icon

Ako rýchlo schudnem z brucha?

24. nov 2020
mogaa
24. nov 2020

strava....čiže menej jesť...

dskjhfdlkdjhl
24. nov 2020

@mogaa mozno nie menej, ale inak.

nina255
24. nov 2020

Akekolvek rychle chudnutie pre telo nieje dobre... treba ist na to postupne ..zmena stravy pridat pohyb

marci77
24. nov 2020

90 dnova dieta napriklad, cize zmena stavy

bebemonika
24. nov 2020

Aj ja chcem schudnúť z brucha, tak som začala menej jesť, čokolády som vyradila, každý deň chodím na prechádzku plus som si doma začala tancovať zumbu. Rýchlo to možno nebude, ale takto ma to baví 🙂

luxus10
24. nov 2020

4xza den hore-dole na 5 posch.panelaka, za mesiac mal sused 15 kg dole, cele brucho....normalne bol po mesiaci, kym menili vytah bez brucha...stravu nemenil

lusyyy36
24. nov 2020

@luxus10 bývame na 4.poschodi bez výťahu uz skoro 5 rokov a teda 3x denne chodím hore dole a neschudla som 😂

dskjhfdlkdjhl
24. nov 2020

@lusyyy36 lebo je to pre Teba bezny pohyb, ja by som uz musela byt ako trieska😀

luxus10
24. nov 2020

@dskjhfdlkdjhl
@lusyyy36 ano urcite, telo si zvykne a uz nepusti draho nabrate socialne zasoby....🙂

treba vyuzit tu sokovu terapiu...

lija22
24. nov 2020

@marci77 to bola moja prva ozajstna dieta, ktoru som dva ci tri mesiace drzala a veru som schudla ale mne aj vyborne vyhovoval tento system

macekovam
24. nov 2020

taeboooo... skus.. je super

macekovam
24. nov 2020

@lija22 a stale ti vyhovuje?

lija22
24. nov 2020

@macekovam uz dlho nechudnem ale ked budem, pojdem tymto systemom. Ano mnevyhovuje jest cely den bud bielkoviny, bud sacharidy, bud uhlo. nejest ranajky. vsetko mi to vyhovovalo. uplne citim nostalgiu aj radost ist zas do toho 🙂

kristina.ruzickova
29. nov 2020

ahoj brucho sa robí v kuchyni, a achudnutie je komplexný proces nedá sa chudnúť len z jednej časti tela. Takže sleduj ako sa stravuješ odporúčam napr appku kalorické tabulky, kde si možeš nahodiť svoj cieľ, a sleduješ svoj príjem, či máš stravu vyváženú a dostatočne výživnú, píšem o tom na svojom blogu, mrkni https://www.kristinaruzickova.sk/l/co-jest-diet...

franika
29. nov 2020

Tak rýchlo,ako z jedálnička vyradis zbytočné cukry a tuky ...a pridas cviky