Aké tabletky na chudnutie bez kofeínu kúpiť?
Dostala som 50€ poukážku do internetovej lekárne ale platí len do 10.11. a nič odtiaľ teraz nepotrebujem, chcela by som schudnúť trochu tak mi napadlo že si kúpim nejaké lieky na to. Ale neviem vôbec aké, výber je veľký ale asi ani neverím že niečo funguje. Keby ste si mohli takto niečo kúpiť, čo by to bolo? Nechcem také čo fungujú pri športovaní lebo ja chodím len na prechádzky, turistiku, to nie je dosť intenzívne na také lieky. A nemôžem kofeín, mám pocit že ten je skoro všade.
Zo ziadneho lieku neschudnes
Žiadne tabletky na chudnutie prosím 😪🙏 Vyhodené peniaze a poškodiš si zdravie. Kúp si radšej napr. lipozomálny viť C a kvalitný rybí olej - antioxidant je to C a rybí olej ma toľko benefitov pre zdravie, že až. Alebo nejaké kvalitné čaje, vit. D a podobne. Na chudnutie si kúp kvalitný sypaný zelený čaj.
Radšej nejaký krém kvalitný alebo telové mlieko. Tabletky na chudnutie sú hnus pre zdravie.
Ja Ti to napíšem rovno z praxe ... moja kolegyňa, sedím s ňou v kancelárii, funguje na Ketodiet ... kým to berie, krásne schudne, aj z problémových partií, skutočne, štíhla je ako prútik ... aby bola super do plaviek na dovolenke ... neskutočné prachy do toho vráža ... momentálne zaradzuje normálnu stravu a kilá jej idú očividne hore ... nikdy by som do takýchto prípravkov nevrazila ani cent ... ja som v priebehu 10 mesiacov, zmenou stravy a light cvičením dala dole 10 kg - trvale, proste som si preprogramovala organizmus, niekedy zhreším, no nič sa nedeje, ďalší deň pokračujem v novom nastavení.
žiadny liek na chudnutie nie je na voľno,iba na recept
@slavomira236 čoby nie
Forfeminu na odvodnenie. Lieky na chudnutie nefunguju. Skor by som brala nejaky kolagen, kozmetiku. Pripadne nieco na Vianoce pre rodinu.
Kúp si vitamíny a začni cvičiť.
Kúpte si proteíny a športujte 🙂
Že lieky na chudnutie... ach, kiežby :D
V žiadnom prípade. Kúp si vitamíny
Máte pravdu, keď čítam recenzie na tie prípravky tak niekto píše že schudol a ďalší akurát kŕče v bruchu, hnačky a výsledky nijaké, tak to asi nebudem riskovať. Strašne rada by som schudla, s tabuľkami mi to nejde a nejako si neviem napasovať svoj životný štýl na niečo účinné. Povedala som manželovi že mám tú poukážku, či niečo nechce a našiel že tam predávajú aj "pomôcky pre dospelých" tak si asi radšej spravíme radosť takto 😆
Ved kup celaskon pre celu rodinu
Nejaky biosil na vlasy a nechty spolu so zinkom
Kvalitne probiotika

Kup si svihadlo a vitamin C