90-dňová dieta II. Pokračujeme...
tak babulky tu mozte pokracovat..... 🙂
@mimika4408 no si zober, ze ja mam byt teraz 7 hodin hladna, do 12 hod........dost blbe, mne ranajky strasne chybaju, ja skôr ozeliem veceru ako ranajky
@kubkovka no to je ozaj blbe, pamatam si aj ja na tie casy 😒 , ja doobeda vydrzim v pohode kava, caj, dzus.......dnes som si dala 2hrusky(kvoli tomu, ze ich nikto nechce jest a uz zacinaju hnit 😠 .....doobedie mne ubehne rychlo, najhorsie je to potom obede 😒 ...dnes ideme aj na tu oslavu o 14-tej a ja mam vitaminy...
@mimika4408 no ja by som to urobila ako pisala suezana........jednoducho si dala nieco, na co tam budem mat chut...akoze aj mna cakaju oslavy, nebudem predsa trpiet, jednoducho v ten den budem len delit.......ved zas zivot je len jeden
@kubkovka 😉 to si napr.oblozeny chlebicek rozdelim na bielkoviny, zeleninu a uht???? 😀 😀 😀 😀
Ahojte kocky-citam Vas pri chutnej salke latte, ako sa mate? 😉
Dnes si dam cestovnia a trochu pesta.
Som rada, ze je este zima,lebo do leta mam este cas dat figuru do laty 😀
Zelam pekny den a hlavne co najmenej prehreskov.
čau kočky... mne akurat prišli tričká z netu, čo som si ešte začiatkom roka objednala... tak som ich hned vyskušala, samozrejme, vyzeram v nich ako hurka 😎 dufam že do leta zhodim, aby som ich mohla nosiť... 😀
inak som dostala kramy, takže je mi na skapačku, ale nejak to zvladnem...
ja si casto hovorim, ze ako by bolo fajn prespat take dni ako vitaminovy alebo voda...supnut si 2rohypnoli a zobudit sa az na dalsi den 😀 😀 😀 ..to by sa chudlo 😉
@kubkovka svagor mal vcera meniny, jeho maly ma dnes 5rokov a sestra ma v pondelok 37
@mimika4408 no ja varim, periem, teda perie pracka, ale ja upratujem veci a vesam a tak
@kubkovka ved aj ja varim a chodim sa nadychovat do kuchyne, nech sa aspon tak nasytim 😉 , prala som vcera aj susicka osusila, ja som len posklada a sup do skrine 😉
no maly uz spinka vonku dufam, ze neprechladne lebo v sobotu ideme a plavanie. Uz nech je 12.00 nech sa mozem pustit do privarku 🙂 planujete niektora aj pokracovat tych dalsich 90 dni co je pokracovanie?
@zuzkakach NAJPRV MUSIME PREZIT TYCH PRVYCH 90 😉 A POTOM BUDEME RIESIT DALEJ 🙂
@kubkovka vies si to predstavit uz nikdy si nedat vsetko tak dokopy???? 😢 (napr. bravcove pecene, kapusta, knedla, alebo segedin)
ahojte, uz som nevydrzala tie ovocne ranajky, tak som dala babovku s kavickou, tak mi je dobre 😝
na obed asi budem mat iba sunky s rozkom, nechce sa mi varit, lebo nasi budu robit rizoto s kur. masom
ja by som nevedela predstavit delit na cely zivot, chcela som som pokracovanie v 90 dnovke a potom by som uz jedla normalne ale v malom mnoztve, a dufam ze vaha nestupne

@kubkovka ja som uz tu 🙂