icon

90-dňová dieta II. Pokračujeme...

dannynka
5. jún 2008

tak babulky tu mozte pokracovat..... 🙂

cessy
6. jan 2012

@martina020202 ja som zasoby uz odstranila z dosahu tak s tym mam pokoj 🤐
tieto peciem len zopar, aby mal maly co zobrat a hovorim si ze ich je malo, tak nemozem kostovat 😀 2 plechy upecene, ale tie mensie a ja bez keksika, ale 4 si odlozim na uhlohydraty 😵

martina020202
6. jan 2012

@cessy tak tak odloz si chce to riadne sebazaprenie vsak?🙂 no taka podobna je aj tukozrutska to mas pravdu tak hadam aj nejake pozerie 🙂

cessy
6. jan 2012

@martina020202 no a uz si asi ani neodlozim, maly krical ze chce kakat a hned mi prihoreli 😠 😠 😠

martina020202
6. jan 2012

@cessy mojo zlate tak to ti nezavidim tie nase deturence nas raz privedu do h.... 😝 nič idem spať prejem dobru nocku zajtra piseme ako pokracujeme pekny vecer pa

cessy
6. jan 2012

@martina020202 no ja pokracujem v peceni ☹ , tak dobru noc a pekne sny, papa

rebeka1977
6. jan 2012

@cessy nemam az taky pocit, ze som to prekombinovala.....ved ked si zoberies, ze sa moze jest celozrnny chlieb v prve dva dni...vari tam nie je muka, vajicko ked ho pecu????? i ked ano, dalo by sa to drzat aj striktne na 100% mas pravdu, cistu pravdu...no neodolala som. Veru treba ist na to poctivejsie...ale mam dostat svoje dnicky, a vtedy je to dost tazke a asi aj preto mi supla vaha hore o kusok, som naliata vodou...Inak aj minule ked som ju drzala / vtedy minus 11kg/ tak pocas mojich dni mi vaha vzdy stala. Mate koceny vsetky recht...treba poctivejsie...ja sa budem najblizsie vazit az po prvom vodovom dni, potm vam dam vediet.

cessy
6. jan 2012

@rebeka1977 ja som ta nechcela neako kritizovat 😔 to nieeee, ved kazda drzime za seba, za svoje kila 😵 .

inak aj ja ked cakam moje dni tak byvam nafuknuta a vaha mi ide aj trosku hore, no ale dnes som bola veeelmi prekvapena, milo 😵 😵 😵 ze vaha aj napriek tomu isla dole

rebeka1977
6. jan 2012

@cessy konstruktivna kritika je dobra kritika, ved mas uplnu pravdu....tu nie je co riesit a uz vobec nie urazat sa a podobne somarinky. v podstate ste ma aj nakopli, ze treba ist poctivo....pred 3 rokmi ked som dala 11kg dole, som to drzala akosi uplne bez problemov na 100%....asi som zlenivela. Inak teraz mam nenormalne dlhu dovolenku z prace, som doma uz od 20 decembra a saliem. Neskutocne sa tesim do prace. Pocasie je na nic, byvame druhym rokom na dedine v novom dome, takmer zaidne kamosky, ziadne navstevy...NUDA ako hrom....moje deti ani von na dvor nechcu ist, minule sa mi od jedu, ze som ich vyprastila na kyslik, vyvalali v blate 😠 .....takze sedime dom ana zadkoch....

rebeka1977
7. jan 2012

Dobre ranko.....ako sa mate? Dnes mam cestovinky s rajcinovou omackou s bazalkou, vecera detto. Ranajky / pomaly dojedam jablko a mrkva postruhane, puerh je uz navareny.

martina020202
7. jan 2012

@rebeka1977 Dobre ranko no dnešný jedálniček máš už dobre zkonštruovaný niesme tu na kritizovanie ale na povzbudenie prípadne opravenie jedna druhej cessy ma pravdu každá držíme dietu za seba 🙂 tak veľa zdaru a kľudne sa skus odvážiť aj skôr a určite bueš prekvapená ak to budeš väčšinou dodržiavať presne 🙂

martina020202
7. jan 2012

@cessy cauko tak ako?mne si vcera urobila taku chut na tu hrachovu kasu ze si ju asi aj dnes uvarim namiesto polievky a ako ju robis?ja som este v zivote nerobila manzel sa boji strukovyn ako cert svätenej vody 🙂

1lubika
7. jan 2012

ahojte, tak som tu ako som slúbila. 😅 Od dnes začínam a dala som si že masko. Ja som už držala túto dietu od novembra, ale prišli vianoce ..... 😢 Hned som za ten mesiac zhodila tak 2 kg, ale cez vianoce ich mám naspat, takže dnes začínam a teším sa na vás, ako si budeme porovnávať naše kilečka. 🙂 Tak sa držte a papajte len to čo treba 😝

veronka2008
7. jan 2012

ahojte ja mam dnes uhl rano mandarinka a pol banana k tomu kava a 0,5l roibosu, mala ranajkovala chlebik so šunkou viete ako ma karalo ale odolala som 🙂 🙂 🙂 🙂 naobed budem mať kukuričnu kašu a na večeru ešte neviem uvidim

martina020202
7. jan 2012

@1lubika ahoj vitaj medzi nami čím viac nás tu bude tým väčšia podpora 🙂 tak držim palce koľko chceš schudnúť?

martina020202
7. jan 2012

@veronka2008 gratulujem k pevnej vôli 🙂 ja mám dnes škroby cessy ma inšpirovala hrachovou kašou tak už mám voňavý celý byt 🙂 s cibulkou a polkou krajca chlebíka večera detto ale už bez chlebíka strašne sa teším na UTH mám strašnú chuť na sladké 🙂 tak len tak ďalej už vidíš aj výsledky?

veronka2008
7. jan 2012

@martina020202 ahoj vidim už mi tak nevisi pneumatika okolo pasu spadlo mi bruško a neodolala som a odvažila a som lahšia niečo cez 2 kila jupiiii do konca februara chcem dat dole 10 kg stavka s manželom ak prehra prestane fajčiť tak dufam že vyhram inač niekedy provokuje ked večer pri telke chrume čipsy ale zatial odolavam 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

cessy
7. jan 2012

@martina020202 ahojky, skor som ti nemohla napisat, neboli sme doma :( , kasicku uz mas urcite navarenu, no skoda ze som nemohla poradit ☹ ☹ ☹

ja tuto hrachovu kasu robim len obcas a to k udenemu, po vianociach velkej noci, ked mi ostane a uz to nikto nechce jest. 😕

cessy
7. jan 2012

@1lubika tesim sa som rada ze nas bude viac 😵 😵 😵

cessy
7. jan 2012

@martina020202 no a vcera som dopiekla kolaciky, ani jeden som si nedala. sice pekne vonali, ale bola som nahnevana ze mi jeden plech trosku prihorel, tak som aj chut stratila 😝 😝 😝 .

cessy
7. jan 2012

@veronka2008 gratulujem k -2kg

veronka2008
7. jan 2012

@cessy dakujem a ty ako???

cessy
7. jan 2012

@veronka2008 ja som sa vcera rano vazila a -2kg, mooc sa tesim 😵 😵 😵

rebeka1977
7. jan 2012

@martina020202 ahoj...ja viem, ved som tuto dietu uz raz uspesne drzala...to len vcera bolo to akosi divne dokombinovane.....ale tej baby bolo malo...
Inak moja sestra je lekarka, a ta ma stale presviedca, ze to ani nie je tak o spravnej kombinacii jedal, ako o nizkom kalorickom prijme, ze kludne mozem jedavat na ranajky celozrnny chleba len s chudou sunkou a podobne....aj kebz mala yrovna pravdu, budem ju drzat tak ako sa ma, cim menej clovek pri nej vymysla, tzm menej stravovacich chyb urobi

Dnes boli na obed tie cestoviny a na veceru b mi neostali, bo deti dojedli..tak dam daku light veceru, daco celozrnne s nizkotucnym mliekom / to je namiesto kolaca, ci zmrzky.....

rebeka1977
7. jan 2012

a odvazim sa az v pondelok, po ovocnom dni....na nedelu uz mam nachystane kuracie prsia uvarene v polievke, dam k nim cerstvu zeleninku plus celozrnny chlebik na obed, a na veceru detto bez chleba...ovsem ak budem stihat si to rano nachystat. Ale ani to nie je problem, loebo v praci co sa chodime doi jednej restiky stravovat, vobec nie je problem si sporavne nakombinovat stravu / vzdy jedna z ponuk je salat s kuracim maskom z cerstvej zeleniny a celoyrnne pecivko....

cessy
7. jan 2012

@rebeka1977 ved vzdy je to o najnizsom prijme kaloriii a este ked cely den v robote sedime :(
ale mne toto stravovanie vyhovuje, asi potrebujem rezim ako mimino, lebo inak doslova zerem a prejedam sa.

cessy
7. jan 2012

@rebeka1977 ja sa tiez chcem vazit vzdy po ovocnom dni.....pre mna je to motivacia 😅

rebeka1977
7. jan 2012

@cessy svata pravda....rezim, a hotovo

martina020202
7. jan 2012

@cessy cauko no uz som ju mala navarenu a dnes som sa konecne zase vyborne najedla mnam mm a malej to islo sice usami ale mne to chutilo ako nikdy 🙂 urobila som si ju takto na trosicke oleja som oprazila cibulku potom cervenu papriku a dala som do toho hrach a ten sa varil a varil az sa uplne rozvaril nemusela som ani zahustovat a potom som len dochutila a bola vynikajuca lebo co som citala csetko recepty tak zahustuju mukou ale ja som nechcela a ani netrebalo neviem ako si varila ty 🙂ale budem si ju varit asi do vtedy kym sa jej neprejem 🙂

martina020202
7. jan 2012

@rebeka1977 je pravda ze odbornici maju na to svoj nazor ale mne staci ze to je overene 🙂

martina020202
7. jan 2012

@veronka2008 vau perfektna stavka mne manzel slubil ze ak schudnem kolko som si zamienila tak mi kupi nejaky relaxacny vikend s procedurami na oddych tak dufam ze zvladnem tych 15 kil 🙂jedno stastie ze sme sa mi nestavili o fajcenie lebo ja by som len tak lahko neprestala 🙂)))