icon

Ako rýchlo schudnúť 4 kg?

3. dec 2022

Ahojte, potrebujem poradiť. Do 13.1. potrebujem schudnúť 4kg. Viem, že je tu vysoké riziko jojo efektu, ale to mi teraz až tak neprekáža. Ide mi naozaj len o číslo na váhe. Dôvody nechcem uvádzať. Prosím, píšte len tie, ktoré máte reálnu skúsenosť, že sa vám to podarilo, nejaké rady, jedálničky, výživové doplnky/čaje.
Mám 165 cm/53kg.

fineta
3. dec 2022

Každý deň hodinu kardio, strava 5x/deň v kalorickom deficite plus štedrý pitný rezim, jeden deň v týždni iba o vode. 😊

sissy27
3. dec 2022

No, pri tejto výške / váhe nepotrebuješ chudnúť, ale skôr upraviť proporcie a to pôjde cvičením. Ak ti ide len o schudnutie kvôli jednorazovej akcii, tak proste diéta - nič mastné, sladké, obmedziť pečivo, piť veľa vody, k tomu pridať pohyb a tesne pred akciou saunu kde vypotíš vodu.

laura164
3. dec 2022

Mne stačila týždňová chrípka 😅

tosomja
3. dec 2022

Kalorické tabuľky, za 20 dní som schudla 4 kg bez cvičenia. A aj som sa najedla. Večer o 18tej už nejesť. Piť veľa čaju a čistej vody

tosomja
3. dec 2022

@laura164 mne pred pár rokmi bolesť zubov. Za týždeň 7 kg 🤭

spadnutaslivka
3. dec 2022

2-3 kilá zhodíš za týždeň obyčajným prečistením čriev... a kilo, ak sa nebudeš cez sviatky prežierať, zhodíš ako nič

konikkon
3. dec 2022

@tosomja neviem z akej váhy si chudla ty, ale z váhy 53 kg to nebude také jednoduché chudnutie

danielinaa
3. dec 2022

Veru ako pisu schudnut pri 53 je mega tazke. Keby aspon miernu nadvahu mala, achudnes aj viac ako 4 kg. Toto sle bude tazky oriesok

tosomja
3. dec 2022

@konikkon z 54kg ale som nižšia no.

zuzidzi
Odpoveď bola odstránená