icon

90-dňová dieta II. Pokračujeme...

dannynka
5. jún 2008

tak babulky tu mozte pokracovat..... 🙂

dadurka
10. feb 2011

@kubkovka niee tu je lezi vedla mna 😕

kubkovka
10. feb 2011

@dadurka tak pozdravujem...a zajtra mas co dobre?

dadurka
10. feb 2011

mate niekto nejaky dobrucky receptik na pizzu zajtra by som si urobila...ale nee taku hrubu

dadurka
10. feb 2011

@kubkovka ze dik aj on teba... dala by som si pizzu hladam na nete nejaku

suezana
10. feb 2011

@marketka1 ja som to tiež mala jeden deň, lebo som si dávala talcid, a celú noc mi tak bolo 😕 žeby to bolo z diéty? potom to prešlo samé, vlastne Valika mi poradila zeleninové šťavy, že to neutralizuje kyselinu, ktorá sa vyplavuje pri diéte, či tak nejako...

suezana
10. feb 2011

@dadurka urob z lístkového cesta, baby v robote chválili 😉

kubkovka
10. feb 2011

@dadurka dam ti recept na super cesto a navrch si mozes dat napr. ja som si poprazila nakrajanu cibulu, na pizzu som dala kecup zmiesany s cesnkom, na to tu cibulu, baranie rohy a feferonky.........fantazia

dadurka
10. feb 2011

@kubkovka taaak daj a mozem tam dat aj brokolicku a kukuricku?

dadurka
10. feb 2011

@suezana nemam chut na liskove cesto ☹

suezana
10. feb 2011

@dadurka a aj šampiňony 😉

kubkovka
10. feb 2011

@dadurka mozes dat vsetko okrem bielkovin a skrobov
cesto: 1/2 kg hladkej múky, 3 dcl vody, 50g kvasnic, 1 lyžička kryšt. cukru, 2 lyžičky soli, 3/4 dcl oleja
A normalne kvasok pridas do muky, sol a olej, ale je to tak na dve tri pizze

dadurka
10. feb 2011

@suezana mnam mnam..aj olivky

dadurka
10. feb 2011

@kubkovka velke ci male? a nie je vysoke cesto? nee ze napuchne jak kolac 😝

kubkovka
10. feb 2011

@dadurka no ved prave, ze nie je vysoke.......velke dva a este mi vyslo na maly, podla toho ake hrube chces

dadurka
10. feb 2011

@kubkovka no okey tak dakujem skuuusim

suezana
10. feb 2011

@dadurka aj ja dávam všade olivvy, aj do ryže 😀

kubkovka
11. feb 2011

Dobré ránko chudulky, kde ste? Este spite? Ja som hore uz od 5 hod 😀 😀

perla200
11. feb 2011

@kubkovka a čože deti vstávali do fabriky? to ja tak hovorím mojej simonke ked vstáva o 6.h že či ide na autobus do roboty....nastastie dnes o 7.h budíček.....

kubkovka
11. feb 2011

@perla200 no maly o 5 hodine, ale zas od 22 hod, co je teda u nas uspech.......ale zas vraj mala v noci stale buntosila, tvrdil mm, ale ja som ju nepocula
a co mas dnes dobreho? spagety?

perla200
11. feb 2011

@kubkovka pizzu..... mamina robi a že prinesie nam hovorím ako dobre.... aspon na dnes mam pokoj s varením🙂

kubkovka
11. feb 2011

@perla200 a to ti upecie taku bez syra, salamy a tak? no tak to mas super

suezana
11. feb 2011

Dobré ráno 😎 u nás prší... mm doma na maródke - takže budem celá pomýlená, že je sobota...len aby som nezačala míňať víkendové minúty 🤐 😀
ja neviem, či si mám dať ten cestovinový šalát....myslíte, že to nebude také hrozné? dať tam majonézu - trolinku 😅 včera som bola rozhodnutá, že dám - veď to mám len občas, ale dnes som nie veľmi istá 😲 asi som si to príliš vzala k srdcu to delenie 😅

perla200
11. feb 2011

@kubkovka no bez šunky a syr dáva len na vrch ale to si skúsim bud obrat alebo to zjem🙂 mnam🙂

kubkovka
11. feb 2011

@suezana aj ja mam chut na majonezu, ale nedala som si, ale chcela som vyskusat tu z tych mandli, co som sem dala recept, lenze mandle su drahe, ze?

mexx
11. feb 2011

Bre ranko,
vcera som som k veceru akosi pokazila vitaminovy den, tak snad nabuduce dam opravak. 😀 Dnes bielkoviny, och, aka radost. 😅 Si doprajem kavu s mliekom, potom nie som taka hladna. 🙂 Viem, ze by sa nemalo mliecne s masom kombinovat, ale tak...ta trocha mlieka ma snad nezabije. Nech mam trochu radosti. 😀 Zvazujem tu rybku dnes, uvidim este ako... A zajtra asi nejake zemiaky zas, a na nedelu si dam upiect pizzu chlapovi, nech sa cini, on robi dobru. 😀 Sice bez masa a syra to bude take nijake no ale zvlaaaaaaaadnem... 😎

kubkovka
11. feb 2011

@mexx no ty mas aky krasny plan..........to je dobre, to je dost velka pravdepodobnost, ze neporusis

mexx
11. feb 2011

@kubkovka No, len ked ten plan je jedna vec...a realita moze byt dooost ina. 😀 Asi ako vcera, drzala som sa statocne, az kym som navecer nenakladala decku na tanier kapustnicu, pricom som si supla tiez chytro do ust (akoze ved to je len kapusta a hriby, smotanu a klobasu som akoze nevidela)... 😀 A potom som to este zabila kusom jablkoveho kolaca, ze ved po celodennom hlade ma to snad nezabije. 😅 A to som na zaciatku diety, sakris, ved co budem robit do konca... 😅

kubkovka
11. feb 2011

@mexx no ved prave, ze si na zaciatku, to mas este take chute, ja mam uz skoro polovicu za sebou a uz sa skôr tesim, na to co mozem a budem.......a som silnejsia, lebo telo uz tolko nepyta, ale nezabudni, vsetko je v hlave 😉

mexx
11. feb 2011

@kubkovka No veru, v hlave to musim upratat. 😎 Ale ono v druhom kole to je tusim fakt ine, usudzujem podla prvych dni. Lebo v prvom kole som prave pocas tych prvych dni bola menej hladna, tak ozaj poctivo to islo, a okamzite zacalo vela vody odchadzat z tela. Teraz mam od pondelka dole iba kilo (pricom v utorok mi vaha ukazala o dve kila viac ako v pondelok). 😀 Takze aj ta voda ide pomalsie ako v prvom. No ale sak snad sa to nejako pohne. 🙂
Ale - porovnala som napriklad cm, ked som sa teraz pomerala, a tesi ma to, ze cm sa od minuleho kola vobec nezmenili, cize na objem som nepribrala asi (mozno v pase to bolo inac, ale tam mi to tusim kazdy den inak beha). Takze na vahe mi to sice za ten mesiac behalo hore dolu a asi som nieco pribrala naspat, ale v cm nie, coz ma tesi. 🙂

kubkovka
11. feb 2011

@mexx no ja to drzim treti krat a teraz sa najlepsie citim, hadam aj kvoli tymto babam, co ste tu