtra idem nasluzobku mam uz nabalene ovocie na stvrtok a aj veceru na zajtra 😀

lovacka
4. mar 2014

viete co ma dnes zaskocilo?ze 40 minut na 1 zatazi alebo na 2 je stale len 100calorii. 🙄

lydka84
4. mar 2014

@borotka83 super sikovna , len tak dalej 😉

lydka84
4. mar 2014

@lovacka ja som prave dokuchtila brokolicu so syrovou omackou 😝
https://www.modrykonik.sk/group/5470/?q=syrova
ako musela som ochutnat kvoli dochucovaniu ale mala som co robit aby som to nezjedla este dnes ....... je skvelaaaa 😝 😝 😝 😝 uz teraz sa tesim na zajtrajsi obed a veceru 😀 😀 😀

lydka84
4. mar 2014

@matamisi ahoj ako sa mame a ako sa dari?

lydka84
4. mar 2014

@lovacka ja som ti to vravela ze tie cisla ignoruj , su to bludy 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

borotka83
4. mar 2014

@lydka84 ďakujem 🙂

lydka84
4. mar 2014

@borotka83 a ako si zvladla dnesny den?

cutty
4. mar 2014

Ahojte aj ked casto neprispievam ale dietujem stale 😉 Dnes som mala skroby - karfiol,zemiaky a uhorkovy salatik, mnamka 😀 Cvicim stale Jillian, prestala som sa vazit lebo som bola veeeelmi deprimovana, tak uvidime. Pridal sa ku mne uz aj manzel, tak mi je lahsie, mam menej pokuseni 😀 Snazim sa dodrziavat ale niekedy neodolam a dam si kusok cokolady, co uz ☹ Snad sa polepsim. Zajtra UH a tesim sa na sladke samozrejme 😀

matamisi
4. mar 2014

@lydka84 ahoj...celkom dobre sa mam...vonku mame nadherne pocasie tak ma to naplna energiou ... zajtra kedze je popolcova streda tak si spravim plnene cukiny so syrom 😉

lydka84
5. mar 2014

@cutty jeej super drzim obom palceky nech vam to ideeee 🙂

lydka84
5. mar 2014

@matamisi ahoj ja mam na dnes brokolicu so syrovou omackou kedze maso nemozme - nemali by sme 😝

borotka83
5. mar 2014

@lydka84 myslím že v pohodke chvíľami bolo že nabehnem do chladničky🙂ale napila som sa vody a bolo🙂

borotka83
5. mar 2014

@cutty ahoj aj môj manžel drží dietku somnou a je to super ťaháme jeden druhého a nemusím rozmýšľať čo mu uvariť hehe🙂

estachova
5. mar 2014

@lydka84 ahoj, čo je to 5:2????, nepoznám

lovacka
5. mar 2014

@lydka84 lydka a aky mas den ze mas syrovu omacku?

mamami3
5. mar 2014

@lydka84 ahoj, jasné začínam znovu 🙂 ach jaj, už som mohla mať 2 mesiace za sebou... 😒 čo už so mnou. Uvidíme či tentokrát sa to konečne podarí.

komisakpd
5. mar 2014

baby polavila soom...neviem sa dostat spat..zvalst ked zacina post teraz..a druha vec, vikendy mi robia problemy...lebo vtedysa dost kuchti :(

lydka84
5. mar 2014

@borotka83 super 😉

lydka84
5. mar 2014

@estachova je to princip ze 5 dni ides podla diety alebo nejakeho typu stravovania a dva dni povolis uzdu a das si co mas rada ale s rozumom samozrejme ..... rozmyslala som ze by sa to dalo aj tu a to tak ze by sme dali dajme tomu pauzu na vikend a sli by dni takto : V.B.Š.UH.V a 2 dni podla chute a samozrejme s mierou ..... 😉

lydka84
5. mar 2014

@lovacka mam bielkoviny .... a v bielkovinach sa mozu miesat mliecne vyrobky medzi sebou. A to presne na ten receptik sedi : maslo, kysla smotana, makky syr a tvrdy syr ....vsetko su vyrobky z mlieka takze sa mozu kombinovat v jednom jedle 😉

lydka84
5. mar 2014

@mamami3 urcite podariii hlavu hore 😎

lydka84
5. mar 2014

@komisakpd a co ti robi na vikendoch problem??? ved tam si mozes vypekata vyvarat kadejake dobroty

lovacka
5. mar 2014

Ahojky.dnes dalsi den za nami.ale dnes prvykrat vynecham cvicenie'kedse som sa musela premiestnit z kosic do bratislavy

komisakpd
5. mar 2014

@lydka84 tak ked mi vyjde vitamny..alebo skorby tak nic moc si nedas...neviem mozno take recepty...nemozem poemenit dni? alebo len doobeda ovocie a poobede cokolvek samozrejme s mierou a po 20.00 nic 😀 to uz asi nebude 90dnova