Ako efektívne detoxikovať telo a schudnúť?
Ahojte, poraďte mi prosím niečo. Mam 25r ale za posledný polrok som pribrala skoro 10kg. Moje hormóny si idú svoje a moje brucho a zadok nabralo skoro o 2 čísla. Potrebujem prečistiť telo, čreva. Lebo naozaj už neviem, čo s tým. Prosím niečo overené, žiadne reklamné produkty ktoré nemajú žiadny efekt. Dakujem
@anonym_autor nič také ako detox tela neexistuje.Ako chceš čistiť črevá, Črevá sú orgán na čistenie tela.Môžeš si dať guttalax,alebo čaj senny.To ťa fajne "prečistí"
@anonym_autor telo sa detoxifikuje stále svojimi orgánmi. Ak nefungujú, nepotrebuješ detox ale dialýzu. Žiadne zázračné šťavy, čaje ani kúry na vyskrabkanie čreva nie sú potrebné...
Neviem, ci mas na mysli nejaku dietu alebo co pod slovom detox, ale mozno by ti kludne pomohol aj nejaky post.
Ale ja nemyslím ze detox kvôli tomu aby som schudla. Jednoducho prečistiť organizmus. Verte mi moja strava alebo jedálniček sa nezmenil. A už vôbec nie tak aby som naraz začala priberať, rok dozadu som mala kiahne a odvtedy sa moje telo zbláznilo. To ako vyzerá po kiahnach zvonka je si myslím nič, čo sa s ním stalo zvnutra
potrebuješ odľahčiť stravu a kľudne k tomu pridaj aj detoxikačný čaj, obyčajný z lekárne - nie je to nič zázračné, ale sú to zmesi bylín ktoré napomáhajú trávenie, zlepšujú črevnú mikroflóru, zlepšujú imunitu... veci, ktoré by ti mohli byť prospešné ...
jedlo - skús sa zamerať na lepok, laktózu, nejaký ten histamín čo s tebou robia - toto vie narobiť šarapatu ak sa zmenia hormóny a enzýmy v tele ...
ak máš teda ostatné vyšetrenia ok ...
@anonym_autor mala by si vypiť liter Šaratice a hneď máš prečistené črevo. Alebo chytiť niekde salmonelu.
Kks prečistiť črevo 🤦♀️ Na detox máš funkciu obličiek, pľúc, potných žliaz
@anonym_02de9c samozrejme aj črevá majú veľkú úlohu v správnom fungovaní tela ...
@anonym_autor mala by si vypiť liter Šaratice a hneď máš prečistené črevo. Alebo chytiť niekde salmonelu.
Kks prečistiť črevo 🤦♀️ Na detox máš funkciu obličiek, pľúc, potných žliaz
@anonym_02de9c kľud hej?
@anonym_02de9c kľud hej?
@anonym_autor ja sa nad tým môžem len pousmiať. S kľudom na teraske s kávičkou 😘
@anonym_autor tuk na bruchu sa často ukladá ak máš stukovatenú pečeň. Zameraj sa na stravu pri očiste stukovatenej pečene a zaraď fermentované potraviny, prečistia a ozdravia pečeň aj črevá. Ignoruj provokácie nešťastných ľudí 🙂
@anonym_autor ja sa nad tým môžem len pousmiať. S kľudom na teraske s kávičkou 😘
@anonym_02de9c neprajem ti aby si ty alebo tvoje deti zažila to čo ja pri kiahnach 🙂 lebo by ste to nemuseli prežiť🙂
ved daj si nejaky post ako vyssie bolo spomenute. pi len vodu dva-tri dni a precistis sa jedna radost. 😉
dala si si vysetrit hormony a krv? stitna zlaza je v poriadku? ak si nezmenila zivotny styl, jes zdravo a aj sa hybes-niekde nastal problem ... telo ocistis vynechanim nezdravych jedal, peciva mliecnych vyrobkov a nahradis ich zeleninou a ovocim ... zial niekto priberie aj pozrenim sa naj jedlo(obrazne) a musi si postrazit kazde jedlo co do seba da ...
dala si si vysetrit hormony a krv? stitna zlaza je v poriadku? ak si nezmenila zivotny styl, jes zdravo a aj sa hybes-niekde nastal problem ... telo ocistis vynechanim nezdravych jedal, peciva mliecnych vyrobkov a nahradis ich zeleninou a ovocim ... zial niekto priberie aj pozrenim sa naj jedlo(obrazne) a musi si postrazit kazde jedlo co do seba da ...
@anonym_b9b424 nedala som sa vyšetriť ešte čakám na termín, tak uvidím ci to bude stitnou
@anonym_02de9c neprajem ti aby si ty alebo tvoje deti zažila to čo ja pri kiahnach 🙂 lebo by ste to nemuseli prežiť🙂
@anonym_autor tak detox, kiahne, nadváha, alebo kde je problém?
@anonym_b9b424 nedala som sa vyšetriť ešte čakám na termín, tak uvidím ci to bude stitnou
@anonym_autor https://mnamky-recepty.sita.sk/5-zelenych-smoot...

@anonym_autor a čo tak kalorický deficit? 😉