icon

Ako efektívne schudnúť 5 kg mesačne?

8. jan 2026

Ahojte ako schudnúť 5 kg mesačne?

Strana
z2
a0
8. jan 2026

@anonym_autor s týmto nastavením v hlave to nepôjde.

anonym_af7596
8. jan 2026

5kg schudneš, 5kg tuku neschudnes. A nvm ci chceš schudnúť zo svalov a voda sa neráta🙂

autor
8. jan 2026
@anonym_af7596

5kg schudneš, 5kg tuku neschudnes. A nvm ci chceš schudnúť zo svalov a voda sa neráta🙂

@anonym_af7596 mám na mysli 5kg tuku.

autor
8. jan 2026
@a0

@anonym_autor s týmto nastavením v hlave to nepôjde.

@a0 a s akým?

anonym_310cf4
8. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ak chudnes z 200kg, tak sa to da... inac neexistuje... ked budes drzat strasne prisnu dietu (v style varene kuracie prsia, varenu brokolicu)... tak sa prvy mesiac pekne odvodnis a schudnes 4kg kludne, ale potom sa to spomali... a potom ti to prestane chutit, zacnes jest bud normalne a plus minus to udrzis, pomaly budes dalej chudnut alebo pazravo a si naspat...

a0
8. jan 2026
@anonym_autor

@a0 a s akým?

@anonym_autor 5kg schudneš možno prvý mesiac (ak ideš z vyššej váhy) a potom už nie, príde frustracia a končíš. A si tam, kde pred prvým mesiacom. Preto sa treba skôr zamerať na zdravotný stav, to čo chceš dosiahnuť - ísť na bajk, môcť behať bez toho, aby si si spôsobila zranenia,… ale vôbec sa nefixovať na nejaké číslo, ktoré chceš dosiahnuť

simca06022011
8. jan 2026

nijak

anonym_828604
8. jan 2026

všade pešo alebo na bicykli, denne pohyb a obmedzenie jedla na absolútne minimum aby telo začalo brať energiu z uloženého tuku. Denné menu mám teraz na dva razy.

maxxim
8. jan 2026

@anonym_autor ahoj, nedávaj si čísla. V prvom rade si dokáž či zvládneš 21 dní o rozumnej strave.
Nie podcenujúcej, ale o zdravej.
Ak to dáš, máš velký predpoklad že to myslíš vážne. Ja som schudol pevnou vôlou a samozrejme pohybom. Teraz si dám semtam aj nezdravé jedlo ale viem že kalórie nenôžem často presvihnúť. A samozrejme, každý deň cvičím zo svojou vlastnou váhou aspoň 15 min. Vyskúšaj to

stellarstar
8. jan 2026

Pohyb cvičenie, ja som sa prvý mesiac namakala, bike, beh, doma cvičenie a za 4-5 t som mala o 10 kg menej na váhe a samozrejme zmena stravy

anonym_af7596
8. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor 5kg tuku dáš dole mozno ak mas 150kg. Pri 80-70-60kg to nedáš. Váha to ukazovať moze, no nebude to tuk

anonym_ed05cd
8. jan 2026

najrychlejsie to ide vysadenim sacharidov (keto)

anonym_af7596
8. jan 2026
@anonym_ed05cd

najrychlejsie to ide vysadenim sacharidov (keto)

@anonym_ed05cd hej, odôvodniť sa, nie schudnut tuk
To uz v roku 202t vie aj 11 rocne dievča.

lila246
8. jan 2026

kilo cisteho tuku ma 7 700 kalorii. 5 kil je tym padom 38 500 kalorii. Dajme tomu ze priemerny denny bazalny metabolizmus je u zien 1300-1600 kalorii. Pouzime cislo 1500kalorii. Dajme tomu denne aktivitu ako chodza a cvicenie ti spali dalsich 500kalorii. To mame 2000 kalorii na den. Asi pocas dna nieco chces jest aby si dokazala fungovat, nastavme denny prijem na drastickych 1200 kalorii. Takze to mame 800kalorii nezjedenych na den. 38500/800 = 48dni. Takze za mesiac 5kil TUKU neschudnes.

anonym_ed05cd
8. jan 2026
@anonym_af7596

@anonym_ed05cd hej, odôvodniť sa, nie schudnut tuk
To uz v roku 202t vie aj 11 rocne dievča.

@anonym_af7596 ale prosim ta, aspon netrep ked nemas skusenosti... Ja som vysadenim sacharidov a na keto schudla skoro 50 kil..

arek00
8. jan 2026

Dieta nie, ale úprava jedálnička. To zahrňa zobrať telu to, čo si mu dávala doteraz a nahraď to niečim iným. Samozrejme zniž porcie na menšie a pojde to samé. Chudne sa jedine vtedy, keď mas aj po najedeni mierny pocit hladu. Hojné ranajky, obed uz mensi a vecera minimum... a uz len vydrzat a drzat sa toho. Vysadit kavu, sladene, sladke, vsetko pecivo aj celo a viaczrnne aj cierne...vyrazane jedla, rychlo spracovane potraviny. Mozes jest aj to iste dokola a uvidis ze to das, pi len cistu vodu...a vela 💪.

anonym_af7596
8. jan 2026
@anonym_ed05cd

@anonym_af7596 ale prosim ta, aspon netrep ked nemas skusenosti... Ja som vysadenim sacharidov a na keto schudla skoro 50 kil..

@anonym_ed05cd ja netrepem. To su fakty. Ked si dobrovoľne vysadila jednu z najdôležitejších makronutrientov, inteligencii si moc nepobrala , cize s tebou ďalej nemusím ani diskutovať

anonym_8a21f5
8. jan 2026
@anonym_828604

všade pešo alebo na bicykli, denne pohyb a obmedzenie jedla na absolútne minimum aby telo začalo brať energiu z uloženého tuku. Denné menu mám teraz na dva razy.

@anonym_828604 a potom? To sa bude celý život takto stravovať? Asi ťažko, že? Začne jesť normálne, nie prejedať sa, jesť normálne a o pol roka je tam, kde bola.
@anonym_autor ak chceš nie len schudnúť, ale aj ostať štíhla, tak je ideálne chudnúť tempom 2 kg mesačne, možno prvý mesiac 3-4kg, ale to bude aj voda, nie len tuk

anonym_0baaf7
8. jan 2026

Z akej váhy aku máš výšku. Reálne som schudla 4,5 kg ale malo som jedla , veľa prace ( pohyb ) ale prišli vianoce tak kilo a pol nazad . Takže makám zas na sebe

mmoni89
8. jan 2026

@anonym_autor nijak.to nieje zdrave chudnutie

anonym_ef10d1
8. jan 2026

@anonym_autor maso a zelenina na pare, nic mastne, ziadne sunky,,salamy,,syry. Sucha ryza, neomastene zemiaky, vela.vody: Beztukova zlcnikova dieta.,dala som dole 4 kg za mesiac.

autor
8. jan 2026
@anonym_0baaf7

Z akej váhy aku máš výšku. Reálne som schudla 4,5 kg ale malo som jedla , veľa prace ( pohyb ) ale prišli vianoce tak kilo a pol nazad . Takže makám zas na sebe

@anonym_0baaf7 z 90 a 170cm

anonym_8a21f5
8. jan 2026
@anonym_ef10d1

@anonym_autor maso a zelenina na pare, nic mastne, ziadne sunky,,salamy,,syry. Sucha ryza, neomastene zemiaky, vela.vody: Beztukova zlcnikova dieta.,dala som dole 4 kg za mesiac.

@anonym_autor nemáš šancu dať dolu 5 kg tuku. Môžeš byť ľahšia o 5 kg o mesiac, ale to bude voda a žiaľ aj niečo zo svalov. Nerozumiem, prečo sa tak ponáhľaš, predsa si tie kg nenabrala za pol roka. Osobne nepoznám ženu, ktorá by po drastickej diéte nepribrala, väčšina ju ani nevydrží držať, o tom, ako vyzerajú jej vlasy, nechty, plať, ani nehovorím.
@anonym_ef10d1 to nikto nespochybňuje, len to nebudú 4kg tuku

anonym_ed05cd
8. jan 2026
@anonym_af7596

@anonym_ed05cd ja netrepem. To su fakty. Ked si dobrovoľne vysadila jednu z najdôležitejších makronutrientov, inteligencii si moc nepobrala , cize s tebou ďalej nemusím ani diskutovať

@anonym_af7596 nie, nemusis... a dostuduj si veci, lebo trepes strasne hluposti

anonym_310cf4
8. jan 2026
@arek00

Dieta nie, ale úprava jedálnička. To zahrňa zobrať telu to, čo si mu dávala doteraz a nahraď to niečim iným. Samozrejme zniž porcie na menšie a pojde to samé. Chudne sa jedine vtedy, keď mas aj po najedeni mierny pocit hladu. Hojné ranajky, obed uz mensi a vecera minimum... a uz len vydrzat a drzat sa toho. Vysadit kavu, sladene, sladke, vsetko pecivo aj celo a viaczrnne aj cierne...vyrazane jedla, rychlo spracovane potraviny. Mozes jest aj to iste dokola a uvidis ze to das, pi len cistu vodu...a vela 💪.

@arek00 ciernu cistu kavu bez mlieka a cukru vpoho moze... ta ma minimum kalorii a este niekomu moze navodit pocit najedenia (zcasti, ked chce mlsat)

autor
9. jan 2026

A teda aký je priemer mesačného chudnutia ? 1kg týždenne sa dám možno aj viac?

anonym_37d6ff
9. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ako dlho si tie kila priberala? Myslim si ze si nepribrala kilo za tyzden, 4 kila za mesiac, 12kil za 3mesiace a 24kil za polroka ...ale schudbut by si extremne rychko chcela... chudnutie je dlha cesta, ked si das nedosiahnutelne ciele tak budes demotivovana ked sa ti to nepodari

autor
9. jan 2026
@anonym_37d6ff

@anonym_autor ako dlho si tie kila priberala? Myslim si ze si nepribrala kilo za tyzden, 4 kila za mesiac, 12kil za 3mesiace a 24kil za polroka ...ale schudbut by si extremne rychko chcela... chudnutie je dlha cesta, ked si das nedosiahnutelne ciele tak budes demotivovana ked sa ti to nepodari

@anonym_37d6ff pribrala som rýchlo po operácii 10/15 kg neveim koľko presne to už bolo a ano reálne to bolo do mesiaca. Preto sa aj pýtam aký je priemer chudnutia týždenne. Či sa to kilo dá alebo an viac niekedy

simca06022011
9. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor kilo tyzdenne vies schudnut ale nie tuku

autor
9. jan 2026
@simca06022011

@anonym_autor kilo tyzdenne vies schudnut ale nie tuku

@simca06022011 veď okej, ja sa pýtam či je v deficite môžné a aký je cca primer

Strana
z2