icon

Aké cviky na spevnenie?

8. jún 2022

Zdravim, zacnem tym ,ze na trénera-fitko-jedalnicky atd nenam peniaze.Meriam 165cm vážim 55kg podla tohto si poviete ,ze niesom tlsta 🤷‍♀️ ale ano som ,za posledny rok som cela ochabla stehna mam obrie zadok tiez.Nesedim cely den , som v pohybe v priemere cca 22 000krokou, vikendy travime v prirode Ake cviky cvicit?

edith267
8. jún 2022

Neviem či si skúšala napr na youtube hľadať tam máš všetko.

jaass
8. jún 2022

Vieš pridať foto? Kľudne bez tvare

lubbi1
9. jún 2022

kludne si najdi nejake videa a cvic podla nich 🙂 ono sa to nezda ale vazne pravidelnou aktivitou takouto sa to upravi 🙂 len teda aspon 3xkrat do tyzdna kludne len 20 minut pomoze.

barbora237
9. jún 2022

Daj si na youtube Growing annanas, ona je skvela,ja cvicim podla nej a vzdy mam taku skvely energiu po cviceni. 🤗 Ak chces spevnit treba vyskusat expanzne gumy a kettlebell. Aspon mne to pomaha kedze som tiez musia vaha a nohy som mala ako palicky, teraz je to uz lepsie,ale so zavazim dosiahnes rychlejsi progres ako len s vlastnou vahou a kardio cvikmi. 👍👍👍

luckajanko
9. jún 2022

Na spevnenie sú super tieto aplikácie do mobilu. Cvičím ich na striedačku okrem jogy, niekedy aj viac partií za deň a nepotrebuješ žiadneho trénera ani fitko. Skús,mne to veľmi pomáha

zdenkatv3
9. jún 2022

cviky s vlastnou vahou su super 🙂 to az vtedy clovek zisti aky je slaby :D 🙂