Ako čo najviac schudnúť do júla?
mam 2 mesiace na to aby som schudla viem ze som sa neskoro uvedomila ale v juli mame velku oslavu a chcela by som vyzerat co najlepsie. ako co najviac shudnut za 2 mesiace?
@dana_l to je moj problem pevna vola a vola vobec zacat
@manchester1987 bez pevnej vole neschudnes
tak v tom ti nikto neporadi ani nepomoze. ak mas chapaveho manzela a okolie tak ich popros ze nech na teba "dozeraju". nech sa ta kazdy den pytaju ci si cvicila a co si jedla. zeby ti vynadali ak si nerobila to co si mala a zase nech ta pochvalia a povzbudia ak si postupovala "podla planu". niekedy sam clovek nema Tolko vytrvalosti ale okolie moze pomoct.
a ak nemas nikoho kto by to s tebou "urobil" tak je to ozaj len na tom ako velmi TY chces aby si schudla. lebo v konecnom vysledku to nerobis pre niekoho ale pre seba. ty sa budes citit lepsie a zdravsie.
mozno by si sa mala pozriet do tem tuna - o chudnuti. su tam skupiny bab ktore si pomahaju pri chudnuti, delia sa o svoje uspechy a neuspechy. a tie by ti mohli pomahat v tvojom predsavzati schudnut.
ale hlavne - musis si povedat zacnem dnes a nie zacnem o par dni, o tyzden.
...tuto otazku som si dala nedavno aj ja, jedine, co mi vyslo bolo, nezer a makaj 😉
Tak tak nezrat a cvicit hihi🙂
@manchester1987 ahoj, najskor ti to musi spravit klik v hlave, potom mozes za 2 mesiace bez problemov schudnut 10kg... ked ti o to naozaj pojde ( teda ked mas normalnu vahu, ked malo tak do nejakych 4kg ked vela tak aj 20kg ) - treba nastartovat metabolizmus, cize zacat pit cistu vodu - aspon 2 l, jest mocopudne potraviny ako brokolica napr., dusit, varit , prinajhorsom piect, vylucit vyprazanie, mastne maeso, sladkosti uplne... a k tomu sport - striedat posilnovanie a kardio
ahoj, ja som pred dvoma tyzdnami zacala chodit do jedneho maleho fitka, mam totiz podobny problem, su tam mladi treneri a trenerky, su velmi mili, mam tam uplny komfort a sukromie. po porode som sa totiz hanbila ist do verejneho fitka. dokonca tam chodim cvicit aj s mojim Kubkom, pre neho je to ako hra a ja si zacvicim bez problemu, kde ho nechat. posielam link ak by si chcela vyskusat 🙂
ja som si chcela ist kupit fit loptu len neviem ci mi to pomoze
najvacsi problem mam doma s tym, ze riesim stale nieco ine a nemam ani cas na cvicenie takze z podobnych veci akurat utieram prach, ked idem cvicit von tak sa pri tom uplne odreagujem
U mna zabralo behanie. Najlepsie hned rano..,a ked to obden prestriedas s bicyklom budes sa urcite lepsie citit. Staci ti poctivych 50min. A samozrejme lachsi jedalnicek. V prvom rade nepapkat pecivo, a pozor aj na ovocie,obsahuje vela cukru..Hlavne sa treba odhodlat,prve dni su tazke,ale ked uvidis visledky tak ta to povzbudi..Drzim palce,a prajem vela spalenych kalorii.
@manchester1987 toto musis mat v prvom rade vo svojej hlave...nikto ta nemoze kontrolovat alebo prihliadat na teba pri tvojom chudnuti...ty to musis sama chciet...dalsia vec uprava stravy a pohyb...to je vsetko 😉 drzim palce
urcite je to realne....ja som zacala chodit do fitka-doma to nemalo vyznam lebo vzdy som to odkladala a nikdy som sa k tomu poriadne nedostala. tam je to "poctivo odcvicene"...🙂 A druha vec strava....nemala som pevnu volu....vydrzala som tak dve hodky. nasla som dvojtyzdnovu dietu....tou chcem nastartovat metabolizmus a verim ze potom to pojde. tiez potrebujem do jula do dovolenky zhodit. za 1a1/2 tyzdna mam tri kila dolu....brucho splaslo a celulitida na odchode....🙂 prajem ti vydrz.....
Mne pomohlo toto :http://www.week.cz/28-denni-ocistny-program-podle-anto...
mam otazku; kedze je tato diskusia o chudnuti tak sa spytam - je mozarella velmi kaloricky syr? moze sa jest ak chcem schudnut?

sportovat a menej jest (nemyslim tym hladovat - ale dat si mensie porcie). hlavne zdrave veci a nie vyprazane a tuky. vysledok sa dostavi a bude trvalejsi ako pri jednorazovej diete kde vylucis veci alebo sa napchavas nejakymi pripravkami. a samozrejme ak sa po dvoch mesiacoch vratis k starym zvykom tak to bolo zbytocne. troche pevnej vole by k tomu malo byt