90-dňová dieta II. Pokračujeme...
tak babulky tu mozte pokracovat..... 🙂
Ahojte baby,chcem sa spytať,či je tu niektorá z Vás čo tuto dietu drží po druhý krát a či z nej chudne aj po druhé.Ja som z nej už raz schudla,no potom sa to pokazilo oslavou a odvtedy nie a nie začať,alebo aj ,keď som začala,tak som to porušila.Chcem začať už naostro,lebo mi je zle z mojej postavy ..
Ahojte, počas 90 dní som schudla 14 kg, tak som celkom spokojná s touto dietou 😀 ....ešte by som chcela schudnúť aspoň 5 kg, ale nejako sa mi nedarí dodržiavať už dietu, sem tam malé prehrešky, hlavne počas sviatkov, o týždeň bola zase oslava narodenín, tak som jedla čo som videla a už asi 2 x som mala taký večer, že som zožrala celú čokoládu aj čipsy, no katastrofa 😖 ...ale nepribrala som počas asi dvoch týždňov, ktoré som flákala, dokonca som ešte kilo od posledného váženia spred sviatkov dala dolu 🙂 , čo som si myslela, že budem mať aj o tri viac....ale určite chcem pokračovať, len neviem sa znovu naštartovať na presné dodržiavanie 😢 ako mám pokračovať po 90 dňovej diete?
Ahoj, vidim, ze tu ste ostrielane expertky🙂 poradte teda prosim;) kam s kukuricou? rata sa k zelenine, teda sa moze hocikedy? a z toho vyplyva, ze teda pukance alebo polentova/kukuricna kasa nie su az taky hrozny prehresok? (ja viem, spekulujem a vymyslam🙂 ale co teda namiesto tych pamlskov okrem ovocia a orechov?? 🙂
vdaka, a nech sa dari🙂
@cessy ja si urobím ryžu zvlášť,zvlášť špenát na cibulke s cesnakom,trošku podliať vodou aby sa udusil.a zvlášť nejakú zeleninku,najradšej mám kde je kukurica....ked to všetko je hotové,zmiešam to spolu....na to by malo isť ked to ideš papať kečup a syr...syr nemožeme vtedy takže len kečup,mne aj dcere to velmi chutí.
@cessy dobré ránečko,ja papám jablko a banán....a čo dnes jesť??juj to je ťažké.....chcela som ísť do lidla po nejaké ázijské rezance čo tam teraz maju...ale neviem,lebo by som šla aj k našim a tak neviem ako to postíham,muža doma nemám a ani dcera dnes nepríde takže variť sa mi nič nechce.
@cessy no maju aj hotové ktoré len dáš urobiť,maju so zeleninou a hubami....alebo maju aj tie jarné závitky maju len so zeleninou....mnam....tam je napísaný návod....závtky som ešte nemala..ale tie rezance su ok,ja ich mám rada....a kupim si ešte aj tie wok rezance a nejaké omáčky....ja si vyvarím cestoviny,na panvicu osmahnem zeleninu,ked je hotová,pridám omáčku....prehrejem to spolu a do toho zamiešam cestoviny.
Ahoj babenky ja začínam dnes tak držte palce. Môžete mi prezradiť vaše úspechy. Koľko sa vám podarilo zhodiť, pre inšpiráciu.
https://spreadsheets.google.com/ccc?hl=sk&key=t...
@hrinkaj ahoj, držíme palce, tu sú v skratke naše úspechy 😉

@tutifruti kapustová polievka so zemiakmi, ja milujem kelový prívarok so zemiakmi na tento deň, alebo zapekané zemiaky+ryža+kyslá kapusta,...