90-dňová dieta II. Pokračujeme...
tak babulky tu mozte pokracovat..... 🙂
@suezana no lístkové mám vytiahnuté...asi urobím také pizza kolieska,to bude aj mm žuvať večer,lebo našla som aj recept na také jablkové batožky z líst.cesta...mnam....ale tak chlap to asi nebude,sladké....a aj tie langoše su super. ale ved na obed by mi stačili aj tie kolieska nie?či musí byť niečo sýtejšie?
@mimika4408 jasné....príďte 😀 počúvaj, dajme stretko v tesárskych mlyňanoch 😎 ja som odtiaľ kúsok....
@suezana ved by sa dalo 😉 , ja som ti uz spominala ze mam kamosku tam od ZM -zitavany a 2x som bola v tom arborete a velmi sa mi tam pacilo. Ked bude zase tak pekne teplucko tak by sme mohli 😉
inak baby ja vôbec neviem kolký den som teda 74 den tusím....ale tých 21 som nediétovala ale porušovala a potom pre istotu vôbec nejedla...takže ja nie som vzorka🙂))))
ja dnes začínam prvý den....
@mimika4408 super výsledky mas inak....parada...
@mimika4408 ja som tam ešte nebola 😅 tak potom daj vedieť, keď sa budete chystať, a ak sa bude dať, tak behneme 😎
@adamko05 ďakujem - je to stále zo 74 na 64, ale tento týždeň to skákalo aj na 65....65,5 ☹ tak musím dávať veľký pozor....ešte nič neni vyhraté....
Inak zistila som, že ja nemôžem mať doma nič ☹ kúpila som likér na veľkú noc - už som ho vypila...kúpila som vajíčka, zjedla malá... kúpim niečo, keby prišla návšteva, no nedá mi .... 😝 dnes som bola v lidli...a rozmýšľam, že ja na veľkú noc pôjdem sladkosti kúpiť v pondelok ráno 😝 😀 😀 😀 😀
@perla200 dakujem 😉 , dnes rano som sa vazila a bolo dokonca 76 ale vahu som 5x prekladala kade tade po kachlickach a vzdy to ukazovalo v rozmedzi 76 -77 takze ani diva svina nevie kolko naozaj 🙂
@suezana naozaj je to tak ako hovoris 😉 , ked doma clovek nic nema tak ho aspon nema co pokušat 🙂 ...ale kedze su doma aj ini clenovia domacnosti co nedietuju, tak pokusat ma vzdy co 😅 😅
@suezana panelak som pozerala vcera 😉 ,
inak baby uz prestante s tym likerom lebo si nalejem aj ja hned od rana ako alkoholik 😉
@kubkovka aj ja fungujem podobne 😉 , pcmam v kuchyni na stole polozeny a kuknem, odpisem a zase odbehnem 😉 ...nie nadarmo sme zeny a aj 5robôt sucasne dokazeme robit 😀

@adamko05 10 kíl