Ako objektívne zhodnotiť zmeny postavy po pribratí?
Celý život som bola veľmi štíhla, važila som 48kg na 170cm. Vkuse som z každej strany počúvala narážky na to, že by som mala pribrať, že som vychudnutá a podobne. Po rozchode, namotivovaná, som sa rozhodla, že to teda zmením. Spočiatku to bolo ťažké, nešlo to, mala som pocit, že ja pribrať nedokážem. Problém ale spočíval, že som nebola zvyknutá jesť. Na deň mi vystačil jeden jogurt, jablko, hŕsť orieškov a nejaký zeleninový šalát (dnes nechápem, že ako som takto mohla fungovať :D).
Long story short, pribrať som dokázala, zmenila som jedálniček, začala cvičiť a ono to zaberalo. Po nejakej dobe som začala byť spokojná, prinieslo to úspech, pomaly som prestala trackovať jedlo a začala jesť intuitívne. Dosť sa mi však posunul prah sýtosti, kedysi mi na raňajky stačil banán, dnes zjem 4 avokádové toasty a po príchode do práce si musím niečo zobnúť, lebo som hladná.
No a tu som sa dostala k tomu, že od okolia zas počúvam presný opak toho, čo niekedy. Vraj veľa jem, veľa som pribrala a že by som mala schudnúť.
Môj osobný pohľad je asi skreslený tým, že som vždy bola drobná a prídem si tak aj teraz....aj keď už asi úplne nie som.
Ako by ste objektívne zhodnotili takúto postavu vy, nezainteresovaní. A koľko kíl by ste mi prosím tipli....mám ako som spomenula 170cm.
Hmm, tipujem vyše 70.
@anonym_4f4b53 70kg?
Tiez si myslim, ze kol 70… ale mas peknu tvar 🙂
@anonym_4f4b53 si veľmi pekna. Postava sa mne osobne nepaci,ale to je môj problém nie tvoj. 70+
Tak 70+ ... "drobná" mi ozaj neprídeš ...
@julix1 na môj vkus je to už moc. Je vidno že máš svaly, ale postava mi už nepríde až tak ženská. Ja mám 170 cm a 58 kg ( tiež cvičím ) a príde mi to strop. U teba mi to príde tak cca 70kg/75
kebyže chudsie brucho, myslim ze mas typ postavy po ktorej muzi saleju. hlavne ten zadok. tak mozno na tom bruchu popracuj, mne neprides na 170cm 🙂 ale stehennu kost mas dlhu a mas pekny tvar takze...si myslim ze pre muzov si aj takato sexi
ale vyzera ze mas dost svalovej hmoty na sebe.
75
Rada do budúcna, kašli na okolie a rob tak, ako vyhovuje tebe 🙂
@anonym_4f4b53 to je autorka?
170cm je drobna? Tak to maju co povedat tie baby, ktore maju 150cm. Mne osobne prides v pohode a najviac podstatne je to, ako sa citis a nie to, co hovori okolie!
Si veľmi pekná, aj postava sexi, ale tie šaty sú prúser, ako jaternička, v takých ani 50 kilová nevyzerá dobre🤪
A tipujem 66kg
Podstatne je ako sa citis, si spokojna v tomto tele? Si zdrava? Na okolie kasli. Mne sa pacis, vyzeras pekne zensky, neviem si ta predstavit so 48 kg. Mam o 10 cm menej a pri 48 som vyzerala ako kostra 😬
A ze si hladna, no ano, pokial cvicis, hybes sa, ne to normalne
A so 170 cm naozaj nie si drobna 😂 priemerna zenska vyska je 168.
Cca 76 kg?Za mna to uz je moc.Krv a mlieko.
@anonym_4f4b53 to je autorka?
@anonym_11eca2 mozno ani nie je. tu casto zeny davaju fotky inych zien.
Asi som divna ale cely svet chudne a existuje niekto kto chce pribrat a k tomu lebo okolie? Nepoviem zo zdravotnych dovodov,ale tak.. ja by som urcite nerobila co chcu iny ludom nevyhovies. Urcite ti ale nik nepovedal ze chudne sa 100x tazsie nez pribera, jedlo je droga... kardio je makacka. Rob s tym nieco pokial nebudes obezna.. lebo to este len bude problem. A hlavne aby si ty bola spokojna. Nech si kazdy vravi co chce..
@mirokub uplne suhlasim. nechapem preco zeny vkuse riesia CISLA a kg.
@anonym_4f4b53 vyzeráš super neblbni s chudnutím
@anonym_4f4b53 Podla mna si pekna, ale treba opat upravit stravu. Lebo tato postava je este fajn, ale pri 4 avokadovych toastoch na ranajky dlho nevydrzi v tejto podobe.
@mirokub tiez si myslim ze ma peknu postavu a to som zena. muzi maju radi taketo zadky :D minimalne posledne roky sa meni trend ...
74 kg? vyzeras dobre
Podľa mňa si riadna šupa a to som žena. Prosím ťa kašli na tie komenty tu aj v realite. Ak sa cítiš dobre a nemáš žiadne problémy, tak nemeň nič ❤️
Vyzeras na tej fotke dobre. Ale uprimne, ovela lepsie by sa Tvoja vaha "objektivne" posudzovala (ked uz Ta to trapi a zaujima) z fotky kde by si bola v "normalnej" poze a nie takto vykrutena.
Btw 48kg na 170 cm mi pride malo, ano, verim ze si pocuvala o tom, zs si vychudnuta.

Zhodnotiť akú postavu? Chcela si pridať fotku?