Ako efektívne schudnúť doma s deťmi?
Ahojtee chcela by som sa s vami poradiť, chcem zhodiť pár kíl ale popri deťoch a všetko okolo toho nestíham chodiť do fitka alebo niekde cvičiť... viete mi poradiť nejake cvičenia doma ? Alebo niečo podobné co vám naozaj pomohlo zhodiť kilá.
@cukri_cek mne to trvalo dlho, kym som prisla na to, ze je to o strave. Objavila som Ameriku 🙂 Naozaj je to o tom, ze menej prijmes, viac vydas. Za mna rychla chodza, cvicenie s cinkami, gumami, proste zakladny silovy trening 3 x do tyzdna, videi je vela, napr. Caroline Gairvain, ale strava je zaklad. Ja som schudla, ked som zacala prijimat dostatok proteinov.
Ak chces nieco zmenit jednoducho musis silovy trening a kaloricky deficit. Kup si cinky na doma, ked nemozes ist do gymu (za mna vyhovorka, k nam do fitka chodia mamky s babatkami, dietkami..)
Nemusíš cvičiť ani raz, všetko je v hlave a vo výhovorkach, základ je strava a kaloricky deficit ak toto dodržiš schudneš okamžite
@cukri_cek ja som si kúpila lacný pás na rýchlu chôdzu a stiahla kalorické tabuľky. Aj keď na pás nejdem každý deň, ale držím sa tabuliek, jem menšie porcie(neprejedám sa), obmedzujem kupované sladkosti a mastné jedlá, jem viac bielkovín a kilá idu dole. Od začiatku roka som schudla 16kg, ani neviem ako. Tabuľky ti vypočítajú, koľko kcal máš denne prijať, aby si schudla a ak sa toho budeš držať, schudneš určite. A tiež mám doma dve malé deti, takže ide to aj pri deťoch
Zacvic si doma, popri detoch sa to da. A rob to co je uplne zadarmo a nepotrebujes na to ziaden cas- neprejedaj sa a uprav/ zredukuj si stravu 🙂
Pouzivam kaloricke tabulky a k tomu doma cvicim zopar silovych cvikov tak 3x tyzdenne po 20 minut co je pri mojich detoch ozaj niekedy nemozne si najst aspon tolko casu.. Chudnem tak 3 kg mesacne, uz mam dole 10 kg bez nejakej extra driny aj bez hladovania.

V prvom rade keď chceš schudnut cvičenie nestačí. Viem otrepaná fráza (ktorá nie je prázdnou frázou ale krutou realitou) cica nežer. Kalorický deficit pomôže jediný schudnut, cvičením posilniš telo ale neschudnes.