icon

Aké tabletky na chudnutie bez kofeínu kúpiť?

4. nov 2024

Dostala som 50€ poukážku do internetovej lekárne ale platí len do 10.11. a nič odtiaľ teraz nepotrebujem, chcela by som schudnúť trochu tak mi napadlo že si kúpim nejaké lieky na to. Ale neviem vôbec aké, výber je veľký ale asi ani neverím že niečo funguje. Keby ste si mohli takto niečo kúpiť, čo by to bolo? Nechcem také čo fungujú pri športovaní lebo ja chodím len na prechádzky, turistiku, to nie je dosť intenzívne na také lieky. A nemôžem kofeín, mám pocit že ten je skoro všade.

milanemila
4. nov 2024

Kup si svihadlo a vitamin C

slavomira236
4. nov 2024

Zo ziadneho lieku neschudnes

biibiana
4. nov 2024

Žiadne tabletky na chudnutie prosím 😪🙏 Vyhodené peniaze a poškodiš si zdravie. Kúp si radšej napr. lipozomálny viť C a kvalitný rybí olej - antioxidant je to C a rybí olej ma toľko benefitov pre zdravie, že až. Alebo nejaké kvalitné čaje, vit. D a podobne. Na chudnutie si kúp kvalitný sypaný zelený čaj.

biibiana
4. nov 2024

@biibiana Aha prepáč, píšeš ze nemôžeš kofeín tak ten zelený čaj nie. Nejaký kvalitný krém na pleť a podobne ? Venujem sa výžive a teda žiadne, ale naozaj žiadne normálne tabletky ( bez nežiaduc.účinkov) neexistujú

aandrea9
4. nov 2024

Radšej nejaký krém kvalitný alebo telové mlieko. Tabletky na chudnutie sú hnus pre zdravie.

dzulli1980
4. nov 2024

Ja Ti to napíšem rovno z praxe ... moja kolegyňa, sedím s ňou v kancelárii, funguje na Ketodiet ... kým to berie, krásne schudne, aj z problémových partií, skutočne, štíhla je ako prútik ... aby bola super do plaviek na dovolenke ... neskutočné prachy do toho vráža ... momentálne zaradzuje normálnu stravu a kilá jej idú očividne hore ... nikdy by som do takýchto prípravkov nevrazila ani cent ... ja som v priebehu 10 mesiacov, zmenou stravy a light cvičením dala dole 10 kg - trvale, proste som si preprogramovala organizmus, niekedy zhreším, no nič sa nedeje, ďalší deň pokračujem v novom nastavení.

rozculena
4. nov 2024

žiadny liek na chudnutie nie je na voľno,iba na recept

rozculena
4. nov 2024

@slavomira236 čoby nie

lalenka33
4. nov 2024

Forfeminu na odvodnenie. Lieky na chudnutie nefunguju. Skor by som brala nejaky kolagen, kozmetiku. Pripadne nieco na Vianoce pre rodinu.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
januska12323
4. nov 2024

Kúp si vitamíny a začni cvičiť.

ika11123
4. nov 2024

Kúpte si proteíny a športujte 🙂

thirstymonk
5. nov 2024

Že lieky na chudnutie... ach, kiežby :D

martinka13
5. nov 2024

V žiadnom prípade. Kúp si vitamíny

autor
5. nov 2024

Máte pravdu, keď čítam recenzie na tie prípravky tak niekto píše že schudol a ďalší akurát kŕče v bruchu, hnačky a výsledky nijaké, tak to asi nebudem riskovať. Strašne rada by som schudla, s tabuľkami mi to nejde a nejako si neviem napasovať svoj životný štýl na niečo účinné. Povedala som manželovi že mám tú poukážku, či niečo nechce a našiel že tam predávajú aj "pomôcky pre dospelých" tak si asi radšej spravíme radosť takto 😆

taktotedanie
5. nov 2024

Ved kup celaskon pre celu rodinu
Nejaky biosil na vlasy a nechty spolu so zinkom
Kvalitne probiotika