90-dňová dieta II. Pokračujeme...
tak babulky tu mozte pokracovat..... 🙂
adrina .. tieto vyrazy pouzivame s kajuskou 😎
misinn ja mam dnes pizzu nie 4 druhy syra ktoru milujem ale zeleninovu ale je to pizza ...
boze co som sa jej najedla ako tehu a celkovo za pizzou by som isla na koniec sveta
ja mam dve jedla ktore by som jedla vkuse a to je pizza a vyprazany syr s tatarskou omackou 🙂
baby, jaké jedlá mnam tu vy spomínate... uufff 😝 😝
škoda, že nemôžem k zemiakom tatarku, tiež milujem... ale občas som si dávala, po mesiaci diety, aj tatarku v škrobové dni 🙄
baby haluz by bola ked schudneme ze by sme si potom sli sadnut na pizzu to by bolo ale zaklincovanie diety 😀 😀
adamko05 ... stretneme sa u Džakoma / neviem ako sa to píse /
adrina ja si odstavujem vždy vecer ovocie a v praci uz len pijem
jogurt v bielkoviny
nelinka u Giacoma tuším, ale to je jedno, hlavne, že viem kde to je a je tam mnáááám pizza 😝
ja som mala vodu už 4krát??... uvažujem....? tuším
ale to pred pár rokmi a naposledy pred pol rokom, ked som vydržala cca mesiac a niečo... ale cez vianoce, 4 kg, čo som dala dolu, 3 z toho šli nazad 😠 , ale bola som si vedomá, šak som jedla, čo sa dalo 😀
nelinka..ja si ho nakrajam do plastovej krabičky,posypem kokosom a hryzkám na raňajky.... 😉 😉 😉
missin..xixi..za odmenu sa natlačíme pizzou 😀 😀 😀
ja som vodu vynechala...Šak samozrejme 😒 ale neberte si priklad 😀
no su tu kocky ktore vydrzali bez problemov, tak isto aj nas chlap v partii
misinn... myslím, že 3 z tych dní som vydržala uplne v pohode, že som mala iba vodu, teda čaj, ja zas iba vodu nemusím, nesladené čaje mám rada... a jeden som tuším mala daky kus ovocia, to bol tuším druhykrát, ked som držala pred pár rokmi....
ale šak, ked sa tá voda vynechá, myslím, že sa to dá aj bez vody...
idem dat krpca spat a varit.... sa mi nechce.... ale musím 😅
tak zatím ahojte
takze ked skoncime s dietou tak si všetký kupime pizzu a zacneme ju jest v rovnaku hodinu, minutu a pritom budeme mat zapnuteho konika 🙂

ako vidim mozme si dat sutaz v porovnavaní pupikov hehe 😀 😀 😀