icon

Ako efektívne schudnúť bez cvičenia a kalorických tabuliek?

famebazarik2024
17. júl 2025

Žienky ako schudnem? Mám nadváhu. Pomaly Mám 70kg na 157cm. Celý deň som v pohybe až pokým dieťa nezaspí.
Práca plus pokým s malym. Kalorické tabuľky s tým pracovať neviem. Co vám pomohlo schudnúť? Na cvičenie som lenivá.

Strana
z2
majoranka24
17. júl 2025
@anonym_148dd9

@famebazarik2024 ked mas nadvahu predpise ti, ked to chces na chudnutie, skus ho ukecat. Mne to pomohlo fakt mi menej chuti a teda bez diety neschudnes. A ked to doberes treba si to udrzat upravou zivotneho stylu a to je uz potom jednoduchsie ako schudnut.

@anonym_148dd9 Ved zivotny styl moze zmenit hned a nemusi brat ten Ozempic. Sice bude mozno pomalsie chudnut, ale zdravsie.

lilope
17. júl 2025

@famebazarik2024 potom už len zmeniť stravu. Začni postupne a vždy keď z toho niečo zvládneš dodržiavať týždeň, postupuj ďalej. Pi veľa čistej vody a vyhýbaj sa sladeným nápojom. Sladké nahraď zdravším variantom. Pridaj viac ovocia a zeleniny. Na obed si priprav napr. 1/4 mäso, 1/4 príloha a 1/2 taniera zelenina. Medzi hlavnými jedlami si daj kus ovocia/ zelenina s bielym jogurtom/ cottage a podobne. Určite nevynechávaj večere, aby si nebola pred spaním hladná a nemala sklon k jedeniu nezdravých pochutín. Posledné jedlo si daj najneskôr 3 hodiny pred spaním, aby telo malo čas prijaté kalórie čiastočne spáliť.

timeaba
18. júl 2025

Iba menej jesť . A všetko vážiť. Normálne píš v chat GPT čo a kolko. Menej pij kalórie.

cimage
18. júl 2025

Vies, ze ked aj schudnes s ozempicom, tak po dobrati priberies ked nezmenis zivotospravu? Nemozes ho brat dozivotne. Takze zbytocne sa naladujes chemiou, ked to potom nema zelany efekt a ty zas priberies. Max si znicis zdravie, ale to uz musis vediet kedze sa to vsade spomina, len niektorym ludom to je sumafuk. Radsej schudnut bezstarostne 10kg, ako zdvihnut rit a prejst na cerstvom vzduchu.

tyrkysovy_joekey
18. júl 2025
@anonym_12dfa1

@tyrkysovy_joekey autorka mi pripomenula slová speváčky Petry Janú - po marných pokusech zhubnout v leže s rýzkem v ruce jsem prestala žrát a začala cvičit

@anonym_12dfa1 😂 Pri tejto novej mode, aby to v tomto pripade nedopadlo: po marných pokusech zhubnout v leže s rýzkem v ruce, jsem si k ryzku picla ozempic.

zuzu11166
18. júl 2025
@anonym_148dd9

Ozempic. Stoji 75 eur na mesiac ale usetris na jedle. Ja som nim schudla 15 kg

@anonym_148dd9 prosim ta ozempic je na prespis?
Alebo ako sa k nemu dostat?predpokladam,ze len tak sa kupit neda v lekarni.a su to tbl.alebo injekcie?

anonym_148dd9
23. júl 2025
@zuzu11166

@anonym_148dd9 prosim ta ozempic je na prespis?
Alebo ako sa k nemu dostat?predpokladam,ze len tak sa kupit neda v lekarni.a su to tbl.alebo injekcie?

@zuzu11166 je to na predpis, v lekarni ktorejkolvek a su to injekcie, ale uplne malicke bezbolestne zvladnes aj sama

Strana
z2