icon

Acai Berry Thin na chudnutie a vaše skúsenosti s ním

hanculka
12. mar 2011

Ajojte, chcem sa spýtať používal už to niekto? ake sú skusenosti??

ďakujem

Strana
z4
renka7690
4. aug 2014

kapsule accai berry uzivamn asi druhy tyzden.Objednala som si ich koli uprave metabolizmu a nmusim konstatovat,ze mi velmi pomohli.pravidelne sa kazde rano vyprazdnujem,prestali hrozne migreny a spanok je vydatny.Necitim ziadne vedlajsie ucinky a citim neskutocny priliv tej spravnej energie.Aj ked mam fyzicky narocne zamestnanie,nepocitujem unavu,ako pred tym.Nejaky ten ubytok na vahe som spozorovala,ale uzivam ich predsa len dva tyzdne,tak si pockam aspon ten mesiac,aby som mohla porovnavat.Urcite ich budem uzivat aj dalej!!!!!

monkabr
4. aug 2014

Ak si niekto mysli, ze bude uzivat Acai a sediet pred telkou doma a nezdravo sa stravovat, pri tom schudne, tak je na velkom omyle... Suhlasim tu s babami, ze je to len doplnok, ktory pomaha chudnut hlavne vdaka antioxidantom. Plus ma vela dalsich zdravotnych benefitov.
Ale kedze vacsina z vas pozna len Acai vdaka masivnej reklame v poslednej dobe, davam vam do pozornosti Maqui, velmi podobne ovocie ako Acai, ale este vyrazne ucinnejsie pri chudnuti a vyzivnejsie. Ma 3 KRAT viac antioxidantov ako Acai, je to najsilnejsi prirodny antioxidant medzi ovocim na svete. Vyhladajte si na nete, je rovnako dostupne ako Acai, ahojte 🙂

zuzanachimalova
16. aug 2014

Ahojte žienky. Chcem si aj ja kúpiť Acai Berry ale neviem ktorá výroba je lepšia chcela som si objednať zo Sk ale zrušila som objednávku rozmýšľam že si ich objednam z Gb alebo Usa ale neviem že ktorá výroba je lepšia 😒 Ak s nimi máte skúsenoti tak mi prosím dajte vedieť Ďakujem 🙂

radlinka
16. aug 2014

Ahoojte, brala som Acai Berry dlhodobo, je tu toho vela...akurat mi to dodalo energiu a citila som sa fit, co bolo super, ale ziadny ubytok hmotnosti, treba upravit jedalnicek a cvicit a potom vsetko funguje. Takze ja osobne odporucam detox, ocistit si telo s detoxom Clean 9 a potom pokracovat v malych porciach a spravne vsetko kombinovat (to je najlhlavnejsie) k tomu cvicenie podla moznosti a vysledok zaruceny. 🙂

obloha2
7. nov 2014

ahojte aj ja som užívala Acai Berry, ale žiaľ vôbec som neschudla a zdá sa mi , že čo som začala ich užívať zvýšil sa mi T K. Zajtra ich doberiem a som zvedavá, či sa mi tlak upraví, alebo nie.

maria5489
Autor odpoveď zmazal
evittam
22. apr 2015

@maria5489 A este napis,ze sa normalne stravujes ako predtym,nez si to zacala brat a sedis na zadku bez pohybu. Trapna reklama. 😀 😀 😀 NEEXISTUJE carovna tabletka ani pripravok na chudnutie.

michaelakarasy
13. máj 2015

Do TV relacie hladame damu s hmotnostou cca 100 kg, ktora ma seriozny zaujem schudnut pod dohladom timu odbornikov. Viac info do spravy.

janka7519
Odpoveď bola odstránená
silvi56
Odpoveď bola odstránená
saske
12. feb 2017

@macka01 Ahojte. Je to uplna blbost,pchala som to do seba kazde rano asi 1,5 mesiaca a ani dkg som neschudla. A to mam pohybu habadej pri dvoch detoch.Mavala som s toho rano opuchnute prsty na rukach , a vraj aj almaforte a ine preparaty od pana Dr.H.... Su taktiez neucinne, a vraj vracaju peniaze ak neschudnete ,nikto vam peniaze nevrati,zbytocne vyhodene von oknom .

maria6573
Odpoveď bola odstránená
evittam
24. jún 2020

@maria6573 👍😂😂😂😂 Uz ti sef zvýšil plat?

anna112
Odpoveď bola odstránená
Strana
z4