icon

Adipex retard pri vysokej nadváhe

adela147
20. apr 2017

Ahojte ženy prosim neodcudzujte viem ze je tu tém o uzivani adipexu milion ale aktuálna tu nieje.. je stranka originalpripravky.eu spolahlive? Chcem na skusku vyskusat 30ks potrebujem surne schudnut po porode to neide skusala som uz hocico pokial som bola slobodna este ako tak ale teraz katastrofa lenze potrebujem aspon 40kg ak by sa podarilo a len tak hocijako to neide tak ake mate skusenosti s tym ? Tie ktore mate Bmi velmi vysoke?

moniika82
Odpoveď bola odstránená
ostorha
Autor odpoveď zmazal
montemotherone
17. máj 2018

@adela147 "len tak hocijako" to nejde nikomu 🙂 Koľko si po pôrode? Ja som štíhla, ale po prvom pôrode som sa vrátila k pôvodnej váhe po pol roku a po druhom (v 38 rokoch), po vyše 1,5 roku. A to som dojčila, hýbala sa, aj cvičila. Do tabletiek a podobných vecí by som NIKDY nešla. Ak správne (!) cvičíš, upravila si životosprávu, hľadaj príčinu a odstráň ju. Inak si len poškodíš zdravie a neskôr keď budeš mať iné zdravotné problémy, samozrejme budeš hľadať príčiny hocikde, len nie v tomto zásahu.

adela147
autor
17. máj 2018

@montemotherone ahoj neviem ci to bolo mne ale to som pridavala uz davno len som sa informovala p tom ja to neuzivam ani nebudem zdravujem sa stravo a cvicim 🙂 takze prepac len pozri druhykrat kedy to bolo pridane akurat zeny si to tu komentovali ale ja to necitam 🙂

lubica906
Odpoveď bola odstránená
sasanka199
4. jún 2018

Cez aku stranku ste objednavali adipex? Dakujem

miselka007
Odpoveď bola odstránená
lubica906
5. jún 2018

@sasanka199 objednavala som to uz pred pol rokom, uz stranka neexistuje

lubica906
Odpoveď bola odstránená
fanki145
7. jún 2018

Ahoj neviete kde zohnať adipex retart

lubica906
13. jún 2018

@fanki145 neviem, ja som ho objednala pred pol rokom a uz som ho na strankach nevidela

fanki145
18. jún 2018

To aj ja no úplne zmizol

gesypa
Autor odpoveď zmazal
miselka007
13. júl 2018

@gesypa ja ho odtial mam a zatial som spokojna...jedno balenie som uz vybrala 😊

gesypa
Autor odpoveď zmazal
lubica906
17. júl 2018

@gesypa zo 66 kg na 59 kg a nemala som ziadne vedlajšie učinky, iba sucho v ustach musela som vela pit

sasanka199
3. aug 2018

Nemate niekto na predaj adipex?

nikuskaska
3. aug 2018

Neodporúčam, máš po ňom stavy ako zdrogovana, strašne ta smadi, máš vela energie, točí sa ti hlava, máš pocit, že ľudia hovoria hlasno a ta nervozita je des. Chudne sa po tom, mám vysoké BMI viem svoje. A nie že mám 30 kg nadváhy, je to viac a každého je do toho ehm nič. No viem, že to vážne poškodzuje zdravie a viacerým babám sa potom narodilo postihnuté dieta a to brali tabletky tak rok pred otehotnením. Okrem iného masívne padajú vlasy, máš široké zreničky v kuse, cudny pocit v ústach a lamu sa nechty. Za mna aj keby mi sľúbili, že budem mat 60 kg, tak nikdy a moja váha nieje dvojciferne číslo.

sasanka199
3. aug 2018

@nikuskaska ja som ho uz brala pred 5 rokmi a bola som spokojna ...

miselka007
3. aug 2018

@nikuskaska ja som ho mala pred mesiacom a nic z toho som nemala co pises..jedine ma smadilo to ano. Ale to bolo vsetko. Dala som dole 7kg a urcite budem pokracovat

sasanka199
3. aug 2018

@miselka007 odkial ho mas 🙂

miselka007
3. aug 2018

@sasanka199 pisem IP 😊

gesypa
Autor odpoveď zmazal
danula2
7. aug 2018

mam na predaj 28 tabliet ak ma niekto zaujem

szana
7. aug 2018

@adela147 Ahoj objednala som si ho z tejto stránky a v pohode. Tiež po pôrode, podarilo sa mi aspoň nastaviť sa v správnom stravovaní a keďže pôsobí povzbudzujúco zvládala som lepšie únavu. Nečítam diskusiu, ja viem že je to svinstvo. Odporucam zbytočne neriskovať s dlhším užívaním 30 dni nastaviť si režim,lebo začať a zaťať sa pri veľkej nadvahe je ťažké. To sa ani nečudujem tie posahane baby ci to užívali hlava nehlava s hladovkami + cigarety alkohol.

vifinka14
7. aug 2018

@danula2 Aká cena (

agatkaagip
16. aug 2018

@danula2 ja mám záujem

lubica906
Odpoveď bola odstránená
ciupi123
28. aug 2018

lubica906 mas este ten Adopex retard na predaj?