icon

Ako rýchlo schudnem aspoň 4 kg?

9. apr 2022

Prosím vás, ako rýchlo schudnúť aspoň 4 kg? Potrebujem sa vopchať do šiat, sťahovacie prádlo má opačný efekt. Zvýrazní ešte viac problematické partie.
Nejaký detox, čaj, voda, strava. Cvičenie nie, to pri 8m dieťati neexistuje. Pohybu mám dosť, aj 4 hodiny prechádzky vonku, vonku robím na záhrade.
Pijem aj 3l denne, nejem sladké (len ráno kávu, cukor, mlieko) , ani pečivo.

Strana
z2
snezienkaaa82
9. apr 2022

Bez tuková diéta. Teda zlcnikova diéta

draik
9. apr 2022

@jaja20
Zato Vy ste jej poradili zázrak...máte vôbec niekoho, kto dal dole reálne 4 kg za dva týždne bez toho, aby ich nabral vzápätí naspäť? Skúste aspoň trochu čítať, čo sa kto pýta. Nech sa darí.

autor
9. apr 2022

@mims_03 a ktoré konkrétne? A čo si pri Tom jedla? Aj si cvičila? Koľko si schudla?

jaja20
9. apr 2022

@draik Ty musíš byť riadny zúfalec,keď sa silou mocou hádaš ohľadom veci,o ktorej nemáš ani potuchy. Veď som jej poradila normálnu bielkovinovú diétu na podobnej báze ako o nej písala barborachors. Nepíšem o žiadnej Ketodiet alebo Prodietix zo sáčku,treba čítať s porozumením.

mims_03
9. apr 2022

z Gym Beamu som si kupovala, ja vtedy všetko, len to treba užiť ale polhodinu pred obedom, lebo ono to aj potláča chuť do jedla, a necvičila som, lebo ono ti to nejak reguluje to teplo v tele a práveže ti zostane dosť horúco a možno sa budeš aj potiť.. čiže to ako keby robíš nejakú aktivitu... ja som za nejakých 4-5 dní dala dole tie dve kilá čo som aj potrebovala a potom som to vysadila... na každého to má iný vplyv.. keby do toho ešte napr. že cvičiš tak to má ešte lepší efekt, ale niekomu sadne toto a niekomu zasa L-Kartintín ale to zasa dlhšie trvá, aj mesiac

sono2
9. apr 2022

Absolútne po 4 hodine
Nejest.
Jest fakt že akurát žiadne že som sa dobre najedla. Akurát viac menej ako dosť
Žiadne prílohy len zelenina. Mäso zelenina
Kľudne jeden deň hladovka
Veľa piť a určite by bolo super behať 20 minút minimálne denne.
Budeš hladná ako kon ale musíš čo to dať dole

sono2
9. apr 2022

Aj keď myslím že 4 kg dva týždne je hrozne malo
A ci to je takých ľahkých 4 kg ci také pri ktorých musíš zamakať. Ťažko povedať
Dala by som fakt iné šaty

autor
9. apr 2022

@mims_03 čo všetko? Tak všetko naraz si nebrala.

autor
9. apr 2022

@sono2 z brucha , boky, zadok.

sono2
9. apr 2022

Jasne. Ale či sú to kg čo zhodiš ľahko.
Výška váha? Ako dlho máš túto váhu? A tu čo chceš dosiahnuť si mala kedy?

mims_03
10. apr 2022

nechápem čo myslíš, veď len synefrín

autor
10. apr 2022

@mims_03 ale ktorý konkrétne, je ich viac druhov.

patresska
10. apr 2022

Ak máte záujem predávam Detox kávu slebo džús na chudnutie kedy schudnute par kíl s naštartuje vám to metabolizmus 🙂

mims_03
10. apr 2022
Strana
z2