Ako efektívne tvarovať postavu?
Ahojte, hladam sposob tvarovania postavy. Mam postavu typu obdlznik. Nemam taky ten pekny rozdiel medzi pasom a bokmi, chcela by som ho nejak zvyraznit.
Som relativne stihla, co sa toho tyka, nechcem velmi celkovo chudnut, ani by mi to nepomohlo. Jedine co by som chcela, je vytvorit efekt presypacich hodin (taky ten osi pas). To sa bohuzial neda ani cvicenim (resp., da sa tomu dopomoct ale vyslok pri mojom type postavy je len minimalny)
Premyslala som nad liposukciou, ze by mi odobrali tuk z brucha a stran brucha. Ale bohuzial, nemam tam dostatok tuku na odobranie, rozdiel by sice urcite nejaky bol, ale nie az taky, aky si presdtaavujem a za tie peniaze to nestoji. Bola by som len sklamana.
Co by ste odporucili?
toto nikdy nezmeníš - takže iba šatníkom 🤷♀️
a celkovo nemáš nedváhu a tak? prsia aké veľké? obvod bokov? nech mám predstavu…
@anonym_autor da sa to do urciteho bodu cvicenim, ale nie sama. Musis mat skuseneho trenera, niekoho, kto to robi roky a robil aj sutaze. Lebo tam musis ist velke vahy a spravne kombinacie. Poznam take pripady, kde to za rok, dva krasne vysekali tie postavy. A to boli horsie na tom, ako ten zaklad od prirody tam naozaj pekny nebol .
bože, prestaňte jej motať hlavu - krásny príklad že to nejde cvičením je zora czoborová - sama o tom niekoľkokrát hovorila, proste raz máš takú postavu tak ju máš - hádam ona vie o čom rozpráva, že…
@anonym_autor každá jedna postava na svete sa dá zmeniť cvičením
@goodidea dá sa vytvarovať - nie zmeniť. slečna na obrázku nikdy nebude mať nohy modelky alebo zadok ako jennifer lopez ak by aj neviem ako chcela…
@biba_18 dá sa zmeniť všetko, chce to naozaj chcieť, aj zadok vie narasť, akurát prsia nenarastu samé 🤣, ženy z takých postáv dokážu vykresať nemožné
@anonym_autor zle som sa vyjadril ..správnym tréningom a hlavne stravou vieš tvarovať postavu ..pekne to vidno napr na chlapoch keď si vedia cvičením zväčšiť ramená skrátka ako s plastelínou ako sochár ...a u žien to vidno so zadkami krásne si vedia zadky spraviť ako chcu ..viď Becky mamička úplne plochy zadok čiže žiadna "genetika"
@goodidea veď píšem o tom ak by chcela…
slečna na obrázku zamakala na zadku, nevieme ako je na tom s bokmi - ktoré definujú postavy presýpacích hodín…
a či vieš vytvarovať širšie plecia - nechce sa mi hľadať fotky doma - moj muž bol v mladosti nabuchaný veľký chlap - ale v ramenách som prisamvačku širšia ako on 😏 (vizuálne k postave myslím)
slečna na obrázku zamakala na zadku, nevieme ako je na tom s bokmi - ktoré definujú postavy presýpacích hodín…
a či vieš vytvarovať širšie plecia - nechce sa mi hľadať fotky doma - moj muž bol v mladosti nabuchaný veľký chlap - ale v ramenách som prisamvačku širšia ako on 😏 (vizuálne k postave myslím)
@biba_18 no lebo necvicil ramená respektíve ich necvicil správne alebo mal zle nastavené makroziviny
Cvičením, vidím to u seba 🙂 cvičiť zadok a stehná, a samozrejme aj vrch - chrbát a ramená. Tak sa objemom zväčšia, krásne sa ti postava vyformuje, vyrysuje a dotvorí ten efekt. Ale žiaľ postavu ako presýpacie hodiny mať pravdepodobne nebudeš. Tiež by som chcela a aj keď pracujem na týchto veciach, nikdy to nebude ono 🙂 ale minimálne sa budeš cítiť lepšie a sebavedomejšie 🙂
Nakoľko cvičím už dlhé roky a všímam si ako sa darí mužom aj ženám no ,buď rada že si stihla ,ale toto nezmenis ,proste musela by si sa zbaviť kosti v drieku ,to by možno pomohlo
Na niektorých foto vyzerá podstatne lepšie postava pred, ako po 🤣
Cvičenim vysekaš cele telo...ale musíš aj zdravo a spravne jest. a spravne cvičiť. Pozri Pavlinu Bulguri....liposukcia je taka sprostosť. Ak chceš zmeniť postavu musíš zmeniť aj životný štyľ .
@anonym_autor
@goodidea no ved tuto slecne sa pas zazracne nezvyraznil, aspon ja to teda nevidim. Je vyrysovana, to ano, vyzera dobre, ale pas stale nema stihly. Jednoducho ma taku postavu, ze to nedosiahne. Ja som mala stihly pas aj s nadvahou, jednoducho vsetko sa mi ulozilo do zadku a bokov a pas ostal rovnako.
Nie vsetko zmenite, tam ide o to, ze tu hmotu viete prebudovat tak, aby to vyzeralo lepsie v ramci moznosti. A to vacsinou aj vyzera. Tam neni o com, aspon za mna. U zien sa to robi tazsie, ale nie je to nemozne. Vzdy to ma nejake moznosti, co s tym
Na niektorých foto vyzerá podstatne lepšie postava pred, ako po 🤣
@anonym_fed602 mne sa ľúbi, aké sú tie fotky pred obyčajné, z bežného dňa, v bežnom postoji, ale po je každý nastajlovaný jak do žurnálu 🤣
Cvic ramena a chrbat 🙂 stehna zadok - tým že sa tieto partie zväčšia, dosiahneš efekt presýpacích hodín

Zmieriť sa s tým ako ťa príroda stvorila a nájsť vlastný štýl obliekania kde to nebude také viditeľné.