Ako efektívne zhodiť tuk z tváre?
Ženy, potrebovala by som radu ako na tuk na tvári, schudla som z celého tela ale na tvári sa mi to drží.
Bohužiaľ tvar chudne asi až úplne posledná. Takže jediná rada - dat to odsat alebo ešte viac schudnut.. ale ci je to zrovna dobrá rada🫣Mne žiadne tvarove cvičenie nepomohlo,priberie Kilo dve a prvé co nabehne,je druha brada🫣🫣
@just_that_girl ja som schudla 22 kíl a tvar sla dole pomaly. pomohlo mi celkovo kvalitný spánok a menej cukru. cukor stále konzumujem, avšak v menšom množstve. Tak isto vynechávam korenené a solené jedla, lebo ja napríklad keď zadržiavam vodu, hneď to vidieť v tvári 🙂 avšak ako niekto písal, odsať si z tvare je najlepšie riešenie
@just_that_girl schudnut sa iba z konkretnej casti neda. Ked si ale so zvyskom tela uz spokojna, tak mozno by som skusila na tvar nejake procedury na spevnenie pokozky atd, mozno je priblem aj niekde inde 🤷🏼♀️
To vôbec nie je pravda, že tvár chudne posledná 🙂 Mám obéznu kamošku, teda teraz už nie je až tak obézna, pretože sa dala na chudnutie a na nej to bolo najprv na tvári vidieť, je to teda veľký rozdiel. Čiže ono to bude asi individuálne.

Buď rada, v neskoršom veku ocenis ;)