icon

Aké máte skúsenosti s Herbalife?

hefta
20. aug 2022
stanulienkat
20. aug 2022

Nájdi si, tu je o tom 1100 tem. Načo zakladáš 2001 temu? Normálny človek ani nad herbalifom neuvažuje, možno pred tridsiatimi rokmi.

janai1
20. aug 2022

@hefta nechápem inak na čo ten herbalife je... Bývalý kolega to mal a základ bol aj tak kaloricky deficit... Tlačil do seba toto a na obed jedaval grilovanu zeleninu s kuracimi prsiami 🤷‍♀️ takže bol na diéte ale zároveň vyhodzoval peniaze za herbalife

viestta
20. aug 2022

@janai1 presne, keď nebudeš jest normálne tak herbalife nepomôže, a keď budeš jesť normálne herbalife ti netreba.

hefta
autor
20. aug 2022

@janai1 tak áno na chudnutie je základ kaloricky deficit.. len ci to je len z tohto hladiska dlhodobo udrzatelne... citala som zlozenie.. a vlastne je to akoby nahrada jedla...

hefta
autor
20. aug 2022

@stanulienkat tak pytam sa teraz.. lebo vsetky su uz z roku 5

fineta
20. aug 2022

@hefta bolo by pre Teba stravovanie s herbalife udržateľné na cely život? Ak nie, tak ani si s tými produktami nezačínaj. Prídeš o strašné peniaze a vysledok nezaruceny plus jojo efekt ako sviňa. Life máš len jeden, tu a teraz, tak jedz vyvážené plnohodnotné potraviny bežne dostupné a výsledky sa dostavia. 💪😉

janai1
20. aug 2022

@hefta nie je to dlhodobo udržateľné... Stiahni kalorické tabuľky a nauč sa koľko čoho jest a máš postarané na celý život

stanulienkat
20. aug 2022

@hefta keď to bola úplná volovina z roku 5, tak dnes to musí byť už volovina na druhú.

matabb73
20. aug 2022

Mne sa pomocou toho podarilo schudnúť 10 kg, ale nešlo ani tak o ich výrobky, ale o to , že sme mávali prednášky o stravovaní a naučila som sa správne jesť. Aj teraz si kupujem kokteil a dávam si ho na raňajky. Hlavne kvôli tomu, že mám dosť citlivý žalúdok a nemôžem ráno zjesť hocičo. Inak sa stravujem normálne. Ja to kupujem od kamaratky, ktorá je tam zaregistrovaná a má omnoho nižšie ceny. Za normálnu cenu by som to nekúpila, je to predražené. Ak by si mala dobrého poradcu, dá sa s tým schudnúť, ale to asi aj s iným výživovým poradcom.

hefta
autor
20. aug 2022

Ďakujem za všetky odpovede..)))