90-dňová dieta II. Pokračujeme...
tak babulky tu mozte pokracovat..... 🙂
zoescott - vidis aka nespravodlivost🙂))) mne to tize ide pomalsie...no uvidime...nevzdavame sa...uvidis ze aj tebe to pojde....kazdy je iny a inak pracuje telo🙂
zoe...nič si z toho nerob. Ja som na tom tak isto ako ty....ale trpezlivosť ruže prináša 😉
morenka...tak aké boli špagetíny? Čo si si dala na ne? Kečup? 😕
bystricanka - boli vyborne ale nevladal som ich zjest tak som ani nedojedla...to sa mi este nestalo asi zaludok scvrkol sa🙂))))) dala som si kecupik.....🙂)))
a na večeru si dáš čokoládku alebo nejakú inú sladkosť?
ja už idem o chvíľu variť, bo díte sa už v postielke mrví, tak aj ja tak okolo 14h už budem hamať 😵
neviem co na veceru....radsej si dam polovicu s obeda ako nieco sladke ale uvidimem...mozem si dat aj mysku cini minis?????to sa moze???lebo to by som si dala🙂)))
no neviem či to môžeš....ja radšej také ani nekupujem, lebo by som to jedla vždy. 😀
no ved...preto ma to laka...mama kupila ze si budu chrumat pri telke a namiesto toho ma to tam drazdi ale zatial v pohode lebo nieje otvoreny sacok ale ked si otvoria tak ma asi svacne🙂
no co dievcata...nikoho nikde..ako ide den....ja zacinam byt hladna ale vydrzim lebo pride priatel a povedala som ze sa spolu napapame spagetiek tak musim cakat🙂))))
čaute-tak ja tiež špagetky ,ale teraz na večeru.VYmenila som s obedom.Na obed som si dala 3 malé palacinky.Ja viem,že sa to nemá,ale v podstate som to dodržala.Ešte pôjdem zacvičiť.
ahojte, tak ovocný den už mám skoro za sebou a dnes pohoda. dúfam, že ešte nezačnem vymýšlat. a vy ako? miresta aj ty si mala ovocíčko,ako to šlo?
caute, ja som si dnes spravila zemiacky na cibulke s kys. uhorkou 😝 😝 😝 . A muzovi som spravila k tomu masko. Zajtra si dam asi cestoviny, alebo tie palacinky s celozrnej muky, moze to byt dobre 😀
ahojte tak ja uz poveceri...dala som si spagetky....mnam boli výborne....popijam cajicek a pozeram tv...zajtra ma caka tazky den....ovocny....takze sa psychicky pripravujem🙂)) pekny vecer prajem
zuza80 - tak aj ja mám ovocný deň hravo za sebou, horšie to bude zajtra, pretože mi prídu sestry na návštevu a robila som im ovocno tavrohový koláčik so želatinou, tak dúfam, že odolám a odložím si do mrazáku kúsok na uhlo.
ahojte
takze tabletky som si vcera bola zmenit na yadine tak dufam ze nezostanem teho lebo citala som ze prave pri tejto sa stalo.. 🤐
mne vaha tiez stoji ale odvcera som si vsimla na sebe ze mam dole lebo nohavice mi zacali padat aj stehna povolili o par cm takze som spokojna no dufam ze mi tie tabl.nenarobia sarapatu zase
ja dnes tiez ovocicko asi si budem robit plnene jablka s cucoriedkami a pistaciami 😝 ale skor by som isla masko piect 🤐 😅
vydržíš aniel a ani neumrieš od hladu. 😉
miresta odoláš,verím ti. povedz mu:koláčik moj cutnučký, dnes si ta nedám ale za dva dni si na tebe pochutnám 🙂
aniel mineralka ide do ovsen. palaciniek .
Baby ja som taka hladna ze by som si hned dala chlebik so syrom 😝 . mna dietovaniie nebavi. asi sa na to ... 🙄 Ja chcem zrat 😠
Ahojte kocky...ja dneska ovocko ale zatial v pohede lebo som bola v meste a teraz idem este ku kamaratke tak dufam ze mi to skoro prejde tento den a bude zajtra mestko🙂)))))
aniel - zvladnes to..si silna zena
nawal - nevzdavaj sa....ak chce s nieco dosiahnut musis sa zatnut ak chces schudnut ale ak si spokojna sama so sebou tak nech sa paci...daj si chlebik aj za mna🙂)))
ahojte...
no ja podobne ako aniel a morenka som na ovocí. Zatial som schrumala pol pomaranča a vypila 1,5l čajíku.
Inak ráno som sa vážila...váha sa mi asi zasekla, lebo vždy ukazuje tú istú váhu. 😠 Už mám nervy...ale ja sa tak ľahko už nedám zlákať na chladničku. Už ked som s tým začala, tak to pekne dokončím 🙂
nawal...musíš mať pevnú vôlu. Fakt nevzdávaj to, lebo budeš vždy vyzerať ako teraz. No kukni do zrkadla...si so sebou spokojná? Isto nie...tak pekne papkaj to čo máš, dobre? 😉
baby ako sa vam dari? nawal nevzdavaj to su take chvile radsej ich predychaj a nemysli na jedlo alebo zjedz viacej toho co mas v dany den a pokracuj 🙂 🙂 🙂
ahojte kočky, nemala som čas dnes pozrieť na tému, ale už som tu na skok, a poviem vám dnes som urobila suprový obed. Robila som kuracie prsia s pórom, grepom a tymiánom. No nevedela som koľko čoho, všetko len od oka, no ale bolo to super. Mala som na návšteve aj segry a tie tiež veľmi pochválili. Potom hodím recept, ak chcete, ako som to robila.
No koláčiku som zatiaľ odolala, ale neviem či to zvládnem do večera, ale snažím sa. 😀
Dobrý večer!!!! Tak ja v pohode dnes ovocko aj ked mi zacina skvrkat v bruchu....ale uvarila som si cajicek a idem si ho vychutnavat...dneska som bola pol dna u kamaratky tak bolo super nemyslela som na jedlo kedze aj ona drzi dietu ale inu....delnnu stravu....
tak drzim palce do vecera vsetkym kto ma dneska ovocie🙂)))

ani ja velmi spenat nemusim...uz papam spagetky....fajnucke su....ale nerobim radsej chute tým co maju ovocie🙂)) ovocie je vynikajúce🙂))))))