90-dňová dieta II. Pokračujeme...
tak babulky tu mozte pokracovat..... 🙂
@kubkovka drzim sa ,bol uz aj hlad,ale nastastie maly nechcel nic len mlieko,,inak by som mozno aj zakusla...ale nie,vydrzim to urcite,aj ja si verim
a hlavne mi zase lieta prsten 😀 😀
este dajte nejaky tip na nakup z tej lekarne,ked uz tak uz 😉 😉
jeej,preco si si tu zumbu iba nestiahla?ja mam vsetky len ju nema kto cvicit 😵
Inak prave obedujem, dala som si krajec chleba k tomu, ale nevladzem ho zjest, super.........
@kubkovka sa cudujes?ked si vcera nic nejedla?
zkuste www.cucaj.sk...tam sa treba regstristrovat,ale je tam vse,hudba,filmy ,rozpravky...je tam aj zhumba....ja som ju odtial stahovala
@borabora666 vdaka, vyskusam...........a ten pitny rezim namiesto ovocia je super, lepsie ako kapustnica 😀 😀 😀
akurat som volala s mamou a tiez jej dve kamosky si zakazdym namiesto ovocneho dali len pitny den,akoze aj dzusiky pili...a hlavne rajcinove stavy...a to sa chystaaaam 😉
nikto nikde?ked ja mozem,vy nemozete...no potom sa tu zas ukazem az vecer a teda dufam ze budem este stale hladna,inak by to znamenalo ze som pozrala co som videla 😉
myslis ze az taky super? po tom co som mala predvcerom velikansku pizzu,predtym boi tiez prehresky.....za dva dni to nedozeniem(a bez pohybu)
Ahojte, babuľky, dávate osúchy do mrazáku? Som veľa urobila a nechcem to mať na očiach 🤐 🤐 🤐 dobré sú? 😕
@borabora666 a u vas ho nemaju?...keby niesi tak daleko taaak by som ti ho doniesla 😉
@cumelila ja sa dostanem do tesca az buduci tyzden nekedy,ked prijde manzel domkov....a za kolko si ho tam kupila,ak mozem vedet
@kubkovka no aj ja to pozriem ale neviem kedy sa dostanem do mesta, u nas v dedine ledva kúpim ibalgin:(
zajtra pečené zemiaky so salatom....mnam už sa tesím - dnesná večera - mandle a pol jablka🙂 žiadne mäsko....inak toto je už tretí bielkovinový den čo som mala počas diéty a poviem ten jepre mna najhorsí dodržať....nechapem 😕

dnes mi dorazila zumba 😀 dufam ze to nebudu vyhodene peniaze 😝