icon

Ak chceš schudnúť, možno viem ti pomôcť ➡️

ema926
22. apr 2021

Ahojte baby, asi pred týždňom a pol som sa rozhodla že pôjdem chudnúť. Od vtedy som schudla 3,5kila za týždeň a úplne zdravo, bez námahy a nejakých zbytočne utratených peňazí. Ani cent som neminula! Potrebujete len apku kalorické tabuľky. Nastavíte váhu, výšku, cieľovú váhu. Kalórie (kcal) Vám to predpripravý ale samozrejme si to môžte upraviť podľa toho ako to Vám vyhovuje. Kľudne, ak nebudete vedieť koľko kcal by bolo vhodne na vašu, váhu, aby ste ani nehladovali a pritom chudli kľudne napíšte.❤️ Dúfam Vám pomôžem. Ja som spokojná. (Neni to žiadna reklama, len chcem pomôcť a možno poradiť na základe vlastnej skúsenosti.)😊 Ja ani zďaleka nekončím s týmto štýlom.

Strana
z2
ema926
autor
22. apr 2021

@veronikaszabova ja neviem prečo sem stále píšeš.. asi nemáš čo na práci, len zhadzovať iných pri niečom o čo sa snažia. Nikomu nebudem radiť. Končím diskusiu. Snáď ju vymažú.

veronikaszabova
22. apr 2021

@ema926 je to verejna diskusia, zbytocne sa urazas.
Opravila som ta, ze jej radis zle.
Ci tebe je jedno, ze jej radis hluposti?

ema926
autor
22. apr 2021

@veronikaszabova tie hlúposti mne pomohli.. za skúšku nikto nič nedá.. skúsila by znížiť či by sa niečo stalo ak nie tak nie. Ty sa tu tiež hrajes na odborníčku.. nechceš napísať kt nech ťa vezmú do tímu?

veronikaszabova
22. apr 2021

@ema926 ja sa pravdaze na odbornicku nehrajem, to skorej ty - vid tvoju diskusiu.

Btw to, co zabera tebe, nemusi zaberat inym. Preto radsej nerad nieco, ked sa v tom jednoducho nevyznas.

veronikaszabova
22. apr 2021

No nic teda, "rad" si dalej komu chces. Aj ked sa v tom sama nevyznas.

makova333
22. apr 2021

@veronikaszabova presne tak a hlavne po 1,5 tyzdni ani nevie ci jej to este zabera a ci to nie je odvodnenim ci inymi okolnostami npr. hormonami v cykle.

lara8888
22. apr 2021

Jaaj žienky aké ste vy hašterivé😂...možno sú tie 3kg odvodnenie, ale to nie je dôležité čo to je...dôležité je ,že niekomu zdvihne sebavedomie aj to,že váha ukáže o gram menej.. patrím k tým ľuďom takže viem o čom hovorím😁 2 roky vzad som vážila cca 78kg...v priebehu 3 mesiacov som zhodila a vážila som zrazu niečo okolo 60 -62kg...nebolo to zdravé, bola to čistá hladovka ,ale ja som bola šťastná lebo som schudla...potom som si uvedomila ,že to neni dobré, zacala som postupne jesť, denne cca tých 1000 kcsl a postupne viac , denne okolo tých 1800 cca, bola som "sedavá" takže to bolo akurát, nabrala som naspäť, keďže korona, domasedenie atd.
dala som sa tiež na kalorické tabuľky, vyradila som mastné,sladké, cipsy atď...denne som prijímala cca 900kcal, schudla som, ale nebolo to zdravé, preto ak kalorické tabuľky tak dávať na to pozor! Mňa od jedenia odrádzalo to koľko kcal malo aké jedlo, a potom som radšej nejedla 😂 takže tie ktoré chcete schudnúť, papajte všetko čo vám chutí, ale s mierou a pohyb 😘 a majte sa radi, to je základ

ema926
autor
22. apr 2021

@lara8888 presne tak. Súhlasím stebou. Nie naraz nejesť a potom bum jojo efekt. Ale tu nevysvetlíme im že nechudnem len týždeň a pol ale týždeň a pol s tými tabuľkami.. mne pomohli zatiaľ.. cvičila som predtým a skúšala som už aj jesť len raňajky obed večeru alebo nejesť po 18tej ale nepomohlo mi nič z toho a toto mi zatiaľ funguje.. ale skratka som len chcela ľuďom odporučiť tie tabuľky a keby si snimi nevedeli rady tak pomôcť lebo mám o nich čoto pozisťované a tak a len tie základne veci snimi som chcela pomôcť. Ale niee tu sú hneď múdry ľudia ako je napr @veronikaszabova ktorá je asi poradca kt ale okej ako som povedala chcela som byť milá s priateľská a akurát som zato dostala tak zhučané že som ani nemala chuť jesť.. a byt na mk

teleskop
22. apr 2021

@veronikaszabova skusila som za rok vsetko cheat days, zmeny sportu, sacharidove vlny, ostavam pri kalkulackach, budem verit a raz sa to pohne

teleskop
22. apr 2021

@ema926 uz som robila aj to

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
lara8888
22. apr 2021

@elizabet173 samozrejme, že som ich nepoužívala správne, a nechudla zdravo🙂o tom hovorím

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
lara8888
22. apr 2021

@elizabet173 "preto ak kalorické tabuľky tak dávať na to pozor" toto som napísala 🙂 a vôbec...kto chce prečítať prečíta a kto pochopiť, pochopí

ema926
autor
22. apr 2021

@elizabet173 Rozumiem a ďakujem❤️

ema926
autor
22. apr 2021

❤️

dadkadadus
5. jún 2021

@ema926 nemáš Viber prosím alebo FB kde by som.ti.mohla napísať ?

Strana
z2