icon

Ako bezpečne schudnúť 3-4 kg do leta?

inka1826
7. apr 2024

Ahojte potrebovala by som nejaké rady alebo tipy ako schudnúť do leta takže za nejaké 2 mesiace schudnut by som chcela okolo 3,4 kg aktualne meriam asi 165 cm a vážim asi 53kg za všetky rady vopred ďakujem ♥️ uvítam všetky rady či už o strave cvičení alebo vaše prípehy

deti95060810
7. apr 2024

chudnúť nepotrebuješ...
prestaň so sladkými vodami, so sladkosťami a začni cvičiť... ale aj tak si myslím že váha pôjde dole pomaly.

inka1826
autor
7. apr 2024

@deti95060810 no mám 13 rokov za chvíľu 14 a blíži sa leto a vo svojom tele sa necítim moc komfortne takže vy som chcela trošku schudnúť

subartic
7. apr 2024

@inka1826 nauč sa mať sama seba rada. Váhu máš v poriadku . Popracuj na iných oblastiach napr. sebavedomie , udržuj si pleť a vlasy čísté , uč sa jazyky . Cvič a prestaň jesť hlúposti .

belle_vie
7. apr 2024

@inka1826 pri takychto mierach nepotrebujes chudnut, ale skor najst sebavedomie. Pochopit, ze krasne telo nie je vsetko. Ze sa nemozes porovnavat s babami na instagrame, lebo polovica z nich ma cely team ludi, ktori jej varia, trenuju ju, robia masaze. A zvysna polovica pouziva filtre.

Ver mi, poznala som 1 take dievca, dnes znama influencerka. Tu postavicku, co mala na fotkach, za tu by som vrazdila. V realite bola odo mna o 10 cm nizsia a mala strasne tucnu rit, take male pivo.

No a posledne- mozno 15 rocni chlapci riesia primarne postavy a preto citis tlak. Ver tomu ze cim budes starsia, tym budu hladat v zenach aj vtip, aj mozog, sebavedomie.

majamat
7. apr 2024

priklanam sa k nazodru ostatnych komentujucich.
pre info, hoci nie je uplne presne, pri tvojej vyske by si mala an 50kg uz podvahu.

subartic
7. apr 2024

@inka1826 ja mám 14 ,5 ročnú dcéru , má 160 cm a 45 kg a vštepujem jej že ženskosť a čaro ženy je v tom ako sa chová , prezentuje , ako vonia a predovšetkým čo všetko vie . Čím budeš staršia budeš stretávať zrelších a vyspelejších mužov a tí nebudú pozerať len či máš 50 kg , to zaujíma možno chlapcov v puberte okolo tých 15 rokov.

inka1826
autor
7. apr 2024

@majamat mne nejde moc o váhu nech mam aj 60kg len sa chcem vo svojom tele citit dobre nieže by som nemala sebavedomie ale chcela by som trochu stratiť tuk a nabrať svaly lebo moj typ postavy je taky dost ze mam večšie boky aj ked mam relatívne ploché brucho tak tie boky vyzeram podla mňa tučnejšie

mabenn
7. apr 2024

@inka1826 nadvahu nemas, takze len sportuj, hyb sa, tancuj, cokolvek, a postava sa vyformuje

majamat
7. apr 2024

@inka1826 nie je zdrave mat podvahu,a k chces vyformovat postavu,t ak svicenim a teda genetika nepusti, ak ti je dane mat vacsie boky, moc nenarobis. kazdy moze amt aj inu stavbu kosti a svalstva. nei kazda zena ma rovnaku psotavu, rovnake rozlozenie svalov, tukov a rovnake kosti. napr moja sestra je vyssia, ma stihle ruky, nohy, chodidla ma velkost 37. ja mam 39,hoci som o 6cm mensia. a aj ruky, aj nohy mam sirsie.

martinka13
7. apr 2024

Máš dobrú váhu na svoju výšku. Akurát si rozbiješ metabolizmus a budeš mat problémy. Sústreď sa na vyrysovanie a spevnenie postavy...

mk1111111111
7. apr 2024

Uprav stravu a bez do fitka. Popros niekoho, kto tam chodi, nech Ti ukaze, ake treba cviky na tvarovanie bokov.To bude stacit, uvidis, do leta budes TOP

inka1826
autor
7. apr 2024

@mk1111111111 noo fitko je priliž ďaleko lebo bývam na dedine takže radčej by som ocenila nejake cviky na doma alebo pohybové aktiviti na von

subartic
7. apr 2024

@mk1111111111 v 13 rokoch určite nie fitko . Ešte nemá zrejme uzavreté rastové štrbiny a dozreté spoje medzi kĺbmi , len by si poškodila. Je to ešte dieťa.

mk1111111111
Autor odpoveď zmazal
chodec15
7. apr 2024

Vahu mas v poriadku, staci ti cvicit. Najdi si na youtube rozne hit cvicenia s vlastnou vahou a malymi zavaziami.

priklad

https://www.youtube.com/watch?v=J212vz33gU4
urshullita6541
19. máj 2024

Ahoj 🙂 Každému asi sadne niečo iné a musí si nájsť svoju cestu a možno životný štýl trošku zdravší. Mne veľmi pomohlo plávanie a sem tam behanie a spočiatku som sa stravovala s KetoDiet stravou - celkom rýchlo mi pomohla schudnúť, ale potom som sa pri udržiavaní dala na cestu vody, viac pohybu denne, chodím po schodoch a snažím sa jesť všetko v miere bez sladkostí a ide váha dole aj teraz