90-dňová dieta II. Pokračujeme...
tak babulky tu mozte pokracovat..... 🙂
@lydka84 ahoj aka telepatia.pravo som na teba myslela.konecne som sa nejako zastabilizovala.mala som fazy porusovania,diety,porusovania a tak dokola.teraz drzim na 100% a dufam,ze mi to vydrzi.inak vaha nic moc, trocha som pribrala,asi 1.5 kg. ☹ alen ono to je vzdy po vodnom dni lepsie 🙂 .akurat rozmyslam kedy si ho dam.dnes uh , na obed cestoviny,ecer som si dala paradajkovu polievku z cestovinou. 🙂
@misena741 no neozyvas sa naozyvas ....ja to iste posledny mesiac dost zly , velka noc, svadba no katastrofa na vahe asi 3 kila hore...ale som rada ze len 3, nakolko po tom co vsetko som za posledny mesiac pojedla som si myslela ze to bude 5-7 ....... si dalej na 90 DD ci si na udrziavacke ????
@misena741 za ten mesiac medzi koncom 90-tky a terajskom som par dni sla este na 90-tku potom som jedla vsetko potom delena strava potom velka noc na to macingova no kadeco som pojedla a kadeco pokombinovala ale vratila som sa k tomuto sposobu stravovania, to mi vyhovuje najviac.....
@lydka84 si ma potesila, mam asi 60,5 a chcela by som mat 54.takzectych 6kg.inak mama drzi tuto dietu ma minus 18kg, a to ma 62 rokov. 🙂 som na nu pysna, ze to dokazala, uz drzi aj svagrina, aj druha, vsetkymaju kila dolu.len najhorsi je ten jojomefekt.aj cvicis?ja rotoped,a trampolina.cvicim malo,sama na seba s hnevam, ze som taka leniva.
@misena741 ze -18 waaau a to kolko dni ma za sebou ??????? prestala som cvicit co som si natiahla trapezy potom ako tak sa to dalo dokopy na to som dostala kramy na to zapal priedusnice a dutin + antibiotika takze naposledny som cvicila 3,4 ...takze mesiac zase nie ale musim zacat, lebo len pri cvicieni mi sli dole pekne cm ..... na cm som pribrala po 2 cm cez pas brucho boky a hrudnik stehna ostali nastatsie , takze tie kila su asi viac menej voda + nejaky tuk ale s nim to zatial nie je take tragicke....... a ako pises JOJO efekt co s nim a ako proti nemu ??????
@misena741 vies co ale na tom nieco bude ...podla mna to ze strava je 80% a cvicenie je 20% je kravina .....ja ked som v 2009 chodila do fitka jedla som vsetko a vtedy som zisla dole 18 kil ....a na cm som mala najmenej asi od 17-stich ....teraz ta ista vaha ale viac v cm mam .....a ohodne dost .....potom som mala jedalnicek od dietologicky jedla vsetko ale vazila som jedlo + cvicila a isla som dole prestala som vratilo sa to cele a teraz zacala som 90DD v lete zisla vacsina sa vratila ...a tohto roku najvacsie ubytky v cm som mala ked som zacala cvicit musim sa dokopat zacat zas ....lebo inak to fakt nepojde pohyb je strasne dolezityyy
@misena741 sak musime sa musime, ja mam ako taku motivaciu asi v juni bude dovca tak uvidime, skusim to teraz tento mesiac ako udrziaacku - cize 6 dnovy cyklus ale ziadne miesanie v ramci jedal, natvrdo pravdila 90-tky a musim pridat viac zeleniny v tom som sa strasne pokazila...... a potom ze som v kuse hladna......a potom jem 5 cez 10 a nakoniec pridem na to ze som zjedla vsetko co nezjedlo mna ........ s adkou som pisala cez IP, zacala v pondelok udrziavacku ale na 5 dni .... len jedny skroby dala a ze uvidi ako to pojde a ak nepojde tak ide spat na 90-tku

@zebatox dala som 1 čl cukru do receptu kvoli kvasku takze som urcite davala ......lievance su skveleeeee a syte , preto sa na ne tesiiiiim aj jaaaa 😝