icon

Ako naozaj schudnúť?

anessa
3. máj 2019

Ahojte. Mate nejaky osvedceny sposom ako schudnut? Nieco co naozaj zabera, cim ste si same presli. Ja som vyskusala uz asi vsetko a nic nefungovalo 😩

Strana
z3
aleshka_supermama
5. máj 2019

@nada89 za tie kukuričné plátky či ryžový chlieb '"polystyrén".

aivlis18
5. máj 2019

@anessa ahoj, mne sa osvedcila “dieta” dr joel fuhrman, je to o zmene stravovacich navykov, ziadne hladocanie,len musis skratka jest zdrave veci 🙂 skus si vygooglit o knizke “eat to live”, mozno je aj v slovencine..

rina27
6. máj 2019

@miriam11 Verim. Je to totizto o uvedomeni. Uvedomeni si toho, ze naozaj staci malo a ze to nie je velka veda byt zdrava a stihla. Tato metoda ma na to nastavila. Sama som si vyskusala, ake je to jednoduche viest zdravy zivotny styl, ako sa mozem citit dobre a byt plna energie. Ale asi keby som tym sama nepresla, tiez by som neverila 😉

kammik
7. máj 2019

@aivlis18 presne nie je to len o diéte, že proste dať si diétku na tri mesiace, ale je to o tom zmeniť celkovo svoj pohľad na jedlo, zmeniť svoje návyky a uvedomiť si, že jeme aby sme žili, nežijeme preto aby sme jedli 🙂

13simonel13
27. aug 2019

vieš čo može pomôcť tiež že vraj aj pitie prefiltorvanej vody no nie som si istá

cinky16
27. aug 2019

@13simonel13 sprostost...treba sa viac hybat,jest menej cukrov a zdravsie sa stravovat a samozrejme to nieje dieta na par mesiacov,je to zivotny styl,ak chces vyzerat dobre a hlavne sa dobre citit,treba aj pre to nieco spravit

tuqanqa
27. aug 2019

Snizit prijem, zvysit vydaj. Po porodu mi ostalo 12kg. Zacala som behat 5x-6x/tyzden. Bol to boj, rano vstat a ist, udychat to ale postupne sa mi kondicka zlepsovala a kg ubudaly. Uz som na svojej vahe ale beham stale😉 .

Strana
z3