90-dňová dieta II. Pokračujeme...
tak babulky tu mozte pokracovat..... 🙂
ja ovocie jedavam len doobeda a to tie dva kusy, staci mi to a ako @borabora666 , tiez sa snazim jedavat len do piatej- siestej. lebo aj bez diety sa tak snazim 😵
@cessy hej som nevedela čo som čitala na nete tak baby pisali že može ale nemusi.Ja som si nakoniec dala naložene kvargle s račinou a tekvicovym olejom mnam len mi pečivo k tomu chybalo. 🙂
@borabora666 ja chcem 4-5kg dole to by mi stačilo 🙂
@borabora666 fiha tak vela???? podla foto co tu mas by som povedala ze si v norme 😕 😅
@miruska15 no tak potom neviem, ja som to tak citala v knizke. a prosim ta co su to kvargle 😕
@borabora666 Ja som maly človek a na mne je vidno aj kilo.Ale začala som chodit na Jogu a tam mi vadi moje vycahane po porodoch brucho.Neviem či niaka dieta mi pomože ale pre dobry pocit to chcem skusit.
Ahojte 😉 Tak to je super že si možme vybrat den aky chceme a aj podla chuti.Ja som zbaštila banan dala by som si ešte jeden možem? Je rozdiel zjest dve jablčka a dva banany.
ty brdo baby ja to asi nevydržim mam krizu trase ma ako alkačku 😀 Som hladnaaaaa ☹
@kubkovka 2 banany som zhltla.
@borabora666 jaj dala by som si ale nemam tu nič musim ist na nakup ale až poobede teraz idem na prehliadku tak aj papat budem neskor
No čaute, skôr som sa sem nedostala, veľa roboty.... Takže dnes som ešte nejedla ani ovocie, iba kávu som mala a čaj... na obed budem mať zemiaky so zeleninou, vystalo mi pyré doma a udusila som si k tomu mrkvu s hráškom.
Včera som to nakoniec vydržala poobede na zeleninke. Spravila som si len tak nakrájanú rajčinu, uhorku, reďkovku... to bolo všetko.
Uvidím ako vydržím dnes...
@miruska15 - mne pomáha, keď som moc hladná, veľa piť. Urob si zelený čaj a pi 😉 už do obeda hádam potom vydržíš... 😅 držím palce.

@miruska15 ovocie nie, zeleninu podla mna ano