icon

Ako často celý deň nejete?

22. apr 2023

Ak ste tu take, co si sem tam date den kedy nic nejete, ako casto do mesiaca to robite?

Strana
z2
luccija
22. apr 2023

@sisaka detto hneď mám hypoglykémiu slabosť ja musím jesť ako kojenec každé 3 hod🙂a vždy nosím so sebou v kabelke niečo malé oriešky, fit tyčinku, banán.Mne otazeju nohy, ostane mi zle a musím sa najesť.

tenerifka
23. apr 2023

@smoulingirl ano, autofagia, je o tom kopec videi a clankov od renomovanych lekarov a vedcov.
Mne to vyhovuje, hladna nebyvam, mozno raz do mesiaca zhresim naozaj nezdravym jedlom, ale inak sa drzim, vela cerstvej surovej stravy, ryby, vajicka, orechy....vela cistej vody,dobry spanok, pohyb.
A suhlasim, ze to nie je cesta na schudnutie, ale z vlastnej skusenosti taky 2-dñovy post len o vode vie nastartovat metabolizmus

lenkakravcova
23. apr 2023

@bluka2 No to áno, keby to chcela skúšať aj s nepitím. 🙂
Smäd je horší než hlad.

maxalla
23. apr 2023

Tak 10 dni v mesiaci urcite.. bohuzial aj viac. Nie umyselne, len casto na jedlo zabudam a uvedomim si az vecer, ze som vlastne este nic nezjedla a na vecer uz jest nechcem. Nepripada mi to vobec zdrave, mala by som sa polepsit.

autor
23. apr 2023

ja som sa mozno zle vyjadrila. ja si nemyslim ze za jeden den hladovania v tyzdni schudnem kopec tuku, ak budem zvysnych 6 dni jest hlava nehlava. ale videla som jedno video trenera co preferuje prerusovany post a tvrdil, ze ked clovek stale nieco pojeda(myslel samozrejme zdrave veci), tak telo sa zameriava na travenie a nespaluje tuk zo zasob.
ja si davam pozor na stravu 6 dni v tyzdni(jeden den som si dala cheat day, aby som zvysne dni vydrzala nejest veci na ktore mam chut ale nie su vhodne) a k tomu chcem pridat jeden den bez jedla. raz som to skusila a hlad sice bol, ale dal sa prekonat. a ten pocit lahkosti na zaludku, na obleceni atd. bol fajn. preto rozmyslam robit to pravidelne. ale zase nechcem si ublizit alebo spomalit metabolizmus.
preto premyslam ako casto je vhodne nejest cely den. inak jem v podstate od 7:45 do 17:45 cize ako keby post 10/14. ale za ten cas tiez nejem hlava nehlava. len mam este problem s cokoladou, na tu mam casto chut.

a potrebujem schudnut povestnych "poslednych 5 kil", cize ziadna nadvaha, obezita a pod.

Strana
z2