Ahojte, chodím cvičiť 3-4x do týždńa na kruhové tréningy/bodyforming. Je to skvelá psychohygiena ale chcela by som spevniť zadok a zväčšiť ho. Nechcem úplne vynechať tie tréningy, Ako si to mám nakombinovať aby to bolo účinné? Stravu mám upravenú snažím sa jesť 1.5 g bielkoviny na kg hmotnosti 🙂
@denkabemommy tie bielkoviny sa snažím ale mám pocit, že je to nemožné bez proteinových práškov :D a to jem denne tvaroh, vajíčka, proteinovy chlieb, maso.. ah :D ale vďaka
Určite je to možné, občas treba kvôli tomu väčšie porcie. Napr miesto 2 vajec 3 a pod. Súčasne práškový proteín je úžasný suplement, jeden z dvoch, ktorý by som si kúpila vždy, aj keby som necvičila a potrebovala by som dohnať nejaké jedlo počas dňa
@denkabemommy máš nejaké tipy na značky ktorý je chutný? Kludne napíš viac 🙂
Ja mám rada len od bioTech USA. Mužovi chuti aj nutrend, mne nie 🙈
@autorka @denkabemommy ti dala dobrú radu, ja by som možno ešte doplnila, že keď chceš aby zadok rástol, mala by si byť v miernom kalorickou surpluse a samozrejme zvýšené bielkoviny a poriadny silový tréning
A treba prijímať toľko bielkovín aj v deň keď sa necvici?
Bielkoviny ešte kľudne pridaj na 2-2.5g, nech majú svaly z čoho rásť. Uber na kruhových tréningoch na 1-2x týždenne a pridaj silové cvičenia 3-4x 🙂