icon

Ako rýchlo schudnem 7 kg?

11. mar 2022

Ahojte baby prosím poraďte ako schudnúť rýchlo 7 kg co vám pomohlo ďakujem 🙂.

Strana
z2
anja27
11. mar 2022

poradim ti co pomohlo momentalne mne ja som tiez vyjedala vsetko aj sladke hlavne pred ms a skusila som si hodit svoje jedlo do KT aj ked som bola proti nim :D a zistila som ze jem malo..ako som si toto upravila jedavam viac tych vyzivnejsich jedal a doprajem si aj sladke ci slane pochutiny sem tam ale s mierou. Pokial budes prijimat viac sytej a vyzivnej stravy nebudes mozno tak ako aj ja mavat take chute. Skus uvidis 🙂 ale take rady ze mas chut na keks coko a daj si jablko to u mna nezaberalo. Radsej si dam v priebehu dna jedlo ktore zasyti a nemavam uz take chute. A taktiez vyplnit cas zmysluplne aj nuda napomaha k vyjedaniu somarin.

anja27
11. mar 2022

a este jeden typ ked mas rada sladke co taktiez mne pomohlo a za vyskusanie nedas nic ja som si zacala robit viac na ranajky ovsene kase nasladko kludne si dam aj med alebo coko do toho ked mam chut ci ine sladidlo co komu vyhovuje a ovocie alebo si davam na olovrant napr jogurt biely alebo tvaroh s ovocim a tiez nejake sladidlo alebo nieco co ti chuti a je to ovela lepsie ako kupena sladkost 🙂

patresska
Odpoveď bola odstránená
patresska
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2