Ako oživiť jedálniček počas chudnutia?
23. jún 2024
Ahojte. Mám stiahnuté kalorické tabuľky. Ideálne by mi bolo treba schudnúť z váhy 97kg aspon na okolo 80. Výšku mám 184cm. Podľa kalorickych tabuliek príjmam denne od 1400 - 1800 kalórií. Môj jedálniček vyzerá asi tak, že ráno mi veľmi jesť nechutí ale zvyknem si dať grécky biely jogurt s ovocim , medom .. alebo biely. Potom si dám obed ten má okolo 700 kalórií. Dnes som mala napríklad tuniaka, ryža, olivy. Olovrant som si dala tvaroh odtucneny s ovocím. A večer cottage syr, cerealne pečivo , zelenina. Medzi jedlami som nebola hladná.
Viete mi poradiť ako trošku oživiť ten jedálniček ?
Predošlá
Strana
z2
@anonym_autor ahoj napis mi spravu dakujem
Predošlá
Strana
z2

@tttbb
Ďakujem veľmi pekne za odpoveď.
Stále hľadám ,čo spája všetkých ľudí ,keď každý chudne inou metódou a aj tak schudne.
Jeden jedáva 5 krát denne malé porcie a schudne. Iný iba od obeda do 18 tej a tiež schudne. Jeden neprijíma sacharidy ,druhý si ich vôbec nevšíma. Jeden vysadí tuky ,druhý naopak tuky vôbec nerieši. Jeden cvičí ,druhý vôbec.
No aj tak každý schudne.
Zatiaľ mi to vychádza že sú za tým hlavne tie bielkoviny. Tie majú v strave všetci. To jediné ich spája. Aj ten s nizkosachridovou diétou,aj ten prerušovaným pôstom ,aj ten kto veľa cvičí aj ten kto vôbec necvičí.
Čo myslíš?
Chcem skúsiť jesť veľa bielkovín.
Myslíš že budem chudnúť?