icon

Ako efektívne zhodiť tuk z tváre?

just_that_girl
26. aug 2024

Ženy, potrebovala by som radu ako na tuk na tvári, schudla som z celého tela ale na tvári sa mi to drží.

marcellka32
26. aug 2024

Buď rada, v neskoršom veku ocenis ;)

anjelicek26
26. aug 2024

Bohužiaľ tvar chudne asi až úplne posledná. Takže jediná rada - dat to odsat alebo ešte viac schudnut.. ale ci je to zrovna dobrá rada🫣Mne žiadne tvarove cvičenie nepomohlo,priberie Kilo dve a prvé co nabehne,je druha brada🫣🫣

biba_18
26. aug 2024

@anjelicek26 nie je to paušálne, mne tvár ako posledná nechudne 🙂

marcelka367
26. aug 2024

@just_that_girl ja som schudla 22 kíl a tvar sla dole pomaly. pomohlo mi celkovo kvalitný spánok a menej cukru. cukor stále konzumujem, avšak v menšom množstve. Tak isto vynechávam korenené a solené jedla, lebo ja napríklad keď zadržiavam vodu, hneď to vidieť v tvári 🙂 avšak ako niekto písal, odsať si z tvare je najlepšie riešenie

milanemila
26. aug 2024

@biba_18 mne tiez tvar chudne prva, ale aj pribera 😂😭

simsalabim
26. aug 2024

Tuk tvari znamena mladsie vyzerajucu tvar bez vrasok…

milanemila
26. aug 2024

@just_that_girl schudnut sa iba z konkretnej casti neda. Ked si ale so zvyskom tela uz spokojna, tak mozno by som skusila na tvar nejake procedury na spevnenie pokozky atd, mozno je priblem aj niekde inde 🤷🏼‍♀️

ujaju
26. aug 2024

To vôbec nie je pravda, že tvár chudne posledná 🙂 Mám obéznu kamošku, teda teraz už nie je až tak obézna, pretože sa dala na chudnutie a na nej to bolo najprv na tvári vidieť, je to teda veľký rozdiel. Čiže ono to bude asi individuálne.

janci27
29. aug 2024

tiez mi to najskor vidiet na tvari, ked schudnem. Posledne ide vzdy brucho