90-dňová dieta II. Pokračujeme...
tak babulky tu mozte pokracovat..... 🙂
aniel- no to si ma nepotesila, dneska som si dala 1 kinderko, hroznu chut na sladke som dostala 😖 😖
antdem- drzala si tu mliecnu dietu a pri nej su zhodila 4 kg??
jaja0110 áno presne tú. Držala som ju aj pred 5 rokmi a išlo to. No ale to som bola mladšia a po 1 dieťati 🙂
Ahojte 🙂
Poraďte mi prosím ako podľa tejto diétky robíte pizzu /aby bola zajtra jedlá 😀 /
evelyin - pošli mi do ip mail a ja ti pošlem celú knihu a je tam aj recept na pizzu 😀
To práve mám už dávno, len som chcela nejakú inú. 🙂
Od nedele baštím podľa tejto diétky a celkom sa to dá.
Len mám otázočku: oriešky môžem jesť len cez ovocný deň?
A na mäso sa nemôže zapiecť syr? Keď ho dám, tak čo?
evelyin - recept na inú nemám, možné druhé kočky, ale ja ked mám chut na pizzu, tak si v lidli kupim vegetariánsku, tam by mal byt podla popisu aj syr, ale dlho som ho hladala, pokial som tam niečo našla 😀 😀 . Oriešky som jedla len v ovocný den, ale niektoré kočky to jedli aj v tretí den s cestovinou 😒 ,.
Na maso sa syr dat nemože, lebo spapat musíš vždy len jednu bielkovinu, maso a syr sú dve, ani syr a vajce. Ja som držala už minulý rok a dala som dolo okolo 13 kíl za 80 dní, teraz ju držim tak z polovice, lebo nemám ovocné dni, je mi hrozne tažko z toho dna
Noo, tiež sa toho ovocného dňa obávam, ja zjem tak 2 jablká do roka a ani s ostatným ovocím to nieje lepšie.
Ja lúbim totižto samé nezdravé veci. 😝 😀
Tú diétu som celú nečítala, zatiaľ idem z jedného dňa na druhý, zaujíma ma čo budem jesť nasledujúci deň - to si nachystám, ďalej nechcem ańi čítať, že 29 - iba voda? ! ? 😲 ..šak zomriem 🤐 😀
1.den- bielkovinovy,,,,,moze sa jest masko, mlieko, jogurt,syr, ryby, tvaroh
takze si sprav napr. kuraci reznik+zeleninka -tmavy chlebik,,,zapijes vyvarom
syr/ja som si dala napriklad mozzarelu/ked sa mi nechcelo varit-zelenina -vyvar
2.den-skrobovy,,,,takze napr. ryza s dusenou zeleninkou
zemiaky zapecene s kyslou kapustou
casto som si robila sosovicovu polievku ale musi byt bez mlieka lebo mlieko uz je bielkovina
spenat so zemiakmi
no a patria tu strukoviny/hrach soja fazula/
3.den-uhlohydratovy,,,,,cestoviny s paradajkovou omackou ktoru som kupovala v lidli ale teraz uz maju dobre aj vtescu,,,,to som jedla vacsinou+sampiony
moze sa aj pizza ale nesmie tam byt syr ani sunka ani vajicko lebo to je bielkovina
v tento den sa na veceru je sladke
4.den -ovocny ,,,cely den ovocie,,,,moze sa aj zelenina ja som si ju davala vacsinou na obed
No tak to je vskratke,,,,dufam, ze som to pomohla na ulahcenie principu 90dnovky
lucxy - my už v tejto diétke máme prax, čooooo?? 😀
evelyin - nie je zlé si prečítat, celu tú dietu, nie samozrejme recepty, ale pokyny, čo papat a čo nie. Ja z ovocia možem len banán, melon, trochu hrozna to je asi všetko. Práveže som vodu vždy zvládla bez prehreškov, ale to mono preto, že som bola v práci a nie doma. A tie oriešky papaj len v ovocné dni, majú vela tukov
Ďakujem 🙂 Asi Vás budem otravovať častejšie, lebo potrebujem občas podporiť. 🙂 možemm k vam? 😉
Teraz som si spomenula: včera som mala malilinkatý jablčkový koláčik a dnes som si nedala na raňajky nič, od zajtra sa budem krotiť, sľubujem si to. Inak zatiaľ dodržiavam.
A ten vývar sa môže piť len na 1 deň?
no jesika tak tak,,,,evelin na ranajky len ovocicko mna najviac zasytilo hrozno,,,,ale teraz si robievam aj zeleninu c. kapustu s mrkvou a olivovy olej,,,,
vsak jasne, ze nas mozes otravovat ,,,,,preto si tu piseme,,,,no stym vyvarom podla mna nikdy nic nepokazis takze kludne si daj,,,,,
no ja sa lucim dala som si l karnitin a idem na orbitrek konecne mi mala zaspala a vtelke ide este panelak tak zatial pa
to je v pohode, aj my sme takto začínali a stále sa pýtali, ten vývar možeš aj na druhý den-škrobový.Jasné, že možeš, ja tiež ked už nevládzem s volou tak si tu prečítam čo ostatné kočky popísali a je mi trošku lepšie 😀
Ja som včera čítala túto tému od začiatku, ale neprešla som veľa stránok a veľmi sa mi páčilo ako sa tu priznávate s prehreškami 😀 a aj napriek tomu sa veselo chudne, to je super že je to vyskúšané a vidím že to naozaj niekomu pomohlo schudnúť. Ja som si potrebovala spraviť systém v jedle, lebo ja som doslova žrala jedno cez druhé. 😀
Lucxy dobrú nocku ti prajem, ďakujem za rady. 🙂
Jesi koľký deň to držíš?
ja ani neviem kolký, ja to ani nepočítam kedže nemám tie ovocné dni, ale asi 22 den, ja si len striedam tie tri dni a zatial poctivo, no okrem včerajška, ale to som mohla, dala som si dva kusky z vianočky 😝 😀
Jedna vianočka snáď nevadí, ja idem robiť tú pizzu, dúfam že zajtra bude ešte chutná a nie nejaká oschnutá.
No pokiaľ sa to nebude dať jesť, tak si zajtra objednám vegetariánsku normálne z pizzerky. 😀
evelyin-ale bez syra 😀 😀 😀 , ja som ju ešte nerobila, ja si vždy kúpim, lebo z predošlého dna mi to moc nechutí, kedže chodím do práce a nosím si jest zo sebou 😀 .Tak aby sa ti vydarila
No jasné 😀 aj keď s tým syrom by to bolo asi 100 krát lepšie. 🙂
Mám trochu problém: kvások mi nekysne. Ako sa to robí aby droždie vo vode "narástlo"?
Ja moc nepečiem lebo nemám rada sladké jedlá, takže v tomto som trochu ľavá. 😒
evelyin-musíš ho dat do teplej vody a nechat chvílu narást.ja ale používam sušené droždie,ktoré nasypem do múky a potom tam nalejem vodu a spracujem a vždy to pekne nakysne.
ja mám však teraz velký problém.mám strašný hlad, jedla som naposledy o piatej a teraz mám chut "zožrat celú ladničku".spat sa mi nechce, tak sa tu trápim. ja sa chcem najeeeeeest. ☹ ☹ ☹
Ahoj Zuzi, ty si môj vzor, tuším si tu zo všetkých najrýchlejšie schudla. 😉
Ja sa celé dni nalievam čajom len aby som nejedla iné než mám, len chodím na záchod, no je to sranda. 😀
Ešte si v robote začnú myslieť že som tehotná. 😀 hehe
evelyin, ten prvý mesiac to išlo fakt pekne a teraz sa to trošku zastavilo, ale už to dobojujem.čajíkom si ma inšpirovala, idem si uvarit
😅 To snáď nie, alebo keď áno, môžu za piť neobmedzene nie? Ja pijem celý deň,len to prekladám: zelený, puer, bylinkové, ovocné.. 😒 Antdem aj ty držíš túto záležitosť?
Zuzi aký si si uvarila čajík? čierny nepi, lebo ani nezaspíš. 🙂
Babule akurát som zistila že som urobila volovinu 🤐 dala som si variť mrazenú kukuricu s hráškom a teraz ma napadlo že to sa asi nepočíta za zeleninu, či áno? Podľa mňa je strukovina len sušená, ale neviem.. 😅
Zuzi ja keď nemôžem zaspať pijem medovkový čaj, ten je ukľudňujúci a po ňom spím dobre. 🙂
medovkový je dobrý,ale ten nemám.musím doplnit.a ten hrášok a kukurica sa počítajú tuším za strukoviny,už to tu niekto písal,ale určite sa to neráta ako zelenina.

Ahojte.Tiež gratulujem k úbytkom. Ja som začala 90-dňovú vo štvrtok, zatiaľ som nezhrešila, zišla som len 1 kg. A to som pred ňou držala dietu, kde za 13 dní je úbytok 6-8 kg.Ja som osobne schudla iba 4kg(bez prehreškou), už ničomu neverím. . Nikdy predtým to nebolo tak ťažké zhodiť.Najviac mi robí problém dodržať 2 l vody denne. To ja nemusím.Držte palce snáď to vydržím 90 dní.