icon

Ako efektívne detoxikovať telo a schudnúť?

Včera o 12:35

Ahojte, poraďte mi prosím niečo. Mam 25r ale za posledný polrok som pribrala skoro 10kg. Moje hormóny si idú svoje a moje brucho a zadok nabralo skoro o 2 čísla. Potrebujem prečistiť telo, čreva. Lebo naozaj už neviem, čo s tým. Prosím niečo overené, žiadne reklamné produkty ktoré nemajú žiadny efekt. Dakujem

anonym_c1d0d9
Včera o 12:39

@anonym_autor a čo tak kalorický deficit? 😉

crazy_cat_lady
Včera o 12:42

A preco si pribrala?

anonym_c7473f
Včera o 12:44

@anonym_autor nič také ako detox tela neexistuje.Ako chceš čistiť črevá, Črevá sú orgán na čistenie tela.Môžeš si dať guttalax,alebo čaj senny.To ťa fajne "prečistí"

katulienka160
Včera o 12:46

@anonym_autor telo sa detoxifikuje stále svojimi orgánmi. Ak nefungujú, nepotrebuješ detox ale dialýzu. Žiadne zázračné šťavy, čaje ani kúry na vyskrabkanie čreva nie sú potrebné...

zavana
Včera o 12:47

Neviem, ci mas na mysli nejaku dietu alebo co pod slovom detox, ale mozno by ti kludne pomohol aj nejaky post.

autor
Včera o 12:48

Ale ja nemyslím ze detox kvôli tomu aby som schudla. Jednoducho prečistiť organizmus. Verte mi moja strava alebo jedálniček sa nezmenil. A už vôbec nie tak aby som naraz začala priberať, rok dozadu som mala kiahne a odvtedy sa moje telo zbláznilo. To ako vyzerá po kiahnach zvonka je si myslím nič, čo sa s ním stalo zvnutra

biba_18
Včera o 12:55

potrebuješ odľahčiť stravu a kľudne k tomu pridaj aj detoxikačný čaj, obyčajný z lekárne - nie je to nič zázračné, ale sú to zmesi bylín ktoré napomáhajú trávenie, zlepšujú črevnú mikroflóru, zlepšujú imunitu... veci, ktoré by ti mohli byť prospešné ...
jedlo - skús sa zamerať na lepok, laktózu, nejaký ten histamín čo s tebou robia - toto vie narobiť šarapatu ak sa zmenia hormóny a enzýmy v tele ...
ak máš teda ostatné vyšetrenia ok ...

roomaa
Včera o 13:08

Tak mne sa napríklad pôst osvedčil, ale to jednoznačne nie je pre každého...

anonym_02de9c
Včera o 13:12

@anonym_autor mala by si vypiť liter Šaratice a hneď máš prečistené črevo. Alebo chytiť niekde salmonelu.
Kks prečistiť črevo 🤦‍♀️ Na detox máš funkciu obličiek, pľúc, potných žliaz

biba_18
Včera o 13:14

@anonym_02de9c samozrejme aj črevá majú veľkú úlohu v správnom fungovaní tela ...

autor
Včera o 13:22
@anonym_02de9c

@anonym_autor mala by si vypiť liter Šaratice a hneď máš prečistené črevo. Alebo chytiť niekde salmonelu.
Kks prečistiť črevo 🤦‍♀️ Na detox máš funkciu obličiek, pľúc, potných žliaz

@anonym_02de9c kľud hej?

anonym_02de9c
Včera o 13:27
@anonym_autor

@anonym_02de9c kľud hej?

@anonym_autor ja sa nad tým môžem len pousmiať. S kľudom na teraske s kávičkou 😘

anonym_954663
Včera o 13:32

@anonym_autor tuk na bruchu sa často ukladá ak máš stukovatenú pečeň. Zameraj sa na stravu pri očiste stukovatenej pečene a zaraď fermentované potraviny, prečistia a ozdravia pečeň aj črevá. Ignoruj provokácie nešťastných ľudí 🙂

autor
Včera o 13:32
@anonym_02de9c

@anonym_autor ja sa nad tým môžem len pousmiať. S kľudom na teraske s kávičkou 😘

@anonym_02de9c neprajem ti aby si ty alebo tvoje deti zažila to čo ja pri kiahnach 🙂 lebo by ste to nemuseli prežiť🙂

majerhka
Včera o 13:47

ved daj si nejaky post ako vyssie bolo spomenute. pi len vodu dva-tri dni a precistis sa jedna radost. 😉

anonym_b9b424
Včera o 13:50

dala si si vysetrit hormony a krv? stitna zlaza je v poriadku? ak si nezmenila zivotny styl, jes zdravo a aj sa hybes-niekde nastal problem ... telo ocistis vynechanim nezdravych jedal, peciva mliecnych vyrobkov a nahradis ich zeleninou a ovocim ... zial niekto priberie aj pozrenim sa naj jedlo(obrazne) a musi si postrazit kazde jedlo co do seba da ...

autor
Včera o 14:23
@anonym_b9b424

dala si si vysetrit hormony a krv? stitna zlaza je v poriadku? ak si nezmenila zivotny styl, jes zdravo a aj sa hybes-niekde nastal problem ... telo ocistis vynechanim nezdravych jedal, peciva mliecnych vyrobkov a nahradis ich zeleninou a ovocim ... zial niekto priberie aj pozrenim sa naj jedlo(obrazne) a musi si postrazit kazde jedlo co do seba da ...

@anonym_b9b424 nedala som sa vyšetriť ešte čakám na termín, tak uvidím ci to bude stitnou

anonym_02de9c
Včera o 14:54
@anonym_autor

@anonym_02de9c neprajem ti aby si ty alebo tvoje deti zažila to čo ja pri kiahnach 🙂 lebo by ste to nemuseli prežiť🙂

@anonym_autor tak detox, kiahne, nadváha, alebo kde je problém?

anonym_954663
Včera o 16:29
@anonym_autor

@anonym_b9b424 nedala som sa vyšetriť ešte čakám na termín, tak uvidím ci to bude stitnou