icon

Ako dosiahnuť štíhlosť s geneticky plnšou postavou?

16. sep 2024

Ahojte, mám 73.5kg a 163cm. Nosim veľkosť M a toto je moja postava. Chcela by som mat cca 63kg ale nech robim čo robim pod 68 to nikdy nedam. Myslite že je mozne byt proste geneticky plnsia? Mám kalorický deficit (všetko si vazim) + 3x do tyzdna cvicim silový trening a pridem si stále strasne velka. Mám prestať cvičiť a robiť len kardio? Som fakt nestastna zo seba, chcem byt stihla :/

Ako dosiahnuť štíhlosť s geneticky plnšou postavou?Ako dosiahnuť štíhlosť s geneticky plnšou postavou?
Strana
z3
hendikep
16. sep 2024

Vyzeras dobre.
S takymi prsiami nebudes vyzerat stihlo nikdy. Mam kamosku s podobnym cislom podprsenky, aj vyskou .. a ona mi pride “ bambula” ked je odomna menej ako meter… jak mile je trochu dalej, zrazu sa cudujem ze aka je chuda, nebyt tych prs :D

amelia89
16. sep 2024

@juliet86 dakujem ti 🌟

autor
17. sep 2024

@hendikep napr tato baba ? Ona ma tiež velke a vyzera stihlo

hendikep
17. sep 2024

tak to uz je ta vzdialenost kedy stihlost uz vidno … ked stojim vedla tej kamosky tak som od nej vyssia a vidim len hlavu a prsia :D

bellaa3007
17. sep 2024

ta žena "pozuje" na fotke. Stehna teda štíhle nemá a keby sa postavi normálne tak možno bude vyzerať presne ako ty bez pozovania 🙂

simca06022011
17. sep 2024

POdla mna mas dost velke prsia, a postavu mas dobru. A myslim, ze v tom bude pes zakopany, proste sa nemozes porovnavat s chudymi babami. Bola tu takato tema prednedavnom kde sa riesila vaha/vyska zien, ale proste typ postavy nepusti. Niekto je tintitko chude male a niekto ma aj na sebe nieco. Ja by som isla stylom cvicenie = spevnenie tela, primerana strava a kaslala by som na to, ci sa to zastavi na vahe... sleduj ako to vyzera v zrkadle a meraj sa. To je viac ako vaha. Postupne das dole co ti treba.
A zbytocne sa tu zeny cuduju, ja som tiez v inej teme pisala ze som bola podla tabuliek "tucna" a pritom som nosila bezne velkosti... ziadne vorvanie L/XL/XXL :DDD

simca06022011
17. sep 2024

a ta baba na tej fotke vobec nevyzera stihlejsie ako ty... TO sa ti len zda naozaj. Daj si take vyrezane bikini, opal sa, vystrc "kozy" a uvidis :DDD

hopsas
17. sep 2024

Mám kolegyňu, máme rovnaku výšku, rovnaký obvod pásu, na prvý pohľad rovnakú postavu ale ona váži o deväť kíl viac ako ja. Záhada. Tiež podobne ako ty ma skrátka takú váhu a nič nepomáha. Racionálne si to nevieme vysvetliť ale rovnako ako ty, nie je tučná. Moja babka tomu hovorila že niekto má ťažké kosti. Podľa mňa si vo výbornej forme, nerieš váhu ale to ako vyzeráš. A vyzeráš super.

juliet86
17. sep 2024

@amelia89 mozem sa spytat aku si nala vysku vahu aky. prijem kalorii a aky deficit si si,nastavila a najma ma.zaujima ze ci si sa citila hladna. dakujem

amelia89
17. sep 2024

@juliet86 mam 168cm, mala som 73kg. Tabulky som mala nastavene na cca 1500-1600 kalorii. V tie dni ked som cvicila, som kludne zjedla aj viac. Ja som nebola hladna,ak som bola tak som si jedlo dala,vedela som ze budem chudnut dlhsie ale pre mna by to nebolo udrzatelne byt hladna neustale. Snazila som sa ale v tej strave naozaj jest viac bielkovin, to mi aj pomohlo s tym hladom - napr predtym som jedavala na ranajky len ovsenu kasu ale teraz som si k tomu pridala aj tvaroh a podobne…
Deficit som si nastavila cez tuto stranku,a tak som si to potom vpisala manualne do tabuliek:
https://www.michaljoseftoth.cz/kalkulacka

juliet86
17. sep 2024

@amelia89 dakujem za info.

katka700
17. sep 2024

Fotka baby čo si pridala vyzerá byť riadne retušovana. Fotku čo nemá s realitou nič spoločné si môžeš spraviť tiež.

kajakamura26
17. sep 2024

@amelia89 ak máš lentilky, tak to bude asi aj 5 kg 😁😁

amelia89
17. sep 2024

@kajakamura26 😂😂😂je to mozne

duunlo
17. sep 2024

Za mna mas sexi postavu 👍🏻 niektorej zene pristane aj ked ma nejake to kilko navyse. Ale ked sa citis “velka” tak jedine zamerat sa na iny styl treningu a upravit stravu. Hladovkou klesnes rychlo dole na vahe prvych 3-4 dni, ale potom to aj rychlo znova naberies.

Strana
z3