icon

Ako naozaj schudnúť?

anessa
3. máj 2019

Ahojte. Mate nejaky osvedceny sposom ako schudnut? Nieco co naozaj zabera, cim ste si same presli. Ja som vyskusala uz asi vsetko a nic nefungovalo 😩

sindy1830
4. máj 2019

@sunshine999
@barbellka
Ja som začala chudnúť mesiac dozadu s tým že nemám čas na posilku začala som tak že prvý týždeň som jedla iba zeleninu a ovocie tuniakov mozzarellu Light vajcia pozeral len dve vajcia za týždeň a pila som denne 2 l vody plus kuracie mäso na prirodno. Žiadne pečivo žiadne sladké.
Ďalší týždeň som si pridala jedno jedlo buď pizza cestoviny zemiaky ryža a ostatnych 6 dní zase len zelenina ovocie šunka s mozzarellou to čo prvý týždeň. A vela veľa vody.
Po 3 týždňoch som si mohla dať už dve jedlá na výber podľa svojho gustu len sa musíš kamarátiť so zeleninou príloha zelenina je najlepšie.
Prvý týždeň je najhorší pretože zelenina Tomáš len vodu nasýti ťa to na hodinu a po hodine si zase hladná. To som riešila s ryzovymi chlebikmi.

Čo sa týka cvičenia cvičný doma mám bežiaci pás takže 30 min. každý deň a drepy brušáky skla páčky to dokáže každý doma. Kilá išli dole za mesiac 6 kg.

A určite každý týždeň som hrešila že som si dala kus čokolády ale to nevadí.

Ja by som sa do toho nepustila do chudnutia ale keďže môj priateľ a začal navštevovať Natur House tak sa stravujem podľa neho takže on sa za to platí a ja to mám zadarmo a keď môžem tak poradím aj druhým babám.

Priateľ mal 105 kilov keď začal teraz ma 97 schudol 8 kilov ja som schudla 6 keďže som nemala toľko tuku v sebe ale za to že to mám zadarmo tak sú super.

Každý piatok chodí priateľ do kontrolu do natur haus. Včera mu povedali že tento týždeň si môže dať už 3 jedla podľa vlastného výberu. Takze všetko sa dá. Neverila som že za mesiac stratím s brucha a zo zadku keďže ja mám problémovú časť najviac brucho. Ideme ďalej a dúfam že sa mi podarí splniť vytúženú postavu 🙂 len silnú vôľu.

chilli21
4. máj 2019

@barbellka na ranajky jeden rohlik alebo krajec chleba so sunkou alebo syrom, prip. vajicko a zelenina, desiata jeden kus ovocia, obed normalne vareny, ale zmensila som porcie (vsetko si vazim🙂), olovrant ovocie ak som hladna tak proteinovu tycinku a na veceru sa snazim zeleninu, dusenu, alebo pecenu, s tofu,alebo vajicka, cottage chese, cestoviny, raz za cas pizza, ale vzdy sa vpracem do toho kalorickeho limitu.

barbellka
4. máj 2019

@chilli21 a spis aspon 7 hod? Lebo spanok ma tiez velky vplyv na chudnutie
a takisto pitny rezim... dodrziavaas?

@sindy1830 ani ja nechodim do fitka - vela zbytocne premrhaneho casu radsej idem na plavaren ked je cas.... a cvicim s jednou strankou fitshaker- kazdy den cca 30 min video za 8 e mesacne..... a milion roznych cviceni...vsetko je to o hlave.....ja tiez sa snazim schudnut ...len vzdy po par tyzdnoch zlyham bo som netrpezliva . Potom mam 2 tyzdne na to kaslem a pptom odznova :D .vsetko to mam nastudovane tak brutalne ale aksoi nedokazem dlho vydrzat

chilli21
4. máj 2019

@barbellka no, pitny rezim je bieda na tom sa snazim pracovat, ale su dni ked vypijem dva pohare vody, nejako smad valmi nepocitujem tak si musim na to davat viac pozor a spanok tiez vacsinou tak 6 hodin. Fakt by cela moja snaha mohla padat na tomto?

barbellka
4. máj 2019

@chilli21 na tom pitnom rezime urcite....treba dostatok cistej nesladenej vody vypit za den, vies to zistit tak, ze budes mat slabozlty moc...nie uplne priehladny ale slabulinko zlty...to je idealny pitny rezim pre telo ...ak zabudas tak si nastav na kazdu hodinu pripomienku a napi sa..

sindy1830
4. máj 2019

@barbellka hh takáto som bola aj ja kedysi len ja som vydržala mozna dva dni 😂😂😂😂 a najhoršie bolo keď som prišla na sk po dlhšom čase tešila som sa na naše jedlo.. no zbohom domov som potom prišla zo 5 kg naviac 😂😂😂 momentálne už mám rekord keďže mesiac sa držím a zvykla som si pred 10 dňami som bola na sk a nepribrala som ani kilo. Ale dala tá sniclicka bola a aj sviečková 😂 treba mat silnú vôľu. To je prvorade. Pretože prvé dva týždne sú najhoršie potom si človek pomalí zvyká až mu to príde normálne si zacvičiť doma či v posilke každý deň a zdravo sa stravovať

barbellka
4. máj 2019

@sindy1830 hej mna zas dokaze vykolajit nejaka zmena - napr. Ked som nastupila do prace, abo tak....nastatsie ked sa nesnazim schudnut tak nepriberam - drzim sa na tej istej hmotnosti... najhorsie je pre mna cvicenie cez tyzden ked vstavam o 4.30....som unavena a to nedavam...zato cez vikendy rada si zacvicim, zabeham

chilli21
4. máj 2019

@barbellka dakujem dam si na to vacsi pozor, aspon si mi vliala trochu nadeje🙂 lebo sa mi strasne tazko drzi motivacia ked vidim ze efekt celeho snazenia takmer ziadny.

barbellka
4. máj 2019

@chilli21 a odporucam piť kvalitny žihlavový caj...ma mocopudne úcinky, prečisťuje telo, zbavuje nadbytočnej vody...nie je zac a držim palce....

kittykat22
4. máj 2019

@olik1 bebio.pl na jej stranke. Maju aj dietu bez mlieka.

kittykat22
4. máj 2019

@mogaa pouzila som prekladac. Je to priamo pre mna. Ja mam lactose intol navyse. Napisala som vysku, vahu, kolko chcem schudnut, aku mam dennu aktivitu, urcila som si ako casto chcem jest a ktore jedla pocas dna chcem, narocnost jedal. Jedalnicky mi chodia 1x za 7 dni. Po tom case zapisem aktualnu vahu, miery - mozes nemusis, a poslu ti na zaklade toho jedlo na dalsi tyzden. V jedalnickoch si mozes aj urcit co nechces jest = ja som si navolila morske plody a tie mi do neho nedavaju.

mogaa
4. máj 2019

@kittykat22 programy a cvičenie má super ale ne diétu som sa ešte neodhodlala🙂

kittykat22
4. máj 2019

@mogaa mne to prave cvicenim moc neslo. Tak som nabehla na dietu, a schudla som - bez cvicenia 🙈 teraz je jasne, preco som priberala 🐷🐷

h_petra
4. máj 2019

@sunshine999 ja som napísala, že 10 minút? Pre každého je každodenný beh v trvaní cca 60 minút záťaž. Aj pre teba, aj pre mňa. Ja som si to nevymyslela...

miramia
4. máj 2019

mne velmi zeberala 90dnova dieta, ale to som bola mladsia a mala ovela viac pohybu. po tridsiatke je metabolizmus ovela pomalsi a vsetko ide pomalsie, aspon u mna. ale pred rokom som sa dala na dietu potrebovala som schudnut z 65 na moju povodnu vahu 57 kg. prejedala som sa a nemala som predstavu aka je moj optimalny prisun jedla. vyuzila som prve tri mesiace krabickovu stravu(vitabox a podobne, znacka je jedno) mne to vyhovovalo, nemala som cas si varit a este aj vazit jedlo zo zaciatku. mne trvalo schudnutie 8KG 6mesiacov. tak snad len pre predstavu ako dlho to trva. ak to niekto po 1 alebo 3 mesiacoch vzda. drzim palce. aha a ano, ziaden alkohol.
ak niekomu nejde chudnut je dobre si tyzden pisat co presne a kolko jete aj ked je to len tablicka cokolady, kava s mliekom,limonada, hranolky.....niekedy clovek ani nevnima kolko toho za den do seba nabacha...

stela128
Odpoveď bola odstránená
stela128
Autor odpoveď zmazal
luthien118
4. máj 2019

@anessa mne sa osvedcilo (to znamena, ze to fakt funguje a nekecam len tak do vetra, schudla som s tym 7 kil) pocitat kalorie a vazit sa na smart vahe. pocitanie kalorii sa robi super cez kaloricketabulky.cz, tam si spravis profil a zapisujes vsetko, co zjes + ake aktivity vykonavas. nemusis to vediet uplne presne, staci orientacne, aby si si ustrazila vydaj vyssi ako prijem. a smart vahu mam tuto: https://www.alza.sk/umax-smart-scale-us20e-d502... a je super. odosiela ti udaje do mobilu a kresli ti grafy ako ti klesa vaha, % telesneho tuku, rastie svalstvo a podobne. ked mi ta vaha napise, ze mam vyssie % telesneho tuku ako tyzden vopred, hned spanikarim a idem cvicit :D

olik1
4. máj 2019

@kittykat22 dakujem

rina27
5. máj 2019

Ahojte. Ja vam mozem doporucit program na chudnutie,ktory trva 2 mesiace a zahrna aj super detox. Vypracoval ho Mark Macdonal, ktory robi extremne premeny a da sa kupit uz aj tu na slovensku. Je to hlavne uprava stravy. Program ma tri fazy, prve dva tyzdne je detox a potom spalovanie tukov a budovanie svalovej hmoty, cize sa vam hned formuje postava. Beriete produkty ktore su na prirodnej baze, jete 5x denne pricom desiatu a olovrat nahradite specialnym proteinom ktory obsahuje vlakninu a probiotika. Je to dvojmesacny program, mne sa podarilo zhodit 8 kil a mam tolko energie ako uz davno nie, citim sa super. Hlavne je to fakt jednoduche, pre mna prakticke ze som si 2x denne mohla pripravit jedlo do dvoch minut a mat to pri sebe, kdekolvek som bola. Najvacsou vyhodou je, ze to nema jojo efekt, takze to co zhodite naspat nepriberiete.

maca283
5. máj 2019

@sindy1830 ahoj môžeš mi napísať dakujem

miriam11
Odpoveď bola odstránená
miriam11
Odpoveď bola odstránená
ada2007
5. máj 2019

@rina27 aj ja by som poprosila viac informacii,dakujem

jonnie
5. máj 2019

@chilli21 https://www.chudnutie-ako.sk/bmi/ vypocita ti aj denne mnozstvo vody...a prip. sa zaregistruj na 10 dnovy e-mail kurz

cinky16
5. máj 2019

@aleshka_supermama z akej vahy ste chudla? Ja tiez chudnem od februara,3x do tyzdna fitko,uprava stravy,velmi silna vola a zatial dolec10,5 kg z vahy 74 kg

aleshka_supermama
5. máj 2019

@cinky16 ani sa radšej nepýtaj lebo sa sama za seba hanbím 🤫🙈. Píšem správu

chilli21
5. máj 2019

@jonnie diky, pozrela som to, ale teda 2,4 l vody do seba nenalejem, ked sa fakt snazim tak dam tak 1,5 l. aj to uz mam pocit ze vacsinu dna len beham cikat🙂 a inak mi to vypocitalo taky kaloricky prijem aky som nemala ani ked som si na stravu nedavala pozor.

jonnie
5. máj 2019

@chilli21 je to v tom..ze malo jeme. pozri si videa a youtube s Mirom Veselym.Vymen biele pecivo za tmavy chlieb; sojove pomazanky atd... a pojde tooo.. A tu vodu postupne...uvidis...ta robi naj divy

nada89
5. máj 2019

@aleshka_supermama čím si prosím nahradila pečivo?