Ako efektívne schudnúť doma s deťmi?
Ahojtee chcela by som sa s vami poradiť, chcem zhodiť pár kíl ale popri deťoch a všetko okolo toho nestíham chodiť do fitka alebo niekde cvičiť... viete mi poradiť nejake cvičenia doma ? Alebo niečo podobné co vám naozaj pomohlo zhodiť kilá.
@cukri_cek mne to trvalo dlho, kym som prisla na to, ze je to o strave. Objavila som Ameriku 🙂 Naozaj je to o tom, ze menej prijmes, viac vydas. Za mna rychla chodza, cvicenie s cinkami, gumami, proste zakladny silovy trening 3 x do tyzdna, videi je vela, napr. Caroline Gairvain, ale strava je zaklad. Ja som schudla, ked som zacala prijimat dostatok proteinov.
Ak chces nieco zmenit jednoducho musis silovy trening a kaloricky deficit. Kup si cinky na doma, ked nemozes ist do gymu (za mna vyhovorka, k nam do fitka chodia mamky s babatkami, dietkami..)
Nemusíš cvičiť ani raz, všetko je v hlave a vo výhovorkach, základ je strava a kaloricky deficit ak toto dodržiš schudneš okamžite
@cukri_cek ja som si kúpila lacný pás na rýchlu chôdzu a stiahla kalorické tabuľky. Aj keď na pás nejdem každý deň, ale držím sa tabuliek, jem menšie porcie(neprejedám sa), obmedzujem kupované sladkosti a mastné jedlá, jem viac bielkovín a kilá idu dole. Od začiatku roka som schudla 16kg, ani neviem ako. Tabuľky ti vypočítajú, koľko kcal máš denne prijať, aby si schudla a ak sa toho budeš držať, schudneš určite. A tiež mám doma dve malé deti, takže ide to aj pri deťoch
Zacvic si doma, popri detoch sa to da. A rob to co je uplne zadarmo a nepotrebujes na to ziaden cas- neprejedaj sa a uprav/ zredukuj si stravu 🙂
Pouzivam kaloricke tabulky a k tomu doma cvicim zopar silovych cvikov tak 3x tyzdenne po 20 minut co je pri mojich detoch ozaj niekedy nemozne si najst aspon tolko casu.. Chudnem tak 3 kg mesacne, uz mam dole 10 kg bez nejakej extra driny aj bez hladovania.
Nemusíš cvičiť ani raz, všetko je v hlave a vo výhovorkach, základ je strava a kaloricky deficit ak toto dodržiš schudneš okamžite
@zuzubb007 Ale je prospesne pri kalorickom deficite cvicit. Nakolko pri deficite telo siaha nielen po tukovych zasobach, ale aj po svaloch (cim vyraznejsi deficit, tym vacsi ubytok svalovej hmoty). Preto je silne odporucane pri chudnuti zaradit silovy trening - da sa samozrejme aj doma - s cinkami, odporovymi gumami, vlastnou vahou (kliky, drepy, vypady). Avsak je lepsie chodit do gymu - kde mas naradia viac, vies pracovat na progresii. Sval je totiz metabolicky aktivny organ. Jeho stratu chudnutim treba kompenzovat. Aj pri liecbe glp-1 sa odporuca dostatok bielkovin v strave a silovy trening. Takze ano - stravou schudnes - ale bez cvicenia to nie je len prinosne chudnutie.
Ja som schudka 8 kil teraz od januara do poljky juna..Steoer kazdy den priemerne denne 7000 keokov na nom strava ja jem len lahky obed jogurt cotage zemenina a vecer normalne jedlo...kazdy mesiac som si dala post 48 hodinovy len voda kava . Teraz som na dovolenke nabrala 2 kila za 12 dni fak snad plojdu dolu🤣. Ale ja som chudla z 58,5 kil na 50 a mam 49 rokov. Takze to zko pomaly dolu

V prvom rade keď chceš schudnut cvičenie nestačí. Viem otrepaná fráza (ktorá nie je prázdnou frázou ale krutou realitou) cica nežer. Kalorický deficit pomôže jediný schudnut, cvičením posilniš telo ale neschudnes.