Ahojte, viem už veľakrát tu bola táto téma, ale ako rýchlejšie schudnúť. Kaloricky deficit mám no váha sa mi zastavila a nechce sa pohnúť. Ako ďalej ? Pomôže berberin ?
@nina004 Žiaľ aj to som urobila a nič 🤷 pohne sa Max 1kg za mesiac
A koľko by si chcela? 😅
Taký povzdych.. ako chces poradiť, keď nedáš nic konkrétne? Výška, hmotnost, percento svalovej hmoty, percento tuku, aktivita, kalorický príjem? Ak máš napr. 170 cm a 52kg a chces schudnúť na 50 tak je to úplne iná otazka ako keď máš 160 cm a 90kg…
@mamamasama No potrebujem 3 kila za mesiac , keďže ani podľa kalorického deficitu (800kcal) to nesedí
Súhlasím s @no1990
@no1990 Jasné kľudne doplním ❤️
168cm 78,2kg
28 rokov
Kaloricky príjem vypočítaný podľa kalorickych tabuliek 1750
Denne sa držím celý mesiac na 1500
Cvičím doma pilates každý deň hodina plus 10000 krokov
Nejem a nepijem nič sladké
Plus fasting 16/8
Prečo nedoržiavaš kalorické tabuľky? Dlhodobejší nízky príjem vie urobiť práve toto. Preto je najvhodnejšie byť v mínuse cca 300-500kcal. Nižšie by som s kalóriami uz nešla. A tú váhu nemas az tak velku, takze to uz moze ist cim dalej pomalsie. Ak chces, tak skus sacharidove vlny. To znamena, ze jeden den prijmes 50g sacharidov, druhy 100g sacharidov, dalsi 150, 200 a opat 50,100,150,200. Tie vedia rozbehnut metabolizmus. Nieco ako cheat day, ale stale v ramci kalorii a stravy. Maximalne vsak na mesiac. Potom sa vratit k beznej diete.
@mamamasama Ďakujem vám ❤️❤️❤️
Zamálo. Prvý deň je v podstate len o bielkovinách. Cottage, mozzarella, tuniak, kuracie prsia a vela, vela zeleniny, oriesky, olivovy olej. Na dalsi den uz mozes aj nejaky celozrny chlebík, treti den aj prilohu, stvrty je najlepsi. 🙂 Drzim prsty.
@mamamasama Vyskúšam to určite
@no1990 Ďakujem aj vám ❤️ pokúsim s jesť viac
Ja som tiez mala taky problem,ako ty a zistila som,ze som jedla málo, nie vela. Takze to rozhodne pomoze aj tebe. 👍👍
@lubkovaandrejka Dúfam, lebo už som aj ja zúfalá
1500kcal pri takom výdaji je málo. Neviem či to vôbec stačí na pokrytie bazalneho metabolizmu. Potom sa ti celý metabolizmus spomalí a nechudneš
A netreba upraviť kalorický deficit pokiaľ ti už váha stojí?