90-dňová dieta II. Pokračujeme...
Tak babulky tu mozte pokracovat..... 🙂
Ja keď mám krízu, tak buď si dám, keď viem, že som málo jedla a "mohlo" by vojsť 😉
alebo si predstavím ráno - váhu a ten krásny pocit rovného bruška a ako idem na váhu...alebo si predstavím vás, ako nám to spolu ide super x-) skrátka nechcem zaostávať 😃 ale zas si aj poviem, že nemám až tak veľa navyše, môžem si trošku dopriať 😉
alebo si predstavím ráno - váhu a ten krásny pocit rovného bruška a ako idem na váhu...alebo si predstavím vás, ako nám to spolu ide super x-) skrátka nechcem zaostávať 😃 ale zas si aj poviem, že nemám až tak veľa navyše, môžem si trošku dopriať 😉
Ja mám zajtra škroby a mm chcel bryndzové halušky, tak ak bude na nich trvať, tak aj ja si dám, len neviem s čím, stále to hlcem s tou kapustou, to mi už asi nepôjde :-S žeby s makom? :-N :-p 😃
alebo aj osúchy by neboli od veci, ale nemám na to nakúpené a dnes som veľa minula - robila som veľký nákup :-x
a na večeru mám schovanú v mrazáku t o r t u rumovú z 50., ale neviem, kde sa s ňou schovám, lebo to je len 1 plátok a to nedám nikomu :-p :-p :-p :-p 😃
alebo aj osúchy by neboli od veci, ale nemám na to nakúpené a dnes som veľa minula - robila som veľký nákup :-x
a na večeru mám schovanú v mrazáku t o r t u rumovú z 50., ale neviem, kde sa s ňou schovám, lebo to je len 1 plátok a to nedám nikomu :-p :-p :-p :-p 😃
Ja som Béééčko, ja len sladkosti, klobásy a mäso ani nie, mne to viac vonia ako chutí a mäso mi ani nevonia, ja tam musím natrepať milión korenín, len aby som to necítila, keď to varím =-)
@llumka veď ti radím - vyhoď! Nekompromisne! 😎 Alebo si ten chlebík mastnučký predstav na stehnách a brušku pekne rozložený 😃 😃 😃 😃 :-x :-x :-x
@llumka veď ti radím - vyhoď! Nekompromisne! 😎 Alebo si ten chlebík mastnučký predstav na stehnách a brušku pekne rozložený 😃 😃 😃 😃 :-x :-x :-x
Začni písať odpoveď...

Odošli
MM som robila kolienka s mäsom, a potom na moju ryžu, že čo to mám, že to vyzerá ako zabíjačková kaša - ja som tam dala mleté sušené hríby, tak to bolo také čierne... nabral si a vychválil ma x-) x-) x-) že ide aj on so mnou držať diétu 😃 keď také dobroty jem... 😃