Ako naozaj schudnúť?
Ahojte. Mate nejaky osvedceny sposom ako schudnut? Nieco co naozaj zabera, cim ste si same presli. Ja som vyskusala uz asi vsetko a nic nefungovalo 😩
@miriam11 Verim. Je to totizto o uvedomeni. Uvedomeni si toho, ze naozaj staci malo a ze to nie je velka veda byt zdrava a stihla. Tato metoda ma na to nastavila. Sama som si vyskusala, ake je to jednoduche viest zdravy zivotny styl, ako sa mozem citit dobre a byt plna energie. Ale asi keby som tym sama nepresla, tiez by som neverila 😉
vieš čo može pomôcť tiež že vraj aj pitie prefiltorvanej vody no nie som si istá
@13simonel13 sprostost...treba sa viac hybat,jest menej cukrov a zdravsie sa stravovat a samozrejme to nieje dieta na par mesiacov,je to zivotny styl,ak chces vyzerat dobre a hlavne sa dobre citit,treba aj pre to nieco spravit
Snizit prijem, zvysit vydaj. Po porodu mi ostalo 12kg. Zacala som behat 5x-6x/tyzden. Bol to boj, rano vstat a ist, udychat to ale postupne sa mi kondicka zlepsovala a kg ubudaly. Uz som na svojej vahe ale beham stale😉 .

@nada89 za tie kukuričné plátky či ryžový chlieb '"polystyrén".