icon

Ako bojovať s večernými chuťami pri chudnutí?

11. júl 2025

Dobré ránko, od Nového roka sa zdravšie stravujem, pravidelne cvičím, chudnem pomaly, cca 6 kíl od januára..cez deň sa krásne držím, no akonáhle príde večer, mám neskutočné chute na voloviny..máte nejaké finty ako s tým bojovať?

Strana
z2
autor
16. júl 2025
@simik22

Jesť 2 -3 x denne je malo. Jasne že večer si telo pýta. Jem 4 x denne, raňajky výživné, veľa bielkovín, kvaskovy chlieb. Desiata väčšinou grécky jogurt, ovocie, alebo proteín, obed, niekedy keď som poobede hladná ovocie, orechy, večera polievka, alebo kasa, alebo chlieb natierka , zelenina .

@simik22 neviem si predstaviť jesť 4krat za deň..už vôbec nie 5 to by som mala o 10 kg viac..u mňa je 3krat denne strop

biba_18
16. júl 2025
@anonym_autor

@simik22 neviem si predstaviť jesť 4krat za deň..už vôbec nie 5 to by som mala o 10 kg viac..u mňa je 3krat denne strop

@anonym_autor podľa poslednej odpovede vidno že toto bude dlhá cesta…

autor
16. júl 2025
@biba_18

@anonym_autor podľa poslednej odpovede vidno že toto bude dlhá cesta…

@biba_18 prečo dlhá? Jesť trikrát denne vyvážene je taký zlatý stred si myslím..každému vyhovuje niečo iné..keby som jedla 5krat denne hoci aj vyvazene asi by som sa cítila preplnená..

biba_18
16. júl 2025
@anonym_autor

@biba_18 prečo dlhá? Jesť trikrát denne vyvážene je taký zlatý stred si myslím..každému vyhovuje niečo iné..keby som jedla 5krat denne hoci aj vyvazene asi by som sa cítila preplnená..

@anonym_autor máš večer hlad. teda ok to nebude…

autor
16. júl 2025
@biba_18

@anonym_autor máš večer hlad. teda ok to nebude…

@biba_18 áno, ale asi preto lebo často som jedavala len dvakrát denne..možno mi chýbala aj vláknina, vyzivnejsie jedlo..večeru už nevynechávam..klop klop..jem 3krat denne a cítim sa OK

simik22
16. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor jem 4-5x za deň a schudla som 16 kg a chudnem ďalej, za jedlo rátam aj banán, alebo ovocie a pár orieškov.

simik22
16. júl 2025

Veď si stiahnu kalorické tabuľky, nastav si ich, a rozlož si jedlo tak ako ti vyhovuje, aby si večer nebola hladná.

autor
16. júl 2025
@simik22

Veď si stiahnu kalorické tabuľky, nastav si ich, a rozlož si jedlo tak ako ti vyhovuje, aby si večer nebola hladná.

@simik22 vďaka..uvažujem nad KT, určite je to dobrá vec len sa trochu obávam, aby som neskôr pri pohľade na jedlo nevidela už len čísla..

andrea2323
16. júl 2025

Ja sa proste vtedy idem napit vela vody 🥲 aj keby som zjedla všetko haha

Strana
z2