Ako bojovať s večernými chuťami pri chudnutí?
Dobré ránko, od Nového roka sa zdravšie stravujem, pravidelne cvičím, chudnem pomaly, cca 6 kíl od januára..cez deň sa krásne držím, no akonáhle príde večer, mám neskutočné chute na voloviny..máte nejaké finty ako s tým bojovať?
@anonym_autor podľa poslednej odpovede vidno že toto bude dlhá cesta…
@biba_18 prečo dlhá? Jesť trikrát denne vyvážene je taký zlatý stred si myslím..každému vyhovuje niečo iné..keby som jedla 5krat denne hoci aj vyvazene asi by som sa cítila preplnená..
@anonym_autor máš večer hlad. teda ok to nebude…
@biba_18 áno, ale asi preto lebo často som jedavala len dvakrát denne..možno mi chýbala aj vláknina, vyzivnejsie jedlo..večeru už nevynechávam..klop klop..jem 3krat denne a cítim sa OK
@biba_18 prečo dlhá? Jesť trikrát denne vyvážene je taký zlatý stred si myslím..každému vyhovuje niečo iné..keby som jedla 5krat denne hoci aj vyvazene asi by som sa cítila preplnená..
@anonym_autor jem 4-5x za deň a schudla som 16 kg a chudnem ďalej, za jedlo rátam aj banán, alebo ovocie a pár orieškov.
Veď si stiahnu kalorické tabuľky, nastav si ich, a rozlož si jedlo tak ako ti vyhovuje, aby si večer nebola hladná.
Veď si stiahnu kalorické tabuľky, nastav si ich, a rozlož si jedlo tak ako ti vyhovuje, aby si večer nebola hladná.
@simik22 vďaka..uvažujem nad KT, určite je to dobrá vec len sa trochu obávam, aby som neskôr pri pohľade na jedlo nevidela už len čísla..

Jesť 2 -3 x denne je malo. Jasne že večer si telo pýta. Jem 4 x denne, raňajky výživné, veľa bielkovín, kvaskovy chlieb. Desiata väčšinou grécky jogurt, ovocie, alebo proteín, obed, niekedy keď som poobede hladná ovocie, orechy, večera polievka, alebo kasa, alebo chlieb natierka , zelenina .
@simik22 neviem si predstaviť jesť 4krat za deň..už vôbec nie 5 to by som mala o 10 kg viac..u mňa je 3krat denne strop