Ako zvládnuť 3-dňový pôst?
Ahojt chcela by som vyskúšať 3 denný pôst, len na vode. Máte nejaké odporúčania a rady? A chcela som sa spýtať, chodím silovo cvičiť, mám tréningy vynechať?
mas cukor OK? ci si len fanatik
Držala si už aspoň niekedy 24 hodín?
určite by som nedala pôst 3 dni pokiaľ nemáš skúsenosti s kratším pôstom...
možno tak šťavy s nejakou vlákninou (rozumej strúhanú mrkvu napr), ale aj to je na 3 dni už dosť risk keďže nevieš ako sa má telo chovať pri pôste...
ak by si sa z nejakého podivného dôvodu rozhodla naše rady ignorovať a dala by si sa aj tie 3 dni - garantujem ti, že na posilku ani nepomyslíš ... 😒
@anonym_autor 24 hod je úplne ok,ale na prvú šupu 3 dni? Ja som si dala 24 hod. a to v deň,keď som mala voľno v práci,a nie ešte silový tréning
@anonym_autor 24 hod je úplne ok,ale na prvú šupu 3 dni? Ja som si dala 24 hod. a to v deň,keď som mala voľno v práci,a nie ešte silový tréning
@anonym_69ad55 dôvod? Skúška.
@anonym_b8e2fe Ano mám, som 100% zdravá
@anonym_8d8a3e áno, pritom pravidelne fungujem na 16/8
@biba_18 skúsenosti mám, pravidelne fungujem na 16/8.
@januska12323 dôvod?
@rozculena 24h som dávala už viac krát. A pri nom som bola aj v posilňovni
K comu to ma byt dobre? Comu to ma pomoct?
@win_gi Iste nejaky detox alebo podobny blud. A nie nie si dat vysvetlit, ze je to kravina. Tento mytus o hladovke asi nikdy nezmizne.
@januska12323 dôvod?
@anonym_autor zbytocnost. Klesne ti nahle cukor a co? odpadnes na ulici? mas nejake medicinske podklady nastudovane?
@anonym_autor 16/8 je rozdiel 24h a dupľom 72h
@biba_18 48 mám už tiež podstúpený 🤗 no ten len raz
@anonym_autor zbytocnost. Klesne ti nahle cukor a co? odpadnes na ulici? mas nejake medicinske podklady nastudovane?
@anonym_b8e2fe áno mám. Mám naštudované dosť
@anonym_autor
Ahojt chcela by som vyskúšať 3 denný pôst, len na vode. Máte nejaké odporúčania a rady? A chcela som sa spýtať, chodím silovo cvičiť, mám tréningy vynechať?
@januska12323 dôvod?
@anonym_autor pretože nie si zvyknutá ani na jeden deň bez jedla. Prerušovaný je nič.
@anonym_autor takze ano, trening VYNECHAJ
@anonym_autor pretože nie si zvyknutá ani na jeden deň bez jedla. Prerušovaný je nič.
@januska12323 som zvyknutá aj na 2 dni 😀 ved som to pisala
@anonym_autor takze ano, trening VYNECHAJ
@anonym_b8e2fe uvidím
Post chapem. Ked cely den nic nejes, vytvoris rychlo kaloricky deficit vo vyske bazalneho metabolizmu (-1600-1900kcal podla hmotnosti). Ale preco tri dni za sebou? Daj si jeden den post v tyzdni, 6 dni jes neutralne kalorie. Za mesiac to mas 4 postne dni, kludne si aj pridaj a vytvorila si deficit 4 dnix-1800 kcal.
Matematicky nie je ziaden rozdiel, ci su tie postne dni za sebou, alebo su oddelene par dnami. Ale nejest 3 dni je zbytocne trapenie ...
Ci si das dalsi trening, je cisto na tebe a je to cisto o tom, ci budes vladat cvicit nenajedena ...
Ci sa da nejest viac dni? No da, ked ludia idu na kolonoskopiu, tak by tri dni nemali jest, iba pit vyvar a jablkovu stavu. Ale ak to potom zase s kaloriami dozenu, tak to bolo zbytocne a naberu to hned spat.
Ludom je prilis dobre a maju vela casu, potom vymyslaju chobotiny.
Naco to ma byt dobre ? Oh joj ….
Post chapem. Ked cely den nic nejes, vytvoris rychlo kaloricky deficit vo vyske bazalneho metabolizmu (-1600-1900kcal podla hmotnosti). Ale preco tri dni za sebou? Daj si jeden den post v tyzdni, 6 dni jes neutralne kalorie. Za mesiac to mas 4 postne dni, kludne si aj pridaj a vytvorila si deficit 4 dnix-1800 kcal.
Matematicky nie je ziaden rozdiel, ci su tie postne dni za sebou, alebo su oddelene par dnami. Ale nejest 3 dni je zbytocne trapenie ...
Ci si das dalsi trening, je cisto na tebe a je to cisto o tom, ci budes vladat cvicit nenajedena ...
Ci sa da nejest viac dni? No da, ked ludia idu na kolonoskopiu, tak by tri dni nemali jest, iba pit vyvar a jablkovu stavu. Ale ak to potom zase s kaloriami dozenu, tak to bolo zbytocne a naberu to hned spat.
@anonym_f8d6b8 ja to nepotrebujem kvôli chudnutiu
Ludom je prilis dobre a maju vela casu, potom vymyslaju chobotiny.
@anonym_723f2d ano mám 🙂 výhoda nemusieť chodiť do práce
Pôst ale nie je pre každého. Ja keby nejem deň mám migrénu. A keď cvičíš tak jest musíš
@anonym_autor určite dopĺňaj elektrolyty, vtedy sa pôst zvláda lepšie, držím palce 🙂
Ahoj ja som davala 3 dnovy, ak das 24 das aj 3 dni 🙂 najhorsi je prvy den. a bola som aj cvicit ale ja som si dala len lahke kardio a uplne v pohode. podla toho ako sa budes citit. Doplnaj elektrolity - mne stacila himalajska sol vo vode.
modry konik inak nenavidi posty tu clovek napise ze ide par dni post a uz sa tu vsetci pohorsuju ale kolaciky po obede a tazke mastne jedla je norma a oki doki 🙂

Dovod toho postu? Lebo tri dni je vela, uplne ti padne cukor dole.. normalne sa zacina na 8/12/16h postupne si zvykat na to..